Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

A taki converter sie nie sprawdzi?

No właśnie dokładnie takiego używam. Jakość obrazu jest nawet dobra, tylko że dodaje sporego input laga, co trochę przeszkadza w takim DKC. Najlepsza opcja to Framemeister, ale to kosztuje jakieś 400$.

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Najlepsza opcja pod retro to profesjonalne monitory studyjne PVM lub monitory medyczne. Sześcio-gwiazdkowa jakość obrazu w formie CRT - jednak z dostępnością już

ciężko :/  302395.sony-pvm9l2.jpg?rand=0.1270549597

Prawda, ale właśnie ciężko z dostępnością, szczególnie czegoś większego. Do tego jeszcze yebanie się z przejściówkami, bo z tego co pamiętam one normalnego SCARTa nie mają. W momencie kiedy możesz dorwać CRT Sony za jakieś 50zł, albo nawet i darmo jak Ci się poszczęści to PVM'ka przestaje być specjalnie atrakcyjna.

konwerter_scart-hdmi_dt_2.jpg

Tak jak pisze _Shaman_, większość tanich upscalerów niestety dodaje input lag.

Opublikowano

Zakupy przedwczorajsze. Te po prawej to dla młodego, ale fajne bo w końcu całkowicie po polsku :)

wzO8g9P.jpg?1

Opublikowano

Najlepsza opcja pod retro to profesjonalne monitory studyjne PVM lub monitory medyczne. Sześcio-gwiazdkowa jakość obrazu w formie CRT - jednak z dostępnością już

ciężko :/302395.sony-pvm9l2.jpg?rand=0.1270549597

Prawda, ale właśnie ciężko z dostępnością, szczególnie czegoś większego. Do tego jeszcze yebanie się z przejściówkami, bo z tego co pamiętam one normalnego SCARTa nie mają. W momencie kiedy możesz dorwać CRT Sony za jakieś 50zł, albo nawet i darmo jak Ci się poszczęści to PVM'ka przestaje być specjalnie atrakcyjna.

konwerter_scart-hdmi_dt_2.jpg

Tak jak pisze _Shaman_, większość tanich upscalerów niestety dodaje input lag.

Polecasz może jakies konkretnie upscalery gdzie imput lag nie będzie zły?

Opublikowano

Niestety nie posiadam takiej wiedzy, bo do retro mam CRT. Jakiś czas temu, chyba w tym temacie, ping polecał coś z czego on sam korzysta. Spróbuj poszukać.

Świętym Graalem upscalerów jest wspomniany xRGB mini, ale jest to związane z bardzo wysoką ceną i bankowym dowaleniem cła i VATu.

Edytowane przez chmurqab

Opublikowano

W końcu zagram w Halo 4. Gdy ta gra wyszła, mój X360 był już martwy. Potem zakupię piąteczkę i będę na bieżąco z tą zacną serią.

Tyle dobra na jednym dysku optycznym :obama:

Kłamałem :) Gra pobiera z sieci gigantyczne ilości danych.

Xn6CLvK.jpg

Opublikowano

Kupiłem sobie taką gierkę dla dzieci, demko mnie zachęciło i szpila mi się w to bardzo przyjemnie. 

Co to tyle naklejek na tym pudełku?

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Takie zakupy na xboxa sobie zrobiłem, ale bedzie grane we wstecznej oj oj oj :banderas: 

sx12GpX.jpg

Edytowane przez froncz piotrewski

Opublikowano

Troche zakupów na czwórkę, Soulsy i Bloodborne, soundtrack z soulsów ryje beret :), GOW3 w promocji dzisiaj to sobie przejdę w ładniejszej oprawie jeszcze raz. 

W moim lokalnym sklepie mnie obdarowali dzisiaj kilkunastoma plakatami, komiksem Dark Souls i artworkami z Destiny, propsy. 

MepUZyQ.jpg

8BSveC0.jpg?1Nvd0awC.jpgZEgknn3.jpgEYtg9XP.jpg

Opublikowano

Kupiłem sobie taką gierkę dla dzieci, demko mnie zachęciło i szpila mi się w to bardzo przyjemnie. 

Co to tyle naklejek na tym pudełku?

Jakieś śmieszne dlcki z postaciami, plus chyba jedna misja. 

Opublikowano

NG2 zamordowal moje akumulatorki, takze pora na nowe, wraz z kolejnym NG (ciezko bylo nowke w folii znalezc ;x).

gMKiBdJ.jpg

Opublikowano

No ale mówią, że 3 to crap.  :pechowiec:

Opublikowano

3 crap, RE bardzo dobra gra, ale mimo wszystko słaby NG. Nie zmienia to faktu, że 100h lekka ręką pyknie.

Opublikowano

To jest 3:RE, zwyklej 3jki juz nigdy wiecej nie kupie :D

Tak czy siak, jeszcze troche polezy bo NG2 mnie wkrecilo na maxa.

Opublikowano

Przez tę folię w ogóle podtytułu nie widziałem. Ehhh. :/ 

Opublikowano

No Krzysiu, spisałeś się.

Opublikowano

Daję 2 tygodnie i będzie sprzedawać. xD

Opublikowano

Znudziło mi się 2014 na PS3 to się na nową generację przesiadłem. Szkoda że ominęła mnie promocja na PSN i musiałem 110zł za nową zapłacić.

44092d497d5c0cadd5488f36ba9d51e6.jpg

Opublikowano
doomsday.jpg20160701172840.jpgassasinGeKyZ.jpg

20160701172946.jpg

20160701173002.jpg

20160701173012.jpg

20160701172434.jpg

20160701172929.jpg

Na assasina miałem w sumie wyjebane mocno ale limitka za 120 zł to grzech nie brać ;d

Edytowane przez smallv86

Opublikowano

Witam forumku.
Zgodnie z ostatnią tradycją dodaję trochę zielonego do tematu:
wnGNOst.jpg

Pad w stanie idealnym za 7 dyszek. Bardziej zadbany niż ten co kupiłem z konsolą. 
Halo 2 było za dwie dychy to wziąłem, wygląda ok, wszystkie papierki w środku, płyta porysowana ale zrzuciła się na HDD bez problemu  :reggie:

Edytowane przez blakuś