Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

To pudełko kartonowe to i tak tylko normalne opakowanie przecież. Ja to wywalam na makulaturę. Serio tak bardzo podoba się wam insider paypala? :yao: Fakt znaczek Wiedźmina i motyw jest no ale... To i tak tylko zastępstwo normalnego kartonu. :lapka:

W przypadku gdy używam go do przechowywania kart i leży na widoku z planszówkami to tak zależy mi na tym by było w idealnym stanie.

ale ireniqsowi raczej chodziło o pudełko do którego włożyłeś ładne pudełka gwinta ;) 

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Ja (pipi)e, jaki ciężko kumaty... :facepalmz:

Opublikowano

a nie wiem, nie spałem od 2 dni to nie ogarniam :frog: po prostu pomyślałem, że nikt normalny by nie kładł takiego brzydkiego pudełka w którym są kolejne pudełka z karciankami, zamiast postawić po prostu pudełka karcianek :dunno:

nikogo nie obrażając oczywiście. 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

jak wszyscy to wszyscy 13346553_1187128284660377_84480764793858

a w spoilerze mój hc room na czas remontu w którym gram w total war i wieśka ;)

To jest prawdziwy hc room bo w kuchni obok garażu :D

13346431_1187128254660380_12058532194727

Zwróćcie uwagę na moją podkładkę pod mysz. Taca włożona w szuflade na sztućce . Jeden plus ma ten hc room. Lodówka blisko to i klime sobie robię w upały :)

Opublikowano

To jest klasyczny hc room blacharza, nie ma w tym nic dziwnego.

Opublikowano

Nieprawda, brakuje monitora crt

Opublikowano

Bardzo fajny kącik. Noc tylko grać i jeść. :)

Opublikowano

Słaby pomysł bo temperatura w pomieszczeniu po otwarciu lodówki rośnie :P

Opublikowano

Słaby pomysł bo temperatura w pomieszczeniu po otwarciu lodówki rośnie :P

Przez co bierze coraz więcej prądu :P Już lepiej jakiś wiatrak sobie postawić.

Opublikowano

Ale ścianki lodówki na zewnątrz mają wyższą temperaturę niż ta pokojowa.  :dynia:

Anyway plusa dałem pomimo setek kilometrów kabli na biurku. 

Opublikowano

Patrzcie konsolomaniaki, tak się kończy małżeństwo...

Dobrze że większość z Was nigdy nie dotknie kobiety.

Opublikowano

Ale żeby grać tak jak zwierzę? To już bym wolał nie grac w ogóle.

Opublikowano

Zadawanie się z kobietami? Niżej już chyba tylko można upaść grając w gierki wideo.

Zapomniałem się pochwalić. Prawie 20 euro z kasy od Gabena, więc nieźle.

wlAx9EI.png

I jeszcze wygrane :cool:

k6LQMjj.png

Opublikowano

Ale żeby grać tak jak zwierzę? To już bym wolał nie grac w ogóle.

nie jest źle w wieśka gram właśnie z padem bezprzewodowo i na wygodnym fotelu którego na zdjęciu nie widać :D A w weekend przenoszę kompa pod tv :)

Opublikowano

Z racji, że po dość długiej, 2,5 rocznej absencji dołączyłem na stałe do grona current-gen'owców trzeba było oprócz ciągle powiększającej się biblioteki gier PS+ zaopatrzyć również w porządne tytuły dlatego na początek wskoczyły poniższe 3. Jak za jakiś czas skończę Wieśka to oczywiście następne w kolejności będą dodatki.

s44doj.jpg

Edytowane przez winner

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Zakupy z ostatniego miesiąca:

cf68a86ec37d4f70912ed3512de4412e.png

Opublikowano

to powinna byc oficjalna maskotka serii po CoD4

Opublikowano

W temacie około guwnianym to dzisiaj na dzień gowniaka zrobiłem sobie prezent

a9LBPl8.jpg

Edytowane przez _Be_