Opublikowano 30 czerwca 20168 l A taki converter sie nie sprawdzi? No właśnie dokładnie takiego używam. Jakość obrazu jest nawet dobra, tylko że dodaje sporego input laga, co trochę przeszkadza w takim DKC. Najlepsza opcja to Framemeister, ale to kosztuje jakieś 400$.
Opublikowano 30 czerwca 20168 l Najlepsza opcja pod retro to profesjonalne monitory studyjne PVM lub monitory medyczne. Sześcio-gwiazdkowa jakość obrazu w formie CRT - jednak z dostępnością już ciężko Prawda, ale właśnie ciężko z dostępnością, szczególnie czegoś większego. Do tego jeszcze yebanie się z przejściówkami, bo z tego co pamiętam one normalnego SCARTa nie mają. W momencie kiedy możesz dorwać CRT Sony za jakieś 50zł, albo nawet i darmo jak Ci się poszczęści to PVM'ka przestaje być specjalnie atrakcyjna. A taki converter sie nie sprawdzi? Tak jak pisze _Shaman_, większość tanich upscalerów niestety dodaje input lag.
Opublikowano 30 czerwca 20168 l Zakupy przedwczorajsze. Te po prawej to dla młodego, ale fajne bo w końcu całkowicie po polsku
Opublikowano 30 czerwca 20168 l Najlepsza opcja pod retro to profesjonalne monitory studyjne PVM lub monitory medyczne. Sześcio-gwiazdkowa jakość obrazu w formie CRT - jednak z dostępnością już ciężko Prawda, ale właśnie ciężko z dostępnością, szczególnie czegoś większego. Do tego jeszcze yebanie się z przejściówkami, bo z tego co pamiętam one normalnego SCARTa nie mają. W momencie kiedy możesz dorwać CRT Sony za jakieś 50zł, albo nawet i darmo jak Ci się poszczęści to PVM'ka przestaje być specjalnie atrakcyjna. A taki converter sie nie sprawdzi? Tak jak pisze _Shaman_, większość tanich upscalerów niestety dodaje input lag. Polecasz może jakies konkretnie upscalery gdzie imput lag nie będzie zły?
Opublikowano 30 czerwca 20168 l Niestety nie posiadam takiej wiedzy, bo do retro mam CRT. Jakiś czas temu, chyba w tym temacie, ping polecał coś z czego on sam korzysta. Spróbuj poszukać. Świętym Graalem upscalerów jest wspomniany xRGB mini, ale jest to związane z bardzo wysoką ceną i bankowym dowaleniem cła i VATu. Edytowane 30 czerwca 20168 l przez chmurqab
Opublikowano 30 czerwca 20168 l Kupiłem sobie taką gierkę dla dzieci, demko mnie zachęciło i szpila mi się w to bardzo przyjemnie.
Opublikowano 30 czerwca 20168 l W końcu zagram w Halo 4. Gdy ta gra wyszła, mój X360 był już martwy. Potem zakupię piąteczkę i będę na bieżąco z tą zacną serią. Tyle dobra na jednym dysku optycznym Kłamałem Gra pobiera z sieci gigantyczne ilości danych.
Opublikowano 30 czerwca 20168 l Kupiłem sobie taką gierkę dla dzieci, demko mnie zachęciło i szpila mi się w to bardzo przyjemnie. Co to tyle naklejek na tym pudełku?
Opublikowano 30 czerwca 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Takie zakupy na xboxa sobie zrobiłem, ale bedzie grane we wstecznej oj oj oj Edytowane 30 czerwca 20168 l przez froncz piotrewski
Opublikowano 30 czerwca 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Troche zakupów na czwórkę, Soulsy i Bloodborne, soundtrack z soulsów ryje beret , GOW3 w promocji dzisiaj to sobie przejdę w ładniejszej oprawie jeszcze raz. W moim lokalnym sklepie mnie obdarowali dzisiaj kilkunastoma plakatami, komiksem Dark Souls i artworkami z Destiny, propsy.
Opublikowano 30 czerwca 20168 l Kupiłem sobie taką gierkę dla dzieci, demko mnie zachęciło i szpila mi się w to bardzo przyjemnie. Co to tyle naklejek na tym pudełku? Jakieś śmieszne dlcki z postaciami, plus chyba jedna misja.
Opublikowano 1 lipca 20168 l NG2 zamordowal moje akumulatorki, takze pora na nowe, wraz z kolejnym NG (ciezko bylo nowke w folii znalezc ;x).
Opublikowano 1 lipca 20168 l 3 crap, RE bardzo dobra gra, ale mimo wszystko słaby NG. Nie zmienia to faktu, że 100h lekka ręką pyknie.
Opublikowano 1 lipca 20168 l To jest 3:RE, zwyklej 3jki juz nigdy wiecej nie kupie Tak czy siak, jeszcze troche polezy bo NG2 mnie wkrecilo na maxa.
Opublikowano 1 lipca 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. No witam #NASA #READY Edytowane 1 lipca 20168 l przez Krzysztof Tomczak
Opublikowano 1 lipca 20168 l Nope, wlozylem w to hajs zeby miec na kilka lat, tak jak wlozylem w swojego poprzedniego kompa 4 lata temu Jeszcze czekam na monitor, ale bank sie wysral i nie zrealizowal przelewu i dopiero w pon pewno
Opublikowano 1 lipca 20168 l a jednak nie, wlasnie dostalem info ze monitor do odbioru, wiec jadd odebrac bo i tak win sie aktualizuje, i do tego jest akcja w mediamarkt ze zaleznie od tego ile ma cali Twoj monitor tyle dorzucaja puszek Sprite
Opublikowano 1 lipca 20168 l Znudziło mi się 2014 na PS3 to się na nową generację przesiadłem. Szkoda że ominęła mnie promocja na PSN i musiałem 110zł za nową zapłacić.
Opublikowano 1 lipca 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Na assasina miałem w sumie wyjebane mocno ale limitka za 120 zł to grzech nie brać ;d Edytowane 1 lipca 20168 l przez smallv86
Opublikowano 1 lipca 20168 l Witam forumku.Zgodnie z ostatnią tradycją dodaję trochę zielonego do tematu:Pad w stanie idealnym za 7 dyszek. Bardziej zadbany niż ten co kupiłem z konsolą. Halo 2 było za dwie dychy to wziąłem, wygląda ok, wszystkie papierki w środku, płyta porysowana ale zrzuciła się na HDD bez problemu Edytowane 2 lipca 20168 l przez blakuś