Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
59 minut temu, Velius napisał:

Zdjecie Starha na cały monitor :yao:

Wybaczcie coś się skopało 

• Odpowiedzi 33,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
15 minut temu, Starh napisał:

Wybaczcie coś się skopało 

Edycja posta -> doubleclick na zdjęcie -> zmiana rozmiaru na 400-500 przy zachowanych proporcjach:potter:

Opublikowano

A jakieś nowy gry na tego switcha macie? :yakubu:

Nie no pięknie :wub: 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano
2 godziny temu, ireniqs napisał:

Kilka nowości: nowy Uncharted, nowy Kolos i nowy Radiant :kaz:

zVCBwIK.jpg

6Ohm4TR.jpg

Nie pamiętam kiedy ostatnio widziałem książeczkę w grze na 3DSa; piękna jest. Ciekawe czy wydanie US/C też ma manual :/ 

Edytowane przez Dajzner

Opublikowano

To jest artbook. Ładny muszę przyznać. Wydanie US ma mieć jeszcze ładniejszy ale i tak wydanie eu lepsze bo bardziej unikatowe. 3 sztuki na całą Europę :kaz:

Opublikowano

izc8d1.jpg

GoW 2 do kolekcji, DS3 miałem brać dopiero po ukończeniu Demons, ale na to się nie zanosi więc spróbuje swoich sił w DS3:D

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Skromna paczka z Japonii przekroczyła dziś moje progi.

Piękna limitka Team Ico Collection:
tIztpk2.jpg
Cieszę się, że wytrzymałem i olałem europejskie wydanie. Jednak japończyk to prawdziwe cudeńko. Artbook nie dość, że gruby, to jeszcze pełen świetnej zawartości.

A tutaj reszta gierek na PS3:
LSPdZdC.jpg
Cieszy MGS w steelbooku, Blazblue, End of Eternity (Resonance of Fate) i Dark Souls. Resztę traktuję jak 'darowanego konia'.

Kolejny skromny, ale BARDZO cieszący mnie zakup to kilka gier na NGCD:
D32xcwk.jpg
Sonic Wings 2, Gangan, Galaxy Fight, Rally Chase... Mega. Powtarza mi się tylko Fatal Fury i KoF '94 więc cieszę się z zestawu bardzo mocno.

Kilka Wonderswanów:
iIqfztK.jpg
Te kolorki, których nie mam wcielam sobie do kolekcji, a pozostałe nadwyżkowe sztuki odstąpię po kosztach zainteresowanym znajomym.

No i zapychacz paczki w postaci gier na PS2:
6dSCjmZ.jpg
6yqqloE.jpg
RzPPBLa.jpg

Viewtiful Joe ma KOZACKĄ hologramową okładkę (na foto tego nie widać). Mam europejskie wydanie gry, ale z racji tego jak to wygląda, zostawiam sobie japońskiego dubla :).

Edytowane przez ping

Opublikowano

@ping

zeskaluj pliska foteczki

Opublikowano

A jak się skaluje foteczki cumplu? Zawsze wrzucam jako

[img}  blablablalba [/img}

I jeszcze nie było PRZYPAŁU

Edytowane przez ping

Opublikowano

@ping

teraz juz nie trzeba uzywać przeklejasz linka bezpośrednio potem klikasz w obrazek i masz narzędzie do skalowania :potter: 

Opublikowano

Przeskalowałem wszystko ręcznie, potem kliknąłem zapisz - nie zapisało się. :cool: :Czesc:

Opublikowano

Pingu jak zwykle niszczy dostawą z Nipponu. Killerski zestaw na obie plejstacje i neo geo cd. O Wonderswanie niewiele wiem, ale konsolki świetnie się prezentują. DragonBallZ to pierwsza część Budokaia, a te wersjach japońskich mają prawilną serialową muzę - klawy zakup. Ekstra cover do Resonance of Fate. Co to za tytuł na prawo Chaos Legion?

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

W końcu udało mi się ustrzelić PS3 FAT w wymarzonym stanie czyli mint. Do tego jest to pierwsza wersja czyli ze wsteczną emulacją gier z PS/PS2 (jeszcze raz dzięki quake96 za zapodanie linka na PTT) http://allegro.pl/ps3-classic-60-gb-4xusb-dla-kolekcjonera-unikat-i7176032939.html

Właśnie wyciągnąłem konsole z pudła i jestem w szoku. Wygląda jak nowa. Dosłownie kilka rysek od wycierania kurzu widocznych pod światło. Stopki, boki etc. Żadnych śladów użytkowania.

Konsola podobnie jak jej siostra na której stoi :D skończy swój konsolowy żywot w pokoju gracza w szklanej gablocie. Do tego 5 ostatnich zakupów do kolekcji na Wii. Gry kupione w odstępach czasu ale nie chwaliłem się nimi jeszcze więc robię zbiorczo. Kolekcja praktycznie zamknięta brakuje mi jeszcze dosłownie 3 gier (Donkey, Last Story i Kirby). Teraz czas na poszukiwania PS2 FAT mint i Net Yaroze!

2980bb083305f.jpg

Edytowane przez Ryo-San

Opublikowano

@Ciwa

Zombie VS Kyukyusha, czyli Zombie kontra Karetki. Lubię te niszowe śmieci od D3 wydawane w serii simple 2000. Chciałbym mieć wszystko z tej serii :). O Swanach warto wiedzieć tyle, że jest na nie mało gier (a ciekawych praktycznie zero), plus większość sprzętów ma przykrą przypadłość - przyciskiem power da się uruchomić konsolę, jednak nie można jej już wyłączyć. Kiedyś kupiłem takiego Swanika za dwie stówki i sprzedawca (z polski) twierdził, że to normalne i żebym wyłączał sprzęt wyciągając baterię. Po jakimś czasie wyłączania konsoli w taki sposób, sprzęt się zjarał :)...

W tym zestawie dwie konsolki nie były w pełni sprawne, więc naprawiłem sobie wyżej wspomnianego Swana, a drugą sztukę, którą miałem zachomikowaną w szafie wzbogaciłem o działający przycisk power. Strasznie goowniane są te gumki.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Ping, luknąłem na gameplay tej karetki i szczerze powiedziawszy kozak. Klimacik rewelka. Chyba się zaopatrzę.

Opublikowano

To koniecznie badaj inne Simple 2000 hity - to tam narodziły się klasyki takie jak Onechanbara, Earth Defense Force, czy cała masa crapulców namiętnie wydawanych u nas przez Phoenix  Games i inne niszowe wydawnictwa. W zalewie goowna jest sporo ukrytych perełek - zawsze traktowałem tę serię jako następce Yaroze i prekursora indyków.

Opublikowano

Z serii Simple pamiętam jakieś Sumo na psxa, a z innych ciekawych japońców odkryłem ostatnio coś takiego:

Za(pipi)isty klimacik w moim przypadku przywołujący wspomnienia z młodzieńczych wakacji u dziadków na wsi. Podobno jest klika części.

Edytowane przez ciwa22

Opublikowano
12 godzin temu, Hum napisał:

Takie tam, powiększanie wyprawki gracza.

2794696c43ab95a51e8cc9b197b01e26.jpg

724807f03d481eaa9fd619cd1dbfeaee.jpg

8adc0d290d7e21a0340717aa72240b47.jpg

Po ile i gdzie to wyhaczyłeś?

Opublikowano

Jest, ostatnia - trzecia - na PS3, oczywiście mam w zbiorach - chodzisz ziomeczkiem, zbierasz robale i kapsle po coli. Totalny relaksator i odskocznia od wyścigu szczurów, ale gra sama w sobie nie ma żadnego celu.

Opublikowano
1 godzinę temu, ping napisał:

Przeskalowałem wszystko ręcznie, potem kliknąłem zapisz - nie zapisało się. :cool: :Czesc:

Jakie ręcznie? Kilkasz na obrazek i fśśt zmieniasz rozmiar i siedzi