Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 33,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Jak zapewne pamiętasz (albo i nie), mam przegrane 80h w MH3 na 3DS'ie, także prześlę jedynie zapis z 3DS'a na WiiU i kontynuuję zabijanie potworów na telewizorze.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

ibajGSxaS2wXtR.jpg

Jezu, jakie to piękne.

LA to jedna z najlepszych odsłon i szczerze polecam w nią zagrać. Drugiego tak dobrze zaprojektowanego świata w Zeldzie nie ma.

Spoko, też ogram. Chociaż bardziej mnie kręci Minish Cap <3

Opublikowano

Aux gdzie i za ile Ty kupujesz te zeldy ;_; ja tez je chce, wez sprzedawaj mi :(

Sorki, zbieram Zeldy i nigdy nie sprzedam :blum1: No chyba że zdarzy się coś złego i potrzebna będzie kasa, wtedy dam ci znać. Kupuję różnie, najwięcej na eBay który jest retro rajem, ale koszty przesyłki potrafią zepsuć przyjemność z zakupu :) Allegro tańsze, ale trafić starsze Zeldy jest coraz trudniej. Co do cen to niestety nie jest różowo. Zbieram zadbane, kompletne wersje i min. stówkę trzeba dać. Za DXa dałem 200zł. Przeszukuj "pchle targi" na konsolowych forach (np. Retro Age). Może trafisz na coś fajnego w ludzkiej cenie.

@Figaro - Minish Cap to imo najlepsza przenośna Zelda razem z ALBW.

Edytowane przez aux

Opublikowano

no wlasnie wiem, ze ceny potrafia byc zaporowe bo sam czesto patrze na ebaya czy allegro ;/ myslalem ze masz inne zrodla :P

Opublikowano

Oj chciałbym mieć inne źródła. Niektórzy chwalą się że kupili retro starocia za kilka złotych w ciuchlandzie, u dziadka na targu, ale takie rzeczy to chyba nie w naszym mieście :( Chociaż dawno nie byłem pod Halą Targową w niedzielę.

Opublikowano

To już wiemy kto będzie nam załatwiał tanie gierki na Gemboja :blum2:

Opublikowano

Czemu decydujecie sie gierki z niemieckim paskudnym PEGI na okladce? Instrukcje sa po szwabsku only czy full anglik tyle, ze ze szpetnym znaczkiem z przodu?

Opublikowano

Z grami Nintendo nie jest tak łatwo niestety w Polsce, że można przebierać w określonych wersjach. Okładki są niemieckie, instrukcje Multi5, a gry po angielsku.

Opublikowano

Ja większość gier Nintendo mam w niemieckich pudełkach. Nie wiem czemu. Od początku. Od zawsze.14 lat temu dostałem SM64 - niemieckie pudełko. Rok temu kupiłem Mario Galaxy - niemieckie pudełko. Niedawno kupiłem też Tetrisa na NESa i wiadomka, pudełko szwabskie. Ale gry zawsze i tak są po angielsku. I tak mam z wieloooma grami Ninny i nigdy mi to nie przeszkadza, a nawet to lubię. To chyba jakaś moja osobista tradycja już i zawsze się śmieję, jak ponownie natrafiam na niemieckie pudełko na Nintendo, od razu włączają mi się wspomnienia z dzieciństwa i SM64 :] Chyba to takie prywatne zboczenie.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

IMG_20140327_180724.jpg

Japa mi sie sama cieszy na mysl, ze znow w to zagram. :D Swietna gra.

Edytowane przez Qvstra

Opublikowano

@Qvstra dobrze, że mi przypomniałeś o tej grze :D Bo leży od miesięcy na półce i nie mam kiedy do niej wrócić i dokończyć, bo co chwila biorę się za inną grę.

Opublikowano

Z grami Nintendo nie jest tak łatwo niestety w Polsce, że można przebierać w określonych wersjach. Okładki są niemieckie, instrukcje Multi5, a gry po angielsku.

No rozumiem, ale czy to znaczy, ze gier na N pojawia sie najwiecej w Niemczech i stamtad sa importowane? UK tez jest chyba duzym rynkiem dla Nintendo. Gier z angli na inne konsole jest sporo na Allegro.

Opublikowano

Ja mam wiekszosc gier nintendo niemieckich, dlatego, ze czesto w Austrii kupuje/dostaje/biore gry :P

Opublikowano

Plejstejszyn, Plejstejszyn, Plejstejszyn, Plejstejszyn, Plejstejszyn, Plejstejszyn, *Xbone na okładce*

Opublikowano

Jakis czas temu przez foruma kupiłem taki oto zestawik

http://i61.tinypic.com/2mfzvx5.jpg

heh smieszny kontrast między zdjęciem, które wrzucił ragus z grami z WiiU i ich okładkami przesiąknietymi klimatem a patrząc na to jpg myslę sobie tylko 'meh, każual'

Opublikowano

Na ekranie telefonu wyglądało to lepiej, teraz widzę, że bardzo nieostre, więc wrzucam gierki ze wczoraj i dzisiaj:

Ue91U04l.jpg

xSpU4Yql.jpg

Py66ddAl.jpg

Black klops black klopsem, ale i takie przereklamowane średniaki trzeba mieć w zbiorach.

Dzisiaj wpadły kolejne starocie, których nie miałem na półce, choć najbardziej nie mogę się doczekać aż odpalę Mariana i sprawdzę, czy faktycznie jest coś wart - grałem przez chwilę na DSie kolegi i miałem mieszane uczucia.

Z punktu widzenia sprzedawcy powiem ci że plus za airborna, wersja na x360 jest dosyć niespotykana u nas.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Z tego miesiąca:

13465602455_85a4a18e83_c.jpg

13465957464_57ce9536c3_c.jpg

13465934924_0b8a0f184b_c.jpg

13465927294_3fc74a1e32_c.jpg

13465942474_6948b324b2_c.jpg

Opublikowano

Wkurza mnie limit plusików na tym forum. Piękne gierki, te okładki... Grałbym w nową Yakuzę, ale znając życie jest tylko po japońsku?

Opublikowano

Co to te Rozenki są? Bo chyba słyszałem, że przy okazji kolejnego sezonu/serii ma być gra, ale poza tym nie wiem o niej nic. Poza tym, co to jest to duże pudło na czwartym zdjęciu?

W każdym razie, sporo fajnych rzeczy. gratki.

Opublikowano

Te Rozen Maiden to zwykłe odtworzenie 1 sezonu anime i ostatniej oav.

Te duże pudełko to Limitka Ar Nosurge. Zawartość to gra i zaczepno-obronna pozytywka.

O taka

13466566895_92560a46a1.jpg

Wkurza mnie limit plusików na tym forum. Piękne gierki, te okładki... Grałbym w nową Yakuzę, ale znając życie jest tylko po japońsku?

Tylko po japońsku.