Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Komputer oczywiście zapiąłem pod telewizor (za monitorem nadal się rozglądam). pierwsza zainstalowała się FORZA (~50gb targnięte w kwadrans). No to jedziemy - gra z defaultu wszystkie suwaki przestawiła mi na ultra i zaproponowała locka na 60fps. Nie zmieniałem tej ostatniej opcji, bo telewizor i tak ma częstotliwość odświeżania 60hz. Podbiłem rozdziałkę do 4K i usiadłem do gry. Loadingi na klocku nie mają startu do tego co się dzieje na PC - demon prędkości. Ale pomijając już czasy ładowania, których na komputerku wręcz nie ma, grafa mnie poskładała. Ta wyrazistość, te detale, draw distance, tekstury, absolutnie ZERO jakichkolwiek ząbków znanych z konsoli. Licznik FPS przy większych zadymach dryfował między 57-60 FPS. Trochę mnie to zmartwiło, bo pewnie bardziej wymagające gry już nie pójdą przy takich parametrach.

Takie spadki to bardziej wynikaja z doczytywania, niz za slabego sprzetu.

Edytowane przez easye

• Odpowiedzi 33,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Nie wiem co gorsze, to guwno w kiblu czy morda okensa :sick:

Opublikowano

Komputer oczywiście zapiąłem pod telewizor (za monitorem nadal się rozglądam). pierwsza zainstalowała się FORZA (~50gb targnięte w kwadrans). No to jedziemy - gra z defaultu wszystkie suwaki przestawiła mi na ultra i zaproponowała locka na 60fps. Nie zmieniałem tej ostatniej opcji, bo telewizor i tak ma częstotliwość odświeżania 60hz. Podbiłem rozdziałkę do 4K i usiadłem do gry. Loadingi na klocku nie mają startu do tego co się dzieje na PC - demon prędkości. Ale pomijając już czasy ładowania, których na komputerku wręcz nie ma, grafa mnie poskładała. Ta wyrazistość, te detale, draw distance, tekstury, absolutnie ZERO jakichkolwiek ząbków znanych z konsoli. Licznik FPS przy większych zadymach dryfował między 57-60 FPS. Trochę mnie to zmartwiło, bo pewnie bardziej wymagające gry już nie pójdą przy takich parametrach.

Takie spadki to bardziej wynikaja z doczytywania, niz za slabego sprzetu.

Teoretycznie na SSD-ku powinno zapyierdzielać, ale może gra kiepsko zoptymalizowana, w końcu z konsoli przyszła.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

BPbH5By.jpg

Świeże zakupy na konsolę bez gier.

Pora wziąć się poważnie za japoński :D.

Opublikowano

wnbSp7R.jpg

W tym świetle mój telefon nie chce robić dobrych zdjęć :(. Przeszkadza jeszcze folia na pudełku, której póki co nie chcę zrywać.

Opublikowano

ta okładka kolekcji seiken densetsu :banderas: gdybym tylko ogarnial choc troche krzaczki to bralbym ale tak to eeh 

Opublikowano

Sztos nad sztosy!

740de5693ee97473med.jpg

Opublikowano

Z game.co.uk? Też dostałem w tym tygodniu? Jednak pudełko lekko pogniecione w transporcie :/

Tak. To samo mam, ta folia bąbelkowa to kpina. Po bokach było zgniecione :/
Opublikowano

Moje ostatnie zakupy growe. TV nie bez przypadku w tle, bo też dopiero co zakupiłem Samsunga 65KS9500. Przypadkowo tylko TLOU w tle, ale to dlatego, że kocham tą grę.

19244486_824589704382945_2029260840_n.jp

Edytowane przez Mantis

Opublikowano

Zdjęcie na pawcia i do tego SMG w klasyku, szanujmy się.

Opublikowano

Zdjęcie na pawcia i do tego SMG w klasyku, szanujmy się.

Ale za to nówki ;)

Opublikowano

Od słońca tak wyblakło?

Opublikowano

filterek z instagrama :rotfl:

Opublikowano

przyszlo :fsg:

JN2aJpm.jpg

Ale zaraz, czemu to pudełko waży więcej niż zwykły box na switcha? :ragus:

X9QaXp2.jpg

płyta i instrukcja!! :obama:

qrmcAsn.jpg

a pod spodem takie obrazeczki :) 1001 spikes na switcha? nicalis nas rozpieszcza...

H80MyJX.jpg

famitracki na mini cd! 

wVBir4j.jpg

RlSdCRk.jpg

dat seal of quality :banderas:

OCKbQ6t.jpg

eRWZtx5.jpg

u2RgZ0x.jpg

iTurXDQ.jpg

SEVt6lt.jpg

ślicznie ilustrowana, bogata w treść instrukcja :banderas:

J13z7sx.jpg

Nicalis? zawsze szanowałem. szkoda tylko, że brelok (jeden z trzech, losowy) w małym meszku był dodawany tylko jako bonus w gamestopie :( 

Opublikowano

Tak się jarać indykiem potrafi chyba tylko :gayos:

Fakt faktem wydanie fajne no ale nie jest to nic nadzwyczajnego dla starego wyjadacza. :reggie:

Edytowane przez ireniqs

Opublikowano

oczywiscie, jaram sie bardziej samym wydaniem tego w pudelku w takim stylu na switcha niz sama gra, bo cave story i pozniej na stemie cave story+ juz dawno temu ograne :lapka: 

najbardziej sie insturkcja jaram bo takie rzeczy sa strasnzie rzadko spotykane juz w dzisiejszych czasach 

Opublikowano

Oczywiście że tak i tak powinno być a... nie jest. :frog: szkoda, chociaż do takiego Coda dostać instrukcję to chyba padlbym śmiechem. Ważne że takie perełki dostają. :lapka:

Opublikowano

oczywiscie, jaram sie bardziej samym wydaniem tego w pudelku w takim stylu na switcha niz sama gra, bo cave story i pozniej na stemie cave story+ juz dawno temu ograne :lapka:

najbardziej sie insturkcja jaram bo takie rzeczy sa strasnzie rzadko spotykane juz w dzisiejszych czasach 

Ależ ten świat nisko upadł.

Najpierw wyeliminowali wszelkie wkładki z filmów na DVD. Później zaczęli kombinować z grami, aż całkowicie zaniechali.

Teraz instrukcję są w grach...niezależnych i różnego rodzaju niszowych wydaniach. Ciekawe co będzie następne? Kody w pudełkach zamiast płyt/kartridży? A nie, na rynku komputerowym to norma.  :yao:

Edytowane przez marcinwks

Opublikowano

Dawno nic nie wrzucałem, to dziś patriotyczny zakup.

vCUrPBP.jpg

Jak mi się ta okładka podoba. :banderas: