Opublikowano 24 stycznia 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Taki zestawik wpadł, bo trzeba się czymś wyróżniać, nie tylko Yakuza 0 wszędzie.
Opublikowano 24 stycznia 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Fire Emblem od ragiego (jedyna używana), DQ VIII z KiG-u (chociaż ogrywać będę cyfrówkę z orkiestrową muzyką), oraz gierki na NDS i Vitę z Kanady. Piękna jest ta okładka FF IV. Dawno temu ogrywałem na Acekardzie z wypiekami, fajnie mieć teraz na półeczce nówkę.
Opublikowano 24 stycznia 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ta jakosc wykonania :obiema:
Opublikowano 24 stycznia 20178 l Jezu co tu się wyprawia, tyle plusików do rozdania :) Piękne zakupki, super że wspieracie Segę i zacną serię Yakuza.
Opublikowano 24 stycznia 20178 l Co wy tak te vite kupujecie? Najlepszy d-pad w historii gamingu, to już całkiem dobry powód :) A znajdzie się kilka innych jeszcze
Opublikowano 24 stycznia 20178 l Co wy tak te vite kupujecie? Bo to najlepsza kieszokonsolka na rynku
Opublikowano 24 stycznia 20178 l Bo Vita>3DS obecnie. Jak ktoś wcześniej nie miał, to Danganronpy, VLR, pełno gierek z PSX'a, Darkest Dungeon zaraz Salt and Sanctuary, może SV. Dodatkowo P4G. Gierek jest pełno, nawet nie ma czasu aby to ograć wszystko :D Edytowane 24 stycznia 20178 l przez Starh
Opublikowano 24 stycznia 20178 l Ktoś tu stawia wyżej mortadelę ponad 3DS-a? Co tu się oddżonopauluje?
Opublikowano 24 stycznia 20178 l Ktoś tu stawia wyżej mortadelę ponad 3DS-a? Co tu się oddżonopauluje? Ludzie przestali sie bac pisac prawde :)
Opublikowano 24 stycznia 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Łupy z ostatnich tygodni (sorki za kaprawą jakość zdjęć): - Luigi do mnie wraca po kilkunastu latach - Last Guardian, wiadomo - Until Dawn, strasznie jestem ciekaw tej szpilki, zobaczymy - Kolejny dodatek do jednej z najlepszych gier ever. Niech jakiś smutas tylko powiem, że dziś już nie ma fajnych gier. Są, prepiękne, i to robione przez naszych, u nas! I mały bonus. Mój mały pomniczek dla jednej z najpiękniejszych gier jakie kiedykolwiek powstały: Edytowane 24 stycznia 20178 l przez Wilk_Zly
Opublikowano 24 stycznia 20178 l Myślę że kwestie vita vs 3ds dobrze rozwiązuje ta grafika A tak na poważnie to nie ma co się spierać w tej kwestii, każda z tych konsol ma swoje wady i zalety, każda ma swoją grupę odbiorców i tyle. W sumie jak będę miał kasę to chętnie kupię 3dsa.
Opublikowano 24 stycznia 20178 l - Luigi do mnie wraca po kilkunastu latach Taki drobny hint, LM jest jedną z niewielu gier na GCN, które nie wspierają PAL60, więc lepiej brać NTSC. Inna sprawa, że w PALowej wersji jest trochę zmian utrudniających Hidden Mansion, więc pewnie obie warto mieć w kolekcji. Edytowane 24 stycznia 20178 l przez chmurqab
Opublikowano 25 stycznia 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nareszcie przyszedł do mnie Mesjasz horroru Teraz mogę z czystym sumieniem dokończyć butelkę napoju Bogów.
Opublikowano 25 stycznia 20178 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. No w końcu ps4 robi coming out . A ja po raz drugi na tej generacji tak się jaram exem (pierwszy był bloodborne) Dzisiaj kończę Yakuze 5 i weekend z zero.
Opublikowano 25 stycznia 20178 l Yakuza rządzi w zakupach growych a Czezky niedawno pisał o 2 kopiach krążących po forum a później o 10 sztukach na całą Polskę