Opublikowano 12 kwietnia 20169 l Ja nigdy nie przepadałem za steelbookami i ten brałem tylko ze względu na OST, ale kurcze, ten steelbok to najpiekniejsza rzecz jaka widziałem w kategorii "opakowanie na gre". Jest CU DO WNY
Opublikowano 12 kwietnia 20169 l Ja tam generalnie mam wyje.bane na steelbooki, ale tak się najarałem na Soulsy 3 że musiało być w takim opakowaniu, tym bardziej że takie gry zostają na półce a nie idą na sell po przejściu.
Opublikowano 12 kwietnia 20169 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zakupy z ostatniego tygodnia. Wiesiek już ograny na pleyaku, ale zacząłem sobie od nowa na xie Mordor kupiony za piątaka, więc będzie do kolekcji, chociaż bardzo mi nie podeszło jak grałem na plejaku. Może kiedyś zagram znów.
Opublikowano 12 kwietnia 20169 l Te soulsy jedynka co dodają są kompatybilne na xone? Na stronce MS nie ma Dark Soulsów na liście.
Opublikowano 12 kwietnia 20169 l To jest gdzieś aktualna lista, bo stronka M$ jak widać daje du.py? Edytowane 12 kwietnia 20169 l przez maciucha
Opublikowano 12 kwietnia 20169 l To i ja sie pochwale Fajna ta kolekcjonerka, znowu zaluje ze nie zamowilem, ale ostatnio za duzo kasy na gierki poszlo, wiec trzeba bylo przyoszczedzic
Opublikowano 13 kwietnia 20169 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Przyszło wczoraj, Just Dance można odłożyć,ale resztą jaram się mocno
Opublikowano 13 kwietnia 20169 l Piękny zestawik, gratuluję! Mordor kupiony za piątaka, więc będzie do kolekcji, chociaż bardzo mi nie podeszło jak grałem na plejaku. Może kiedyś zagram znów. Za 5 zł czy 5 dyszek?
Opublikowano 13 kwietnia 20169 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. DS2 Scholar of Sin zakupiony na forumku DS3 obowiązkowy zakup BB GOTY kupiony za 150 zł Kompletna kolekcja.
Opublikowano 13 kwietnia 20169 l Nie śpieszyło mi się do tej serii ale w styczniu zacząłem od Demon Souls więc już spokojnie mogę odpowiedzieć że gram. Liczę na to że tryb Hard Core w Fallout 4 będzie tak samo prze(pipi)(pipi) jak Demon'y.
Opublikowano 13 kwietnia 20169 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zakupy z ostatniego tygodnia: Nie wiem czy jestem bardziej zadowolony z DS3 czy słuchawek, bo są naprawdę zaje.biste.