Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 33,5 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Mam i ja, wolne miejsce na DQ8 który wychodzi w przyszłym roku

4vHnlEL.jpg

Opublikowano

15i5cae.jpg

Shovel Knight cyfrówka (druga kopia, tym razem na 3ds),

+ Axiom Verge na wiiu poza zdjęciem.

Tyle dobra, że nie wiem gdzie wsadzić ręce.

Opublikowano

w majtki :banderas:

Opublikowano

Piękny wysyp porządnych gierek, zazdroszczę że już gracie w Dragona.

Opublikowano

Nareszcie odnalazłem swoją Karynę :banderas:

UpNcAVy.jpg

Opublikowano

Jesteś juńciu, ale plusów poleciało. Mam olbrzymi sentyment do Dragon Questów, a siódma część na psxa była moim dziewiczym tytułem z tej serii. Przy okazji był to rpg, przy którym spędziłem najwięcej czasu (około 250 godzin).

Opublikowano

Kurde, ale narobiliście smaka... Chyba w końcu trzeba będzie kupić 3DS'a i nadrobić kilka gierek dla dzieci

Do mnie dzisiaj przyszła paczuszka z zagramanicy z jego amerykańskim odpowiednikiem DW7 (na wersję wersję na 3DSa przyjdzie czas, wierzę):

2exlezt.jpg

Opublikowano

U mnie też trochę nintendo ale akurat nie DQ

ahsG0yK.jpg

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

obrazek z cyklu - znajdz jedna gre ktore psuje zakup sztosow

Opublikowano

Nie grałeś nie oceniaj

Opublikowano

Do grania na lapku w jakies stare gry. 

79WVVWH.jpg

Opublikowano

ahsG0yK.jpg

:banderas:

Opublikowano

z4avc.jpg

Grę kupiłem na urodziny jednemu z najlepszych kumpli. Nie będę ukrywał, ze trochę prywaty w tym jest, bo to tak jakbym prawie sobie kupił :)  Do pełni szczescia brakuje dla niej tylko BC na One :(

Opublikowano

Duży plus za NG3RE. Niedoceniona część serii. Dużo grywalności w różnych sceneriach plus masa misji pobocznych do masterowania po ukończeniu gry.

Grywalne kunoichi - Ayana, Momiji, Kasumie różniące się w prowadzeniu.

A dla tych co się wkręcą naprawdę głęboki system walki z np. shuriken cancelami czy szybkim strazelaniem z łuku.

Opublikowano

Duży plus za NG3RE. Niedoceniona część serii. Dużo grywalności w różnych sceneriach plus masa misji pobocznych do masterowania po ukończeniu gry.

Grywalne kunoichi - Ayana, Momiji, Kasumie różniące się w prowadzeniu.

A dla tych co się wkręcą naprawdę głęboki system walki z np. shuriken cancelami czy szybkim strazelaniem z łuku.

Podzielam to zdanie w całej rozcigłości. Czy tak wygladjca i ruszajaca sie gra może być zła?

I ten Lunar!!! :banderas:

Podstawowa wersja NG3 to był niestety potężny plaskacz w twarz fanów. Niedopracowany,niepłynny, a do tego okrojony z zawartości słabiak. Gdyby nie jak zwykle fenomenalny system walki to byłby to wręcz kupsztang. Na szczęście RE naprawia wszystkie te błędy.

Opublikowano

ahsG0yK.jpg

Ale wiesz o tym, że ori to tylko kod na cyfrową wersję z amerykańskiego konta? No chyba że czegoś nie wiem.

Opublikowano

Ale wiesz o tym, że ori to tylko kod na cyfrową wersję z amerykańskiego konta? No chyba że czegoś nie wiem.

"Definitive Edition" jest na płycie, kod to sama podstawka dodawana jako "bonus" :-)

Uuu to nie wiedziałem nawet.

Dzięki za oświecenie.

Opublikowano

Marcin na xo nie ma czegoś takiego jak amerykańskie konto, regiony możesz zmieniać w locie

Opublikowano

Marcin na xo nie ma czegoś takiego jak amerykańskie konto, regiony możesz zmieniać w locie

Jak chciałem ją kupić kilka miesięcy wstecz to byłem przeświadczony, że w pudełku jest tylko kod na grę do pobrania z amerykańskiego konta + soundtrack na cd.

Teraz juz wiem, że temat zakupu tej gry wrócił dla mnie.

Opublikowano

Zamów sobie na vgp akurat mają darmowa wysyłkę na zamówienia powyżej 40 can

Opublikowano

Mam i ja! Ależ to jest dobra gierka :obama: Już dawno temu ją zamówiłem na CDP no i wyobraźcie sobie że nie dotarła do mnie na premierę. Zasadniczo nasz ulubiony atencjusz i pan cyklista mieli rację żeby ruszyć tyłek i podejść do GameOver. Wybrałem się tam mimo deszczu no i mam. Dzięki chłopaki za radę! Kupiłem też trzeciego już 3DSa wraz z grą generacji (329zł w Saturnie). A na końcu różne petardy z ostatniego tygodnia. Fajnie być konsolomaniakiem!

w9wavb.jpg

11juj3m.jpg

6nxbti.jpg

Opublikowano

Pora wreszcie zakosztować PRAWDZIWEJ ósmej generacji, zamiast cały dzień ściągać patche do PS4/XOne. :reggie:
20160918_125056.jpg
Propsiki za Bayo lecą do Blantmana, reszta sprzętu pachnie nowością i seksem. Zelda w selects, ale egzemplarz dołączany do konsoli, więc nie wypada wybrzydzać. A teraz pytanie do doświadczonych Nintendofagów: czego jeszcze potrzebuję (w sensie osprzętu, pomijając TV i prąd w gniazdku), by w pełni rozkoszować się tą Maszynką Szczęścia?