Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Bo ja wiem czy taka bieda. Powiem szczerze, że jestem w szoku z tą kampanią w nowym cod, jest dobrze. Nawet bardzo dobrze. Bawię się świetnie.

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Kampanii jeszcze nie ruszyłem ale multi to jakaś porażka totalna w IW.

Opublikowano

3b4805c6c840bf45med.jpg

jeszcze wieśka i filary etermitu liźnięte :żaba:

Opublikowano

Mam i ja. Nie wiem kiedy w to zagram, ale że limitka z ograniczonym nakładem, to trzeba było wziąć. Jedna jedyna sztuka w empiku.

QyFYfxQ.jpg?1

Opublikowano

Gdzie te Watch Dogsy? :dog:

Wszyscy czekajo na recki :dog:

Opublikowano

Jeszcze nie ma w sprzedaży. Premiera chyba 15.11. Nie żeby mnie to interesowało. W najbliższym czasie to trzeba kupić :corvo:

Opublikowano

W doopie bo to go.wno.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Poszedłem kupić dishonored i trafiłem na okazje kolekcjonerka w cenie słuchawek turtle beach Elite. Zamiast gównianej maski dodawali płaszcz. Lewandowski polecał ten płaszcz na plakacie to po wczorajszym meczu stwierdziłem że trzeba kupić. Niestety grę trzeba było oddzielnie kupić :pawel:

Uwaga w spoilerze dosyć drastyczne zdjęcie w kapciach

Naprawdę nie otwieraj jeżeli nie chcesz zostać zniesmaczony

Uwaga zdjęcie rozmazane jak każda gra na xbox one. Specjalnie takie żona zrobiła bo ja lubię (pipi) rozmazane xbox style

14992047_1337465932959944_51360614434822

Opublikowano

Ale mogles chociaz buty wlozyc a nie w plaszczu i kapciach xd

Swoja droga swiatlo pieknie sie odbija od tej lysiny, oslepia bardziej niz H D R :obama:

Opublikowano

Graczdarni podobno kupil z tego co pisal w temacie ale tutaj juz sie nie pochwalil w obawie o minusy, pozostaje czekac dalej chocby na samego Ofiego.

@Blant fajne kapcie

Edytowane przez Zetta

Opublikowano

@Blantman - zapomniałeś o najważniejszym :sorcerer:

4htjdi.jpg

Edytowane przez columbo

Opublikowano

Elegancko

Opublikowano

Tyle lat budowania e-wizerunku i tu nagle zdjęcie w kapciach po Ferdynandzie Kiepskim :/

Opublikowano

Tyle lat budowania e-wizerunku i tu nagle zdjęcie w kapciach po Ferdynandzie Kiepskim :/

Ja tam nigdy nic nie budowłem a wręcz sam się w cw sabotuje xD.

Dobra przeróbka może soul pożyczy mi maske do pracy. Pójdę w niej poprosić o podwyżkę

Opublikowano

Empik miło zaskoczył z ceną South Park. Za 20zł warto było, tym bardziej,że gierkę kiedyś chciałem zaliczyć i nadarzyła się dobra okazja.

FRWqObs.jpg

+

Atelier Shallie bo dobre promo jest na tą serię w sklepiku Sony

b9P1811.png

Opublikowano

z14cpMK.jpg

grzybiarz poleca PRO (chyba, że chodziło mu o Dżeka).  :kaz:

Dishonored to jedna z najlepszych gier poprzedniej generacji. Reedycja nie należy do tych wybitnych, ale nie miałem okazji zagrać w dodatki, podobno warto. Wieść niesie, że kontynuacja trzyma poziom poprzedniczki zatem też wpadła do koszyka.
Rush of Blood i PS Worlds już zaliczone. Until Dawn warto nabyć jeżeli posiada się PSVR. Gra bardzo dobrze prezentuje potencjał sprzętu. Na PSW niektórzy narzekają, że to zestaw drogich wersji demonstracyjnych, ale dla samego spotkania z rekinem w Ocean Descent oraz świetnego The London Heist wskazane jest ją nabyć.

Opublikowano

2przqrn.jpg

Karen się spisało, 126zł młodzy kawalerze  :fsg:

Opublikowano

Sam już nie wiem, dzisiaj Anczartet, czy pierwszy Fajnal na dywanie, po turecku? :)

nes.jpg

te kable...

ps. jednak inpost nie pracują na weekend, ani w święta.

ps2. ktoś chce 300 platynowych punktów to mam na oddanie.

Edytowane przez grzybiarz