Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

A nie ma tam czasem jakiegoś zmodyfikowanego softa co "otwiera" możliwości?

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Możesz zrootować jak każdy sprzęt z androidem, ale nie ma sensu, bo i tak na tym możesz instalować co chcesz i skąd chcesz.

Opublikowano

Dwa lata temu zrobiłem listę gier z ds'a w które muszę zagrać. To jest już ostatnia, lista zamknięta. Może coś jeszcze kiedyś kupię ale tytuły mniej wazne. No i dwa pudełka jeszcze wziąłem, bo poprzednie pełne i już nie miałem co z cartami zrobić.

bgzo5x.jpg

Opublikowano

Dwa lata temu zrobiłem listę gier z ds'a w które muszę zagrać. To jest już ostatnia, lista zamknięta. Może coś jeszcze kiedyś kupię ale tytuły mniej wazne. No i dwa pudełka jeszcze wziąłem, bo poprzednie pełne i już nie miałem co z cartami zrobić.

bgzo5x.jpg

Zbierasz gołe carty czy po prostu nosisz przy sobie dużo gier?

Kiedy fotki całej kolekcji? :)

Mi dzisiaj przyszła taka ciekawostka:

LbTILpa.jpg

Carty do famiklona/pegazusa/jakzwał. 400 in 1, 198 in 1 - każda rzekomo inna. Za 40zł można spróbować, niektóre bootlegi warto mieć w zbiorach jako ciekawostkę.

Opublikowano

Nie zbieram samych cartów, jak to wygląda? Wygodniej mi sięgnać po takie zbiorcze, a pudełka sobie elegancko stoją puste.

Czekam na paczke z usa, kilka perełek wpadnie jakoś w czerwcu, wtedy zrobię zdjecie calosci. No i cudów tam nie ma, tylko gry pod moj gust, glownie jrpg i visual novele.

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

A, no to widzisz, ja mam taktykę dumpowania gier na flashcarta a pudełeczka pełne leżą sobie w szafie.

Opublikowano

bqtLwZw.jpg

Świeżutki port kupiony w krainie Mazzeo. Mam nadzieję, że pójdzie mi na 2DSie.

Opublikowano

A ja chyba nawet nic takiego nie dostał :/

Opublikowano

Nowe pudełeczka, nice

Opublikowano

Mi tez sie nie podobaja, przypominaja wydania w stylu greatest hits

Opublikowano

Koszmar! Zaburzają białą koncepcję. Ale zdjęcie ładnie zrobione i gierka zacna.

Co to jest "kraina MaZZeo"?

Opublikowano

Mi nie zaburzaja koncepcji bo japonskie gierki czesto czarne. Podoba mi sie :)

Opublikowano

how much is the fish? 

[napisz na pw]

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

dn8QHjv.jpg

Ostatnie nabytki, Demon's Souls (ta okładka z napisem essentials zbytnio mi się nie podoba) no i Zelda kolejna (okładki gier na wii u to piękna robota :) )

Opublikowano

podaj przy wolnej chwili wiecej fotek jak ten setup wygląda, ile gdzieś miejsca zajmuje?

Opublikowano

16842715149_7db9a39654_b.jpg

2 Gry z Cex'u. ME2 za 10 zł bo taniej niż na PSN.  Magna Carta 2 - świetny stan - gra jak nowa + pełne Angielskie wydanie ( no i ta cena - taniej niż gdziekolwiek indziej).

17002935026_3e15040c52_b.jpg

17002936826_724dd668f6_b.jpg

17002940626_2293d8e97d_b.jpg

Pierwsza w historii gra konsolowa zbanowana przez twitcha :D .

Opublikowano

bgzo5x.jpg

Nie chcesz sprzedać jednego pudełeczka na carty? Chętnie odkupię.