Skocz do zawartości

Uncharted 4: A Thief's End

Featured Replies

Opublikowano

Nie omieszkam skorzystać z rekomendacji. W swoim stylu wyczekam jakaś dobrą promocję i ustrzelę w dobrej cenie.

Nie za prędko jednak. Uncharted najlepiej smakuje w słusznych odstepach czasu.

• Odpowiedzi 4,6 tys.
  • Wyświetleń 521,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Podniecacie sie tym Uncharted jakby nie wiadomo co. Co tak w ogole Naughty Dog do tej pory pokazalo? Jedna dobra gra na PSX, jakies popluczyny na PS2, a o PS3 juz nie mowie. Karykatury gier, nic wiece

• SzczurekPB
    SzczurekPB

jakie miejscówki Najbardziej zróżnicowane Uncharted, Naughty Dog kończy z serią z pjerdolnięciem

• Nie rób tego błędu. Ta gra to przereklamowany gniot. Oprócz grafiki (momentami) to stary odgrzewany kotlet. Dziś wymieniłem na Dooma i już w pierwszych 10 min. było wiecej gameplayu niz w 4h U4. Dla m

Opublikowano

W menu trybu multiplayer pojawiła się zakładka Turnieje, ale jeszcze nie jest aktywna, ciekawe co ND kombinuje.

Opublikowano

Pojawiła się już jakiś czas temu, chyba przy okazji FW 5.0. Są wyznaczone terminy turniejów, do których możesz zapisać się z drużyną albo sam, wtedy ta zakładka będzie aktywna. Już kilka razy dostałem powiadomienie na konsoli o zbliżających się eventach, więc sprawdź sam. Ogólnie mecze odbywają się w weekendy.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

10 lat serii Uncharted :banderas:

Z tej okazji w multi dostajemy pakiet z klasycznymi skórkami Drake'a, Sully'ego i Eleny. Plus  50% zniżki nie tylko na bilon Uncharted ale i artefakty.

Na koncie 10 000 więc będzie nabywane:kaz:

Opublikowano

od dawna nie jestem w temacie; tryb klasyczny jest regularnym trybem w matchmakingu? czekanie na grę nie trwa w nim lata?

Opublikowano

Tak, jest dodany na stałe, a czy muli wyszukiwanie to nie wiem, bo gram tylko Bounty Hunter albo TDM :)

Opublikowano

cudownie, pan square, chetnie znów obadam pvp :czesc:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wie ktoś jak rozdzielić multi i singla? Chcę skasować singla z dysku żeby został sam multi?

Opublikowano

da się bo wcześniej jak miałem zrobiły mi się osobne ikony w dashu multi i single tylko nie wiem jak to się "stanęło"... chyba, że było w jakimś wcześniejszym paczu, a teraz z tego zrezygnowali?? multi zajmował ok 15gb z tego co pamiętam

Opublikowano

nie mylę na 100%  po co bym miał rok po premierze betę multi? Czytałem gdzieś, że u4 jako jedyna gra na ps4 ma podział na multi i kulti. Miesiąc temu wywaliłem multi zamiast singla i teraz ściągnąłem znów ale podziału nie ma hmmm
http://feedback.naughtydog.com/forums/602392-uncharted-the-lost-legacy/suggestions/30952594-separate-multiplayer-install-data

może to da się zrobić z lost legacy ale tego już nie mam... może ktoś poratuje jednak.

Opublikowano

W tym linku co dałeś, chodzi o to, że oba tryby multi to jedno i to samo, a nie, że można zainstalować multi osobno. Jak sprawdzałem jeszcze wcześniej, to znalazłem wpisy o osobnym multi, ale takie sprzed 1,5 roku czyli w okolicach premiery U4.

Opublikowano

..i tak chyba było do czasu, aż wydali więcej dlc multi  korzystających z tekstur i zawartości podstawki...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Słyszał ktoś o tym aby wydawcy planowali wydać U4 + Zaginione Dziedzictwo w jednym pudełku?

Opublikowano

Nie.

Opublikowano

W sumie to mogliby zrobić jeden wielki pakiet wszystkich części na PS4. Btw. Sony trochę za dużo sobie ceni oddzielne wydania trylogii z PS3. Teraz na promocji nawet i tak sporo krzyczą na Storze. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Teraz sobie ogrywam i co się odpie,rdala w chapterze 11 (z jeepem) to jest jakaś poezja :banderas:

Bardzo mi się podoba ratio strzelania do eksploracji, zagadek i skryptowanych akcji w tej części. Mam nadzieję, że nie zostanie to znacznie zaburzone już do końca gry. A teraz jak już mam porządny TV by tą gierkę oglądać no to stwierdzam, że wygląda to momentami lepiej niż zycie.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

jak ktos napisze ze tak, to z automatu ci sie spodoba? xd  

Opublikowano
44 minuty temu, orion50 napisał:

Za stówkę na PSN'ie jest, warto ? Większość exów już nadrobiłem a w U4 jeszcze nie grałem...

Koniecznie :mog: