Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PS4 PROpremiera, preordery i ogólna szajba:)

Featured Replies

Opublikowano

trzymam kciuki. 

ale zabawa, ja byłem pewien, że to już ustalony oficjalnie termin.

Najfajniejsze jest, że jak wejdziecie na oficjalny link Sony do preorderów:

http://pl.playstation.com/ps4/preorder/

to żaden z podanych na tej stronie linków do sklepów już nie działa :D

en6d.jpg

• Odpowiedzi 5,2 tys.
  • Wyświetleń 872,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

Mefi - raczej darmowy kredy dla sklepów w Polsce.    rozmawiałem z koleżanką, która studiowała romanistykę w Krakowie. Podczas wymiany studenckiej Erazmus w Hiszpanii poznała koleżankę, która studio

• a to przepraszam, faktycznie sześćdziesiątka YLOD to nie choroba wieku dziecięcego o czym sam się przekonałem podczas użytkowania mojej 40tki. a gadanie o tym, że "kupię za rok" jest bez sensu w tema

• Serio mam gdzies czy bedziecie czekali w sztucznych kolejkach i czy ktos zablokowal wam dostep do ps4. Ja mam preorder jeden, mialem jeszcze w me ale anulowalem, co nie zmienia faktu ze jakby zlozenie

Opublikowano

Ciekawe czy plotki o przelozeniu premiery na 22 listopad w Europie sie potwierdza :-D

no była by to fajna niespodzianka, jakby podczas premiery USA to ogłosili. W xgamecenter potwierdzili mój preorder na 27-28 listopada, więc czekam tylko aż przełożą to o tydzień :D

Opublikowano

I tu jeszcze wiadomość z fejsbuka euro:

Chcemy Was uspokoić w sprawie związanej z zamówieniami PS4. Z góry przepraszamy za zamieszanie w przepływie informacji.

Przede wszystkim: każdy, kto zakupił u nas Preorder 100 zł ma gwarancję dostawy w dniu premiery. Może zamienić podstawowy zestaw na bundla z grą KillZone: Shadow Fall, zachowując jednocześnie gwarancję dostawy.

Ponadto Klienci, którzy złożyli zamówienie na zestaw z KillZone mają gwarancję dostawy w dniu premiery - zgodnie z tym, co pisaliśmy wcześniej. Zestawy są jeszcze dostępne, natomiast z powodu olbrzymiej liczby zamówień nie jesteśmy w stanie oszacować kiedy dokładnie się wyczerpią.

W przypadku dodatkowych pytań, zapraszamy Was do kontaktu z naszą Obsługą Zamówień.

Opublikowano

Z Euro. Rano napisałem maila do laski, która zajmuje się moim zamówieniem. Mam nadzieję, że maksymalnie 29.11.13 dostanę swój zestaw. Cały czas gwarantują to. Oby.

I z tego co widzę "zwykły śmiertelnik" bez pre ordera nie kupi tego zestawu, przynajmniej tam. Nie mają go na stronie. W tym upatruje swojej szansy na zapewnienie sobie tej konsoli w dzień premiery.

Lipa, wydaje mi się, że jestem w podobnej sytuacji. Zamawiałem ps4 na euro w październiku, gdy jeszcze do wyboru była wyłącznie jedna (goła) wersja konsoli za 1799 zł. Podczas skłądania zamówienia nie wymagano wpłaty 100zł nawet. Przed chwilą napisałem maila do euro z pytaniem czy mógłbym zmienić zamówienie na wersje z kz i padem i czekam na odpowiedź... Ciekawe czy przy zamówieniach bez wpłaty 100zł też gwarantują dostępność w dniu premiery. Wybrałem odbiór osobisty w salonie euro więc może dzięki temu się uda :-)

Opublikowano

Tu się nie ma co zastanawiać. Są konsole trzeba brać. Nic się przecież nie traci. Rozmyślać nie ma nad czym bo dają po 20 konsol i aukcje kończą się błyskawicznie.

Parafrazując to jesteśmy tak na oko z 13 lat za Japonią :) Pamiętam zdjęcia z różnych periodyków podczas premier N64, Dreamcasta i PS2. Spanie pod sklepami, namioty i śpiwory. Mogliśmy tylko pomarzyć o czymś takim w Polsce. Oczywiście barierą były bardzo niekorzystne stosunki cen konsol do zarobków no ale teraz, mamy swoją Japonię A.D. 2013 ;)

Edytowane przez da$io

Opublikowano

U mnie trochę cyrk z tym Euro AGD, wkopałem się. Wczoraj rano anulowałem swój pre order w Muve (od czerwca) i od razu zamówiłem bundla z KZ w Euro (koło 12). Facet przez telefon mi powiedział, że dostanę na 100% na premierę, odbiór w salonie etc.

Dzisiaj patrzę na status zamówienia a tam, że "sprawdzają możliwość sprowadzenie produktu", "trwa kompletowanie zamówienia" a w mailu mi napisali, że nie mam jeszcze "pełnego potwierdzenia rezerwacji" wtf o.O

Na infolinii teraz babka mówi, że mam czekać czy przyjmą na pewno rezerwacje-pre order czy nie. W każdym bądź razie powiedziała, że nowych zamówień już nie przyjmują.

Niezła jaja.

Opublikowano
Szanowny Kliencie,

możemy dokonać zmiany na zestaw z grą Killzone za 1999 zł. Proszę o informację czy mam dokonać zmiany.

W przypadku dodatkowych pytań proszę o kontakt.

Szanowny Kliencie,

zmiana została dokonana. Obecnie nie gwarantujemy dostawy konsoli w dniu premiery.

Tego w sumie się spodziewałem. Nie jestem jakoś strasznie napalony na odbiór koniecznie w dniu premiery, ale nie ukrywam, że chciałbym ją mieć chociaż na okres świąteczny :-)

Opublikowano

Ogólnie krótkim podsumowaniem.

W chwili obecnie nie można nigdzie złożyć zamówienia na konsolę i mieć 100% pewności, że otrzymamy ją 29.11.

Ale jeśli ktoś naprawdę czuje potrzebę posiadania konsoli na premierę to może się udać do sklepu MM/Saturn z samego rana i próbować szczęścia ;) To jedyne, sensowne miejsce gdzie prawdopodobieństwo otrzymania konsoli będzie największe.(zakładając, że wszelkie plotki o tym, że właśnie te sklepy będą miały konsol najwięcej)

Opublikowano

Byłem dzisiaj w RTV i koleś powiedział mi , że jak zamówię preorder to na 100% dostanę konsolę 29.11!! przychodzę do domu , chcę zrobić rezerwacje przez internet a tu lipa , na stronie nie można zamawiać ani zestawu z KZ ani golasa. Osobiście nawet jak by było to dostępne to i tak bym nie złożył preordera, poczekam do 29.11 biore w kieszeń 2 z hakiem , idę do MM i biorę to co chcę czyli golasa z fifą. Osobiście nie wierze w to , że w dniu premiery może zabraknąć konsol , to jest jedna z najbardziej oczekiwanych premier ostatnich lat i niby może zabraknąć towaru? nie ma takiej opcji , będzie tego w bród ZOBACZYCIE!! A te preordery to tylko tak jak wcześniej pisano chwyt marketingowy, na stronie RTV raz się wyświetla ,że towar jest dostępny a za pare minut już nie realizują zamówień, biorą ludzi pod hoooy żeby był lepszy zbyt ! ja czekam do 29.11 wbijam do MM i wychodzę z konsolą i nie widzę innej możliwości ! tyle ode mnie/// PEACE!!

Opublikowano

Tu się nie ma co zastanawiać. Są konsole trzeba brać. Nic się przecież nie traci. Rozmyślać nie ma nad czym bo dają po 20 konsol i aukcje kończą się błyskawicznie.

Parafrazując to jesteśmy tak na oko z 13 lat za Japonią :) Pamiętam zdjęcia z różnych periodyków podczas premier N64, Dreamcasta i PS2. Spanie pod sklepami, namioty i śpiwory. Mogliśmy tylko pomarzyć o czymś takim w Polsce. Oczywiście barierą były bardzo niekorzystne stosunki cen konsol do zarobków no ale teraz, mamy swoją Japonię A.D. 2013 ;)

a W Japonii teraz jak kiedyś w Polsce na Playstation muszą czekać :P

Opublikowano

Od kogo masz informacje, że jak pójdę 29.11 do MM czy Saturna, to PS4 będzie stało na półce?

mam Ci podac imie, nazwisko i w ktorym sklepie jest kierownikiem ? :teehee:

Masz informacje pare stron wczesniej od znanjomego kierownika MM, ja mam info od konkurencji, wiec jezeli Sony nic nie od(pipi)i na tydzien przed premiera, to w ogole nie ma sie czym stresowac. Ale mozesz dalej latac po sklepikach, gdzie nie ma szans na wiecej sztuk niz 3. Ja poki co trzymam preorder z RTV, tylko dlatego, ze mam pod domem, ale po ostatnim obdzwonieniu Warszawy o konsole 29 jestem spokojny.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Byłem dzisiaj w RTV i koleś powiedział mi , że jak zamówię preorder to na 100% dostanę konsolę 29.11!! przychodzę do domu , chcę zrobić rezerwacje przez internet a tu lipa , na stronie nie można zamawiać ani zestawu z KZ ani golasa. Osobiście nawet jak by było to dostępne to i tak bym nie złożył preordera, poczekam do 29.11 biore w kieszeń 2 z hakiem , idę do MM i biorę to co chcę czyli golasa z fifą. Osobiście nie wierze w to , że w dniu premiery może zabraknąć konsol , to jest jedna z najbardziej oczekiwanych premier ostatnich lat i niby może zabraknąć towaru? nie ma takiej opcji , będzie tego w bród ZOBACZYCIE!! A te preordery to tylko tak jak wcześniej pisano chwyt marketingowy, na stronie RTV raz się wyświetla ,że towar jest dostępny a za pare minut już nie realizują zamówień, biorą ludzi pod hoooy żeby był lepszy zbyt ! ja czekam do 29.11 wbijam do MM i wychodzę z konsolą i nie widzę innej możliwości ! tyle ode mnie/// PEACE!!

witam na allegro mozna kupic konsole w sklepie Electro.pl  z  gra +pad+kamera za 2349zł i wysylaja 13.12.2013  co sdzicie o tym ??

Opublikowano

witam na allegro mozna kupic konsole w sklepie Electro.pl  z  gra +pad+kamera za 2349zł i wysylaja 13.12.2013  co sdzicie o tym ??

chłopie idź 29.11 do MM czy Saturna i kup od ręki :D a co do zestawu to jakoś mnie nie rajcuje drugi pad , kamerka i KZ :) wole golasa + fifa :D 

Opublikowano

Ja dostałem info z Ultimy ale na samą konsolę więc trochę lipa.  : / Pewnie wezmę jednak z Saturna (mam preordera 100zł ale kupiłem za 1zł w promo na Face;) )

Opublikowano

Ja dostałem info z Ultimy ale na samą konsolę więc trochę lipa.  : / Pewnie wezmę jednak z Saturna (mam preordera 100zł ale kupiłem za 1zł w promo na Face;) )

a od kiedy masz ten preorder z Saturna ??

chłopie idź 29.11 do MM czy Saturna i kup od ręki :D a co do zestawu to jakoś mnie nie rajcuje drugi pad , kamerka i KZ :) wole golasa + fifa :D

ale skad pewnosc ze bedzie w mm i saturnie konsola ??

Opublikowano

u nas będą wyjęte i sprzedawane oddzielnie

Opublikowano

Nie będą bo sony potwierdziło że te kody będę dostępne tylko w USA i Kanadzie 

Żenada , u nas będą zdzierać z czego się tylko da :/ trzeba będzie wykupić na 90 dni za 100zł ? 

Opublikowano

co za burdel nie mam pytań. Wczesniej nie mogłem się zalogować na konto do media expert. teraz już mogę, tylko, że w zamowieniach nie ma żadnej wzmainki o tym, że zamawiałem konsolę. Niezły syf tam mają.

Opublikowano

Nie będą bo sony potwierdziło że te kody będę dostępne tylko w USA i Kanadzie 

Żenada , u nas będą zdzierać z czego się tylko da :confused: trzeba będzie wykupić na 90 dni za 100zł ? 

Kosztuje 59.

Opublikowano

Czy do PS4 dostanę gdzieś vertical stand, w dzień premiery 29 listopada??

Jakiś sklep internetowy sprzedawał za 79 zł ale tak w sklepie pewnie gdzieś znajdziesz