Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PS4 PROpremiera, preordery i ogólna szajba:)

Featured Replies

Opublikowano

Z innego forum.

MediaMarkt Katowice kierownik działu:
W sobotę po południu będą dostępne na sprzedaż konsole w ilości 90 sztuk (poprzednio 150). Będą dostępne 3 wersje. 50 "wypasów" tj dwa pady + dwie gry, 20 ps4+ killzone, 20 golasów.

Saturn- Galeria Krakowska, na chwilę obecną brak konsol. Przed wejściem czatowało z 15 osób i obsługa powiedziała, że dzisiaj nie przyjdą a najprawdopodobniej jutro rano ale będą wystawione po południu.

• Odpowiedzi 5,2 tys.
  • Wyświetleń 875,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

Mefi - raczej darmowy kredy dla sklepów w Polsce.    rozmawiałem z koleżanką, która studiowała romanistykę w Krakowie. Podczas wymiany studenckiej Erazmus w Hiszpanii poznała koleżankę, która studio

• a to przepraszam, faktycznie sześćdziesiątka YLOD to nie choroba wieku dziecięcego o czym sam się przekonałem podczas użytkowania mojej 40tki. a gadanie o tym, że "kupię za rok" jest bez sensu w tema

• Serio mam gdzies czy bedziecie czekali w sztucznych kolejkach i czy ktos zablokowal wam dostep do ps4. Ja mam preorder jeden, mialem jeszcze w me ale anulowalem, co nie zmienia faktu ze jakby zlozenie

Opublikowano

To trochę dziwne i sprzeczne z tym co podają na infolinii. Kilka dni temu zbierali nr telefonów od klientów i mieli oddzwaniać jak będą wiedzieć co i jak (jakie zestawy i jakie ceny), a my będziemy mogli zarezerwować sobie w danym sklepie.

Taki marketing (SONY przecież informowało, że dzisiaj mają być konsole) zaczyna mnie mocno wnerwiać. Prawie jak przydziały na mieszkania w PRL.

Opublikowano

Przecież napisali wczoraj wieczorem na fb:

Weekend to czas zakupów! Chcielibyśmy poinformować, iż druga dostawa PS4 do Polski, będzie sukcesywnie pojawiać się w sklepach od soboty 7 grudnia 2013.
O szczegóły dostępności należy pytać u naszych partnerów handlowych.

https://www.facebook.com/PlayStationPolska/posts/600148266719335

Wiem, że wcześniej pisali o dzisiejszym dniu, ale widocznie mają jakieś opóźnienie.

Edytowane przez lothronik

Opublikowano

Jako "preorderowiec" w RTV Euro AGD dostałem info, że po zakupie konsoli dostanę za złotówkę kod na 3-miesięczny PS+ jako prezent. Wczoraj na infolinii kobietka poinformowała, że dzisiaj będą rozsyłane - dostał już ktoś? Bo u mnie ani widu ani słychu...

Opublikowano

Jest jakieś info gdzieś o tym? Bo też pre-orderowałem w Euro i nic nie wiem.

Ja dostałem mailowo informację w połowie listopada ...

Opublikowano

to chyba dla tych szybszych preorderowcow, zamawialem 6.11 i tez nie dostalem o tym maila

Opublikowano

W mm czeladz i euro rtv agd rowniez cisza ale biorac pod uwage bardzo nikla ilosc osob przy otwarciu bram wyglsda na to ze nie powinno byc problemu z fostepnoscia jutro. Na premiere przed mm czekalo 60 osob okolo a dzidisj 4.... :-)

Edytowane przez kszalek

Opublikowano

to chyba dla tych szybszych preorderowcow, zamawialem 6.11 i tez nie dostalem o tym maila

Zamawiałem w ten sam dzień co ty i również otrzymałem maila(zestaw z Killzonem)

Wiec wal do nich i magluj im głowe :)

Opublikowano

o kurcze, to miło. na jakiego maila walić ? ktoś jeszcze dostał tą ofertę plusa za 1zł i zamawiał w okresie 6-7.11 ?

Opublikowano

ja zamawiałem, ale maila też nie dostałem. Zaraz do nich napiszę maila o treści, że ludzie ktorzy zamawiali w tym samym okresie odstali ten bonus a ja nie. Ciekawe co napiszą :)

Opublikowano

ja faktycznie zamawiałem we wrześniu ale skoro Batata dostał to trzeba ich pościgać...

Zamawiałem w ten sam dzień co ty i również otrzymałem maila(zestaw z Killzonem)

a dostałeś już ten kod, bo u mnie nadal zero. nie będę dzwonił bo wyjdę na jakiegoś narwańca...

Edytowane przez milekp

Opublikowano

jak ktoś jest z sosnowca lub okolicy to w RTV&AGD została ostatnia sztuka (w Centrum PLEJADA) za 1790zł

Edytowane przez zte

Opublikowano

Dzwoniłem przed chwilą do Saturna i MM. Dostawca ma za mało sztuk na zrealizowanie wszystkich zamówień, więc konsole pojawią się albo jutro, albo w przyszłym tygodniu... xD

Opublikowano

w wawie pojawiły sie  w kilku sklepach gołe za 1790

Edytowane przez Graciuch

Opublikowano

Dzwoniłem przed chwilą do Saturna i MM. Dostawca ma za mało sztuk na zrealizowanie wszystkich zamówień, więc konsole pojawią się albo jutro, albo w przyszłym tygodniu... xD

To zależy o której dzwoniłeś. Ja dzwoniłem 5 minut temu i mi powiedzieli, że w MM niet w ten łikend (że SONY się nie wywiązało), a w Saturnie laska zasugerowała, żebym rano drałował do sklepu. W RTV obstawiają że jednak też jutro

Opublikowano

Bojan_Zaw, dnia 06 Gru 2013 - 14:32, napisał:snapback.png

Dzwoniłem przed chwilą

;x

No dupeczka z Saturna też mi powiedziała, żeby rano dzwonić jeszcze, bo może akurat coś będą wiedzieć więcej na ten temat. No cóż... Trzeba będzie ;f Jeśli się okaże, że jutro będą, to mam nadzieję, że przez telefon będę mógł zarezerwować sobie jedną sztukę. Do najbliższego Saturna mam 40km (do Gliwic), a potem pozostaje mi jeszcze sklep w Katowicach (70km) i nie za bardzo mam ochotę jechać, żeby tylko pozwiedzać sobie miasto - .-'

Opublikowano

Z forum pssite

Dostałem takiego maila od MM (btw. odpowiedź na wiadomość z 30.11)

Cytat

Witam serdecznie,

Dziękuję za kontakt z Działem Obsługi Klienta sieci Media Markt w sprawie PS4.

Nawiązując do wiadomości chciałbym poinformować, że z przyczyn od nas niezależnych dostawa przesuneła się na koniec przyszłego tygodnia.

Wczoraj byłem w MM i sprzedawca zapewnił mnie, że jutro konsola ma być gotowa do obioru (nie wiedział jeszcze w jakich godzinach). Czyżby w ciągu 24h sytuacja zmieniła się aż tak diametralnie?

Opublikowano

No z ta dostepnoscia Ps4 to jest jakas parodia.To SONY powinno zalezec zeby kupic jej konsole a tu dochodzi do tego ze ludzie dzwonia po sklepach co 5min i blagaja o konsole ech..do czego to doszlo.Ja tydzien temu bylem nastawiony ze normalnie kupie w sklepie w niemczech,wziolem nawet dzien wolny w pracy a wyszedl taki zonk.Zrobilem 2.12.2013 preorder w MM i kiedy bedzie to bedzie,nie mam zamiaru sie stresowac towarem ktory jest dostepny globalnie w takiej smiesznej ilosci.Jesli nie chca mojej kasy to laski bez. 

Opublikowano

A co mieli zrobić? Sztucznie przekładać premierę i tworzyć generujące ogromne koszty wielomilionowe zapasy konsol?

Opublikowano

No z ta dostepnoscia Ps4 to jest jakas parodia.To SONY powinno zalezec zeby kupic jej konsole a tu dochodzi do tego ze ludzie dzwonia po sklepach co 5min i blagaja o konsole ech..do czego to doszlo.Ja tydzien temu bylem nastawiony ze normalnie kupie w sklepie w niemczech,wziolem nawet dzien wolny w pracy a wyszedl taki zonk.Zrobilem 2.12.2013 preorder w MM i kiedy bedzie to bedzie,nie mam zamiaru sie stresowac towarem ktory jest dostepny globalnie w takiej smiesznej ilosci.Jesli nie chca mojej kasy to laski bez. 

Tego samego dnia zrobiłem preorder, ale w ME.

Opublikowano

W Saturnie w Warszawie uslyszalem ze nie ma, nie wiadomo kiedy beda a zainteresowanie przewyzsza ilosc sztuk ktora przyjedzie. Podobno dzisiaj pytalo ponad 100+ osob a konsol ma byc znacznie mniej.

Edytowane przez Velius