Opublikowano 5 lutego 20169 l NISZCZATOR NADCHODZI - UNCHARTED 4 DZIEŃ ZAGŁADY - PRZYGOTUJCIE SIĘ NA PRZYBYCIE NISZCZATORA! POWIADAM WAM. Może kupię w dniu premiery Uncharted 4 (Dzień Zagłady) piątą PS4 - jeśli spodoba mi się konsola w edycji Uncharted to czemu nie - BO KRÓL wie co dobre.
Opublikowano 6 lutego 20169 l Ta limitowana edycja jest całkiem zgrabna. Cena nawet do zniesienia. Tylko taka będzie edycja specjalna?
Opublikowano 6 lutego 20169 l Jest jeszcze jedna, wszystko co w limitowanej tylko bez figurki. U mnie cena za ta edycje, to 85 euro, wiec nie jest zle.
Opublikowano 7 lutego 20169 l Ta limitowana edycja jest całkiem zgrabna. Cena nawet do zniesienia. Tylko taka będzie edycja specjalna? Zakładając że figurka i artbook są przyzwoite, dlc sensowne a nie czapka i gest, to całkiem fajna......prócz ceny. Te kolekcjonerki mają mocno zawyżone ceny. Ale ludki się cieszo, więc pewnie git
Opublikowano 7 lutego 20169 l Konsola średnia (kolor), Nemesis i jak? Nagrałeś swoją gadkę na konkurs Uncharted?
Opublikowano 8 lutego 20169 l Najlepsze w tych grach z dodatkami to są te pierdoły: zamów wcześniej a dostaniesz różowe AK z króliczkiem i unikalnego Drejka w czapce ze śmigiełkiem. Nie piszę tutaj tylko o Uncharted, ale w większości gier już się to pojawia. To zupełnie identyczna sytuacja jak z tymi sokami co mają na pudełku napis +50% promocja! - a najlepsze jest to, że pudełka bez promocji 50% nigdy nie wyprodukowano. I od tego to zmierza. Ale patrząc na grajków, którzy się zabijają o to, żeby mieć WYGLĄD inny niż wszyscy to ta próżna wyjątkowość bardzo dobrze się przyjmuje w grach, niestety. Edytowane 8 lutego 20169 l przez michu86-
Opublikowano 8 lutego 20169 l Kupilem limitke, bo chce miec Drakea na poleczce, kolo Geralta itp. Nigdy nie interesowalo mnie zadne multi, poza Tekkenem, takze cala mase dodatkow do tego trybu moge Wam z checia oddac (:
Opublikowano 8 lutego 20169 l Te DLC są naprawdę śmieszne, kiedyś przy okazji premiery God of War'a : Wstąpienie w euro była promocja na steelbook. 200-250 zł + playstation plus na 3 miechy + jakieś DLC na mieczyk. Samo dlc na ebayu poszło za ~100 zł.
Opublikowano 8 lutego 20169 l Ciekawi mnie tylko ile tych limitek ostatecznie trafi na nasz rynek. W okolicach premiery pewnie ciężko będzie je dostać.
Opublikowano 9 lutego 20169 l Limitek trochę powinno być, gorzej z kolekcjonerkami, chociaż z drugiej strony z tego co widzę to w ofercie ma tylko ultima, MM i Saturn ale to pewnie placeholdery i wysyp ofert będzie na miesiąc przed premierą.
Opublikowano 9 lutego 20169 l Kolekcjonerkę ma rownież EURO RTV AGD, do tego mieli najlepsza cenę 479zl na która zdążyłem, dzień pózniej wyrównali do reszty...
Opublikowano 10 lutego 20169 l Patrząc po wizualizacji figurka wygląda 100 razy lepiej niż ten plastuś z EK Uncharted 3.
Opublikowano 10 lutego 20169 l Euro już nie ma kolekcjonerki, została Ultima. MM i Saturn zbierają zamówienia ile wlezie a w okolicy premiery potrafią znaczną część anulować, miałem już dwie takie sytuacje.
Opublikowano 11 lutego 20169 l Dostępna od 27.04. Wkońcu znana cena w Polsce , W Euro po 1849 zł . Fajnie ta konsola wygląda , chyba sprzedam swoją wysłużoną PS4 i kupię tą edycje linitowaną konsoli . Tylko szkoda , że w zestawie zwykla edycja gry . Edytowane 11 lutego 20169 l przez seb.maz
Opublikowano 11 lutego 20169 l Też zamówiłem kolekcjonerkę w Euro, upiekło się z ceną poniżej 500 golda. Postawię figurkę Drake obok Lary i niech się żrą ze sobą. XD Konsola z grą za 1849
Opublikowano 11 lutego 20169 l Co Ty gadasz ? Chyba jakiś h.u..j.k ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem . Kasując - przenosząc posty , które w kontekście odnoszą się do kontynuacji tematu.....
Opublikowano 12 lutego 20169 l W sumie gdyby ta limitka kosztowała te 1799, to cena by była nawet znośna - gierka sama 250zł, 1tb i dodatkowo limitowana edycja.
Opublikowano 14 lutego 20169 l Już widzę jak jego kwestia pojawi się w grze. Podczas konkursu przed premierą God of War III też miało być zawarte w grze zdanie: "Jesteś spartiatą, prawda bracie?" Ta kwestia pojawiła się dopiero w Duchu Sparty.
Opublikowano 18 lutego 20169 l Czy któryś z polskich sklepów będzie dokładał steebook do preorderów? http://ecx.images-amazon.com/images/I/61K0CnsQFlL._SL1000_.jpg