Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

No jestem gotowy na 24h Le Mans! :banderas:

PC.jpg

Edytowane przez easye

Opublikowano

juz wiemy na co poszedl hajs ze sprzedazy xbonera xD

Opublikowano

Gdzie dorwałeś Goldy? Normalnie w MM czy zamawiałeś gdzieś?

Opublikowano

Dostalem dobra oferte od kumpla, ale z tego co wiem sa juz np w Saturnie Janki w Warszawie w cenie jaka widac na zdjeciu.

Opublikowano

Easye zapodaj fotki jak to wszystko już rozłożysz :)

Opublikowano

Bluber - ogolnie sluchawki kupilem tylko dlatego, ze T100 nie mozesz obslugiwac menu, dzisiaj przetestuje, czy czasami nie jest tak, ze bedzie wyrzucac mnie z grupy jak w grze wylaczy sie pad, bylaby niezla lipa i niestety szybkie wystawienie 1 dniowych sluchawek z gwarancja za dobra cene!

Edytowane przez easye

Opublikowano

No ja słyszałem, że są dobre te Goldy i jak na taką cene nic lepszego się bezprzewodowego niedostanie, ale w krakowie nigdzie ich nie było (znaczy jedna sztuka w Euro RTV, ale pojechałem tam i koleś mówi, że jest w systemie ale nie ma w sklepie czyli ktoś zaje.bał xD) i generalnie chcialem kupić je na miejscu w sklepie bo wysyłkowo to potem (pipi).anie się w ewentualnej gwarancji mnie nie jara.

Opublikowano

Z faktura i paragonem reklamujesz je bezposrednio u Sony, jak oddasz do sklepu to wysylaja za Ciebie.

Przetestuje niedlugo czy mi ich nie bedzie rozlaczac na kierownicy - wczoraj raptem je rozpakowalem, a wystawie je pewnie nie drozej niz 300 zl.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Nowa dostawa gierek, piekne wydania :banderas: Do tego pro controller do Wii U o dziwo kupiony w Warszawie w Arkadii od tak sobie za 139zl, grzech nie wziać.

tRpwt0P.jpg

avFaFop.jpg

Opublikowano

Ciąg dalszy nadrabiania generacji

34fh8jo.jpg

Tomb Raider Trylogy HD - to jest ta składanka, gdzie jest dodatkowa cześć TR, która nie miała wcześniej okazji pojawić sie na ps3, right ?

Opublikowano

Podstawka byla super. Dodatku na razie nie ogrywalem (za duzo gier na kazdej platformie).

Potrzebna jest podstawka zeby pograc w to dlc? Chyba nie co? Bo podstawe przeszedlem na pc a dlc juz bym chcial na ps4.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

A ja dziś jak zwykle w wolną sobote udałem się na okoliczny londyński carboot czyli pchli targ z ludżmi wyprzedającymi swój niepotrzebny dobytek. 

Znalazłem u pewnej pani między tosterem i jakimiś książkami te ot pudła w stanie idealnym za łączną sume po targowaniu sie 15 Funtów

Y6QFPuy.jpg

TZz7vMU.jpg

Następnie u jakiegoś dzieciaka gierke za 10 Funta , stan bardzo dobry

jfeX1T6.jpg?1

I na końcu wiem, że nie growe, ale chce wkleić całość. jako dodatek wyrwałem kilka filmów po funcie za sztuke :) nie ma szału, ale jest Blade Runner :)

ZwaIZTx.jpg

Kocham carbooty. Już nie wspominam o nie growych zakupach ak np. 3 tygodnie temu kupno od jakichś bolków deskorolke REAL z truckami Thunder i kółkami powell peralta za astronomiczną kwote 4 Funty. Całość w sklepie kosztuje jakieś 150 :)

Edytowane przez Sqtr78

Opublikowano

Kocham carbooty. Coniedzielny umilal mi (i tak dobre) wakacje-prace w uk.

Opublikowano

2lbgsnm.jpg

:banderas: :banderas: :banderas:

Opublikowano

Dwa najlepsze jrpg poprzedniej generacji. Udany zakup.