Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Labtec; Saturn, arcade stick i Last Bronx zniszczyły mnie jak rzadko. Do tego to piękne N64 - pierwszy raz widzę tym kolorze - jest moc!!!

Edytowane przez ciwa22

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Zakupy z poprzedniego tygodnia. Troszkę zaległości z poprzedniej generacji i dwie nówki exów na trójnożke. I deus w folii.

tumblr_odrjckry8W1vrcbv0o1_1280.jpg

tumblr_odrjckry8W1vrcbv0o2_1280.jpg

Opublikowano

jezu za te usk, to powinni ręce ucinać

Opublikowano

Szczytem marzeń są dwustronne covery - jedna strona na półkę sklepową, z USK, ocenami z magazynów i innym ścierwem. Druga taka sama jak sklepowa, jednak pozbawiona tych wszystkich pierdół (rating, recenzje).

@Labtec szkoda, że stick ten 'gorszy' - mam go w boxie i niestety nie działa na microswitchach. Złote 64 natomiast piękne :).

Opublikowano

Takie tam zdobycze z ostatnich kilku dni. Góra będzie pogoniona po ukończeniu, dół zostaje. :lapka:

IA/VT z playasia czy jakiś inny sklep:>?
Opublikowano

Ładne te białe Saturny  :banderas:

Udało się załatwić bez płacenia cła ?

Nie, ale najgorzej na tym nie wyszedłem 

@Labtec szkoda, że stick ten 'gorszy' - mam go w boxie i niestety nie działa na microswitchach. Złote 64 natomiast piękne :).

nie wiedziałem, mój pierwszy wiec trzeba gdzie zacząć, a chcialem z Last Bronx, bo pamiętam jeszcze jak demo gierki odpalałem w 1998 dodawane do CD-Action,  na komputerze Pentium 2 233mhz 

Edytowane przez Labtec

Opublikowano

Wszystkie europejskie kolekcjonerki nitedo są tym oszpecone. Ja rozumiem niech sobie naziści w swoim kraju szpecą gry ale nie w całej EU.

Opublikowano

Takie tam zdobycze z ostatnich kilku dni. Góra będzie pogoniona po ukończeniu, dół zostaje. :lapka:

IA/VT z playasia czy jakiś inny sklep:>?
Dostałem w prezencie od znajomych, którzy byli w Japonii. Zakup bezpośredni z jakiegoś tamtejszego sklepu z grami. :)
Opublikowano

Ale najzabawniejsze jest to, ze dojcze wydaja wszystkie gry podwojnie.... z oznaczeniem USK i PEGI( wyjatkiem sa wszystkie Visual Novel, Mirrors Edge Catalyst i Shovel Knight- tu troche ubolewam ale wzialem co dali). Zdaza sie tez, ze oznaczenia usk sa zaklejane naklejka PEGI XD co zabawniejsze tylko na folii. Ale generalnie to masz racje... do pieca z dziadostwem

Opublikowano

U nas też już robią dość zje.bany metody dla januszy czyli wielkie kółka lub napisy na pół okładki, że gra posiada wersje POLSKĄ bo statystyczny gracz to debil i grać w innym języku nie potrafi.

Opublikowano

Najlepsze były te nadruki na okładkach gier na PS3 - polska wersja językowa, wielki biało czerwony placek :P 

Opublikowano

r3vsZ0k.jpg
Futerał fajny, gra wiadomo, ale folie wy(pipi)ałem - za duża ( nie wiem jakim cudem )
BUtjQxq.png

Opublikowano

KRBBHYg.jpg

Zdjęcie mierne, ale gierki sztosik  :banderas: 

A pady to taki darmowy bonus do GTA. Nawet działają  :sorcerer:

Opublikowano

Jak San Andreas to tylko w czarnym pudełku  :taknieco:

Opublikowano

Jak miałem dopłacać jeszcze 10zł żeby kupić w CeXie wydanie z czarnym pudełkiem to sorry, ale :cebula: była silniejsza. Wolałem poszukać tańszego egzemplarza. Poza tym SA było też wydane w niebieskim pudełku, ale w późniejszej reedycji. Lata temu kupiłem taki sam egzemplarz w Empiku.

Opublikowano

Zakup zrobiony głównie z myślą o graniu, także wrzucam.

Będzie ostre naparzanie online w godrizon3 i gow4. :obama:

341f34fb0482df29a267d0eafb43f25b.jpg

Opublikowano

Niedługo tu pralki i lodówki będziecie wstawiać. xD

Opublikowano

W sumie to pralka Eco bubble i PlayStation now to również growy zakup

Opublikowano

Lodówka to bardzo growy zakup.

Opublikowano

Większość lagów jest przez ludzi grających wireless. Online tylko po kablu.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

zbXVbgW.jpg

Kolejny dzień, kolejne gierki.

Carmageddon w sumie wczorajszy - wczoraj doszło pudełko, dziś płyta (kontrahent zapomniał o tym, że została w konsoli) - fajoska 3D okładka.

A Marian od kolegi z forumka :cool: :czesc:

Opublikowano

N0Aj5ym.jpg

IAVT mega gierka, żałuję że kiedyś sprzedałem:/