Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Rzucili się na konsolę z Fifą jak nie wiem co. Może myślą że to Scorpio?

Opublikowano

Ja się przyznam, że musiałem sprawdzić w necie kto z Borussii "zdobi" opakowanie każdego nowego Xboxa w tym temacie. Bo niestety nie jest to #Xboss :xboss:

Opublikowano

to jest piękne, itz bjutiful :banderas: prawdziwy produkt P R E M I U M

WmSAHKZ.jpg

sAvDyZ0.jpg

S5HG4ZF.jpg

GOD-DAMN-I-love-being-white.jpg

Super ten Xbox s się prezentuje.Tylko dzięki opozycji swoich współ domowników muszą  się zadowolić zwykłym fatem.Gratuluję nabytku i do zobaczenia na Xbox Live.

Opublikowano

Koniec plusów :dunno:

Opublikowano

@Kyo ja dzisiaj byłem w sklepie to mi powiedzieli, że mam w poniedziałek dzwonić i się pytać jak sprawy stoją, w weekend na pewno nie dostanę xD.

To w poniedziałek zadzwonię, jak najbardziej. Anulować zamówienie.

Opublikowano

giphy.gif

Opublikowano

Już wiemy skąd te 40 mln konsol ;)

Opublikowano

Cyfrówki bo oba Mesjasze będą na wiele miesięcy:

556mbbwb4ll2.jpg

pgwvfzyu51ks.jpg

Opublikowano

Rocket science level stuff!

Opublikowano

Raven, jak sie zarzekał, że nie kupi S'ki bo właśnie kupił grubasa i szkoda hajsu :D

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Wszyscy nowoczesne sprzęty na miano XXI wieku wrzucają teraz, a ja ciągle bawię się w Indianę Jonesa gamingu i lecę w archeologię...

IzuuKKy.jpg

Kastylwania na Wii nie tak prawilna jak powinna, ale jako fan serii warto się zapoznać + Ostatnia część Shadow Hearts jakiej szukałem. Podkolorowali z cukierkowością, ale OST naprawdę spoko i system walki jaki lubię więc się ogra z radością. Poniżej rodzinka w komplecie :banderas:

ezHkV34.jpg

Szukałem gierek na klasycznego X'a i proszę bardzo jaki zestawik się trafił :obama:

GOst3LO.jpg

aż sobie Tonego 2 ogram elegancko. Wcześniej widziałem go tylko w wersji PSX/PC, a tutaj ładnie oprawa z trójki/blur i inne fajerwerki - bardzo brawo !

AfQKwpi.jpg

Jaram się najbardziej Probotectorem II - jest to europejska wersja Super C - czyli kontynuacji Contry. W sumie wolałbym normalną Contrę w wersji NTSC, ale większość konsol mam w PALu i akurat się mi skompletowały te kontry z robotami (brakuje mi tylko Probotectora na MEGA Drive, port Hard Corps z Genesisa). Nawet spoko się gra - takie contry w weeaboo Gundam/Technoman klimatach. 

8pNyWnJ.jpg

Na koniec DSi w ładnym połyskliwym kolorze. Nie wiem czy mi się wydaje, ale ta wersja ma chyba najlepsze podświetlenie. Wcześniej miałem niebieskie matowe DSi i kolorki jakoś tak się nie wyróżniały.

Dobre żniwa ogólnie :banderas:

Edytowane przez K'^^

Opublikowano

Ta okładka Predatora jest kapitalna.

Opublikowano

O miło, że w temacie w końcu coś innego niż forza albo fifa.

Opublikowano

Koudelka i shadow hearts, o ja cie piernicze, ale bym grał

Opublikowano

Taki ze mnie fan THPS, że nie wiedziałem o istnieniu 2x.

Świetne łowy.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Mam i ja.

psvhYlO.jpg

:banderas::xboss: