Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 33,7 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

podoba mi się na zdjęciach ten biały One, ale dla mnie raczej odpada. Raz że w domu jest czarny LED Samsunga a dwa mój kiedyś biały 360 jest teraz kremowy :P Boję się, że to samo będzie z ONe

Ale tak z boku to faktycznie jak ksero albo jakaś drukarka xD ja j e b i e jak nie magnetowid do skaner :D 

Opublikowano

Boże kochany ta okładka.

Opublikowano

słynny w pewnych kręgach Xenoblade którego nie mam na czym odpalić i jakiś tam crap razem z tym przyszedł to zrobiłem zdjęcie(w kiblu, bo nigdzie indziej w domu nie mam ludzkiego oświetlenia :potter:)

pQl7zVg.jpg

Opublikowano

Może mnie ktoś oświecić, czemu każdy ma pier.dolca na punkcie jednolitego koloru salonu? Czy naprawdę to ma znaczenie, ze posiadasz czarne meble, a położysz na nie białego Xbox One'a? Czy wam serio psuje to estetykę?

Opublikowano

oczywiście, klimat i estetyka pokoju to właśnie takie szczegóły ;) jak już mam wydać te kilka tysięcy to niech to ma ręce i nogi.

Opublikowano

jeśli stolik na tv "pod kolor" ma 3x mniej miejsca na sprzęt pod spodem, a inny, kompletnie nie pasujecy pod inne meble, pozwala zamieścić amplituner i dwa sprzęty, to wybór jest jasny: funkcjonalność > estetyka.

Opublikowano

Genialny wzór na płycie <3

słynny w pewnych kręgach Xenoblade którego nie mam na czym odpalić i jakiś tam crap razem z tym przyszedł to zrobiłem zdjęcie(w kiblu, bo nigdzie indziej w domu nie mam ludzkiego oświetlenia :sorcerer:)

http://i.imgur.com/pQl7zVg.jpg

Xeno brałeś z Amazona? Ostatnio widziałem nówki w normalnych cenach.

Opublikowano

W 2014 raczej takich problemów nie ma, to nie komuna xD

trzeba się jednak czasem naszukać, jak już się kupiło inne meble w określonym kolorze.
Opublikowano

@DonSterydo z allegro w ludzkiej cenie. przeczytałem w temacie gry tu na forum, że polski dystrybutor rzucił trochę tych gier u nas(czy coś w tym stylu). czuje coś w kościach, że taka okazja się prędko o ile w ogóle się już nie powtórzy to postanowiłem zgarnąć, tym bardziej że jestem fanboyem monolithu. teraz jeszcze przydałby się sprzęt na którym mogę w to zagrać :D.

Opublikowano

Ja ********, akurat teraz jak już sporo kasy dopiero co na gry na WiiU wydałem.

Opublikowano

Po 160 zł nówki na Allegro z tego co widzę.

EDYTA: Kupiłem *******, dobrze, że miałem kupon Allegro to wyszło 148 zł z przesyłką.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

I pomyśleć że ja kupiłem jakieś 2 miesiące przed tym rzutem za 250zł na ebayu... Z drugiej strony nie żałuję bo niby czemu miałbym? :P

Opublikowano

@Figaro, dokładnie jak Don pisze. mi wyszło 160zł z przesyłką.

Opublikowano

I pomyśleć że ja kupiłem jakieś 2 miesiące przed tym rzutem za 250zł na ebayu... Z drugiej strony nie żałuję bo niby czemu miałbym? :P

Jak pomyślałem, że za 2 miechy jedyną opcją ponownie może być używka za 250 zł z Amazona, to zacisnąłem zęby i kupiłem.

Stety/niestety musiałem anulować dzisiaj zamówienie na Wonderful 101 bo się okazało, że w sklepie gdzie zamówiłem jednak nie mają. Ma ktoś jakieś namiary na nówki w PL?

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Na ceneo wyskoczyło 160zikos w sklepie ŚwiatGier ale nie zamawiałem tam nigdy więc nie wiem jak z opinią o sklepie:

http://swiat-gier.com/nintendo-wii-u/12671-the-wonderful-101-wii-u.html

No właśnie tam anulowałem zamówienie :D Gadałem dzisiaj z właścicielem i najwyraźniej mają jakiś błąd na stronie bo pokazuje, że mają ileś sztuk na stanie, a od dawna nie mają.

Opublikowano

świat-gier to szuje, za czasów gba sprzedawali piraty nic o tym nie wspominając, na stos.

Haha to było za czasów stoiska na wolumenie? Ja od paru lat systematycznie robię zakupy w Swiat-Gier w Warszawie i mogę polecić. Nie korzystałem jednak z wysyłek od nich, wszystko osobiście.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

paczka z game.co.uk doszła

zzRxmxq.jpgKrQQouh.jpg