Opublikowano 31 maja 20168 l To pudełko kartonowe to i tak tylko normalne opakowanie przecież. Ja to wywalam na makulaturę. Serio tak bardzo podoba się wam insider paypala? Fakt znaczek Wiedźmina i motyw jest no ale... To i tak tylko zastępstwo normalnego kartonu. W przypadku gdy używam go do przechowywania kart i leży na widoku z planszówkami to tak zależy mi na tym by było w idealnym stanie. ale ireniqsowi raczej chodziło o pudełko do którego włożyłeś ładne pudełka gwinta
Opublikowano 31 maja 20168 l a nie wiem, nie spałem od 2 dni to nie ogarniam po prostu pomyślałem, że nikt normalny by nie kładł takiego brzydkiego pudełka w którym są kolejne pudełka z karciankami, zamiast postawić po prostu pudełka karcianek nikogo nie obrażając oczywiście. Edytowane 31 maja 20168 l przez Rayos
Opublikowano 31 maja 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jak wszyscy to wszyscy a w spoilerze mój hc room na czas remontu w którym gram w total war i wieśka To jest prawdziwy hc room bo w kuchni obok garażu Zwróćcie uwagę na moją podkładkę pod mysz. Taca włożona w szuflade na sztućce . Jeden plus ma ten hc room. Lodówka blisko to i klime sobie robię w upały
Opublikowano 31 maja 20168 l Otwierasz sobie lodówkę, żeby Cię chłodziła? Przyznaj, że nie płacisz tam rachunków za prąd
Opublikowano 31 maja 20168 l Słaby pomysł bo temperatura w pomieszczeniu po otwarciu lodówki rośnie Przez co bierze coraz więcej prądu Już lepiej jakiś wiatrak sobie postawić.
Opublikowano 31 maja 20168 l Ale ścianki lodówki na zewnątrz mają wyższą temperaturę niż ta pokojowa. Anyway plusa dałem pomimo setek kilometrów kabli na biurku.
Opublikowano 31 maja 20168 l Patrzcie konsolomaniaki, tak się kończy małżeństwo... Dobrze że większość z Was nigdy nie dotknie kobiety.
Opublikowano 31 maja 20168 l Zadawanie się z kobietami? Niżej już chyba tylko można upaść grając w gierki wideo.Zapomniałem się pochwalić. Prawie 20 euro z kasy od Gabena, więc nieźle. I jeszcze wygrane
Opublikowano 31 maja 20168 l Ale żeby grać tak jak zwierzę? To już bym wolał nie grac w ogóle. nie jest źle w wieśka gram właśnie z padem bezprzewodowo i na wygodnym fotelu którego na zdjęciu nie widać A w weekend przenoszę kompa pod tv
Opublikowano 1 czerwca 20168 l Z racji, że po dość długiej, 2,5 rocznej absencji dołączyłem na stałe do grona current-gen'owców trzeba było oprócz ciągle powiększającej się biblioteki gier PS+ zaopatrzyć również w porządne tytuły dlatego na początek wskoczyły poniższe 3. Jak za jakiś czas skończę Wieśka to oczywiście następne w kolejności będą dodatki. Edytowane 1 czerwca 20168 l przez winner
Opublikowano 1 czerwca 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zakupy z ostatniego miesiąca:
Opublikowano 1 czerwca 20168 l Dałbym plusa za maskotkę ale tyle "góvna" na jednym zdjęciu to za dużo.
Opublikowano 1 czerwca 20168 l W temacie około guwnianym to dzisiaj na dzień gowniaka zrobiłem sobie prezent Edytowane 1 czerwca 20168 l przez _Be_