Skocz do zawartości

Uncharted 4: A Thief's End

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,6 tys.
  • Wyświetleń 521,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Podniecacie sie tym Uncharted jakby nie wiadomo co. Co tak w ogole Naughty Dog do tej pory pokazalo? Jedna dobra gra na PSX, jakies popluczyny na PS2, a o PS3 juz nie mowie. Karykatury gier, nic wiece

• SzczurekPB
    SzczurekPB

jakie miejscówki Najbardziej zróżnicowane Uncharted, Naughty Dog kończy z serią z pjerdolnięciem

• Nie rób tego błędu. Ta gra to przereklamowany gniot. Oprócz grafiki (momentami) to stary odgrzewany kotlet. Dziś wymieniłem na Dooma i już w pierwszych 10 min. było wiecej gameplayu niz w 4h U4. Dla m

Opublikowano

NISZCZATOR NADCHODZI - UNCHARTED 4 DZIEŃ ZAGŁADY - PRZYGOTUJCIE SIĘ NA PRZYBYCIE NISZCZATORA!

POWIADAM WAM.

Może kupię w dniu premiery Uncharted 4 (Dzień Zagłady) piątą PS4 - jeśli spodoba mi się konsola w edycji Uncharted

to czemu nie - BO KRÓL wie co dobre.

Opublikowano

Ale dobroci dostane za zamowienie przedpremierowe U4 :obama:

2a65rnm.jpg

Opublikowano

Ta limitowana edycja jest całkiem zgrabna. Cena nawet do zniesienia. Tylko taka będzie edycja specjalna?

Opublikowano

Jest jeszcze jedna, wszystko co w limitowanej tylko bez figurki. U mnie cena za ta edycje, to 85 euro, wiec nie jest zle.

Opublikowano

Ta limitowana edycja jest całkiem zgrabna. Cena nawet do zniesienia. Tylko taka będzie edycja specjalna?

Zakładając że figurka i artbook są przyzwoite, dlc sensowne a nie czapka i gest, to całkiem fajna......prócz ceny. Te kolekcjonerki mają mocno zawyżone ceny. Ale ludki się cieszo, więc pewnie git

Opublikowano

Konsola średnia (kolor), Nemesis i jak? Nagrałeś swoją gadkę na konkurs Uncharted? :D

Opublikowano

Najlepsze w tych grach z dodatkami to są te pierdoły: zamów wcześniej a dostaniesz różowe AK z króliczkiem i unikalnego Drejka w czapce ze śmigiełkiem. Nie piszę tutaj tylko o Uncharted, ale w większości gier już się to pojawia. To zupełnie identyczna sytuacja jak z tymi sokami co mają na pudełku napis +50% promocja! - a najlepsze jest to, że pudełka bez promocji 50% nigdy nie wyprodukowano. I od tego to zmierza.

Ale patrząc na grajków, którzy się zabijają o to, żeby mieć WYGLĄD inny niż wszyscy to ta próżna wyjątkowość bardzo dobrze się przyjmuje w grach, niestety.

Edytowane przez michu86-

Opublikowano

Kupilem limitke, bo chce miec Drakea na poleczce, kolo Geralta itp. Nigdy nie interesowalo mnie zadne multi, poza Tekkenem, takze cala mase dodatkow do tego trybu moge Wam z checia oddac (:

Opublikowano

Te DLC są naprawdę śmieszne, kiedyś przy okazji premiery God of War'a : Wstąpienie w euro była promocja na steelbook. 200-250 zł + playstation plus na 3 miechy + jakieś DLC na mieczyk. Samo dlc na ebayu poszło za ~100 zł. 

Opublikowano

Ciekawi mnie tylko ile tych limitek ostatecznie trafi na nasz rynek. W okolicach premiery pewnie ciężko będzie je dostać. 

Opublikowano

Limitek trochę powinno być, gorzej z kolekcjonerkami, chociaż z drugiej strony z tego co widzę to w ofercie ma tylko ultima, MM i Saturn ale to pewnie placeholdery i wysyp ofert będzie na miesiąc przed premierą.

Opublikowano

Kolekcjonerkę ma rownież EURO RTV AGD, do tego mieli najlepsza cenę 479zl na która zdążyłem, dzień pózniej wyrównali do reszty...

Opublikowano

Patrząc po wizualizacji figurka wygląda 100 razy lepiej niż ten plastuś z EK Uncharted 3.

Opublikowano

Euro już nie ma kolekcjonerki, została Ultima.

MM i Saturn zbierają zamówienia ile wlezie a w okolicy premiery potrafią znaczną część anulować, miałem już dwie takie sytuacje.

Opublikowano

Dostępna od 27.04.

12631349_1009747315759426_36969782412713

:banderas:

Wkońcu znana cena w Polsce , W Euro po 1849 zł . Fajnie ta konsola wygląda , chyba sprzedam swoją wysłużoną PS4 i kupię tą edycje linitowaną konsoli . Tylko szkoda , że w zestawie zwykla edycja gry .

Edytowane przez seb.maz

Opublikowano

Też zamówiłem kolekcjonerkę w Euro, upiekło się z ceną poniżej 500 golda. Postawię figurkę Drake obok Lary i niech się żrą ze sobą. XD

sony-playstation-4-uncharted-4-kres-zlod

Konsola z grą za 1849

Opublikowano

Co Ty gadasz ? Chyba jakiś h.u..j.k ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem . Kasując - przenosząc posty , które w kontekście odnoszą się do kontynuacji tematu.....

Opublikowano

W sumie gdyby ta limitka kosztowała te 1799, to cena by była nawet znośna - gierka sama 250zł, 1tb i dodatkowo limitowana edycja. 

Opublikowano

mogliby już tą szpetną laske wy pier dolić i dać jakąś normalną.

Opublikowano

Już widzę jak jego kwestia pojawi się w grze. Podczas konkursu przed premierą God of War III też miało być zawarte w grze zdanie: "Jesteś spartiatą, prawda bracie?" Ta kwestia pojawiła się dopiero w Duchu Sparty.