Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Kolejny spacer znów zaowocował czymś dla mnie interesującym.

xqARlLX.jpg

Gun Survivor 2 - niestety nie działa na starym GunConie i trzeba zapolować na dwójeczkę...
Muv-Luv Alternative - kolejna VN na X360, której mi brakuje do fullseta.
Dwie części Residenta na handelek.
Dark Rose Valkyrie - zamiast kupować wersję EU, ogram sobie japończyka za dwie dyszki.
Killer is Dead - miałem w cyfrze, teraz będzie na półkę.

Oprócz tego dwa ciekawe wydania MGS 3.

6j858FZ.jpg

Trójeczka w wydaniu Subsistence na trzech płytach.
BKqAEVL.jpg

I cała kolekcja 1987-2007 zawierająca oprócz materiałów dokumentalnych, części od 1-3, dwie częsci starego Metal Geara, plus jeszcze Portable Ops na PSP.

Piękne wydanie, ale cholernie ciężkie jak na tak małe pudełeczko.
Gq1XnmU.jpg
1ZXCXWJ.jpg
hQpJXpq.jpg
At3bwSp.jpg
MzMWuI0.jpg
12k5B5O.jpg

Edytowane przez ping

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Ojoj :banderas: 

Za gówniaka zawsze marzyłem o tym wydaniu MGS 3 bo okładka Snake Eatera mi się w ogóle nie podobała. Za to okładka Killer is Dead w wersji azjatyckiej :pawel: Wyeksponowany najgorszy element gry, ktory zostal tam wrzucony na siłe byle stuleje japońskie kupiły gre, ah co za kraj. 

Opublikowano

Nah, okładka jest dwustronna, ta jest tą 'niezobowiązującą' i specjalnie ją wywlekłem na wierzch :fsg:

Opublikowano
6 minut temu, krzyhu923 napisał:

chris85@ Warto tego pada?

Tak. Jest drogi, ale komfort grania, zwłaszcza w FPSy rekompensuje to z nawiązką. Nie byłbym w stanie grać znowu na DS4. Jedyna wada, to ten przeklęty kabel. 

Według mnie Raiju jest obecnie najlepszym konsolowym padem. 

Opublikowano

Dobrocie na Nintendo i ubigierka. Po WD2 wróciło mi zaufanie do gierek od Ubi, a i Asasyna żadnego od dobrych paru lat nie skończyłem. Origins zachwalają to sobie spróbuję. Prócz tego mam ostatnią z brakujących części Fire Emblem na 3DS-a jeśli się nie mylę i pierwszą część z serii gier Bravely, bo druga niedawno na półkę trafiła.

e6da20fc147b4a70efc47e930d2d8f13.jpg
248ebfc4b08528129110121fbd657292.jpg

Tył niemieckiego AC Wam oszczędzę xd

Opublikowano

Paczaj Psy 2 kilka dni temu pękły. Całkiem zjadliwe te Ubi raki ostatnio.

cdbfc8530da7128642db87ff42356cf9.jpg

E: tak jak przedmówca mówi :kaz:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

o tak jeden po drugim to open-world-Ubi-game to chyba bym się nie odważył ;) 

Opublikowano

Skoro jesteśmy w temacie Xboxa, to pokażę najnowszy konsolowy nabytek :)

HUFmI1k.jpg

Xbox 1.6 z softmodem i dyskiem 40gb. Do tego oczywiście kable i widoczny na fotce pad.

Ale żeby było w co grać, dokupiłem sobie na początek dwie gierki :D

53ivn53.jpg

Edytowane przez Quake96

Opublikowano

Ten CS to jest 'XD', ale Underground 2 to :banderas: 

Opublikowano

Counter-Strike akurat lubię. Owszem, szału nie robi, ale to jedyny CS jaki wyszedł w tamtej generacji i to wyłącznie na klocka, więc fajna ciekawostka. Kiedyś grałem i dobrze zapamiętałem. Underground 2 faktycznie kozak gra, choć osobiście chyba wolałbym pierwszą część :) Nie wybrzydzałem jednak, bo kupowałem lokalnie, a dużego wyboru to nie było.

@maciucha - Konsola z padem i kablami to stówka + 2 dyszki za wysyłkę. Gry niestety drogo, bo po 30 zeta od sztuki, ale nie było mi żal się szarpnąć. Oszczędzać będę później :P 

Opublikowano

Od znajomka z innego forumka. Sam się zaoferował z konsolą i ceną, żal było nie wziąć :)

Cena myślę normalna, żadna większa okazja. Słyszałem, że te klocki teraz po tyle chodzą.

Opublikowano

Jak sprawdzałem z 2 lata temu to po 250zł chodziły.

Musze się zainteresować.

Opublikowano

Drogo. 4 lata temu miałem identycznego jak ten obecny, tyle że z oryginalnym HDD i z grami pogoniłem go na szybko za stówkę, bo za więcej musiałbym czekać, a kasa była potrzebna.

Od jakiegoś czasu widuję też ogłoszenia na OLXie z samą konsolą po około 60zł, ale nie brałem, bo kabli ani padów nie miałem, więc wolałem zestaw.

Opublikowano

a podpinasz klocka pod crtk'a jak pan jezus powiedział, czy na LCD też jest znośnie?

Opublikowano

Ja tylko LCD. Dawno wyleczyłem się z CRT. Jakość na razie "taka se", bo mam zwykły kompozytowy kabel, ale słyszałem, że po componencie lub HDMI ten klocek potrafi jeszcze sporo z siebie wycisnąć. Z resztą odsyłam do materiału poniżej:

Opublikowano
5 minut temu, maciucha napisał:

a podpinasz klocka pod crtk'a jak pan jezus powiedział, czy na LCD też jest znośnie?

Xboxa pierwszego można spokojnie nawet po HDMI podpiąć, do tego część gier w 720p chodzi (tylko że dla konsol PAL softmod najpierw trzeba zrobić żeby włączyć Progressive Scan).

Opublikowano

uvrxqgP.jpg
Chuuhai, kiełbaska w kształcie małego dildo na zagrychę, no i w końcu Zelda + I Am Setsuna w wersjach pudełkowych. Ciężko jest nie kupować gierek na Switcha, z pudełek bije konsolowość.

Xis9t6Y.jpg
Kilka dziwadeł na vitę - trzy pedo gierki, to gry rytmiczne. Gundam Breaker to udany klon Diablo/grindowego MMO na japońską modłę. Cieszę się z Poków, bo zapłaciłem za nie może ze trzy dychy.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Taki tam niedzielny zakup na spontanie, na steam taki pakiet 95,17zł, tam to się goli frajerów dopiero xd

URyX8QA.jpg

Opublikowano

HMA1t2R.jpg

Zamknąłem swoją kolekcję tytułow na WiiU. Wygląda biednie. Nie zachwyciła mnie ta konsolka od Nintendo. Z hitów brakuje mi Bayonetty 2 i DK Tropical Freeze ale mam zamiar nabyć je już na switcha.

Edyta: jeszcze jeden mały zakup z ostatnich dni

pBG7slA.jpg

Pograłem jeden wieczór. Pozytywne wrażenia, może odrobinę za dużo "boy". 

Edytowane przez shinian

Opublikowano

Ciung ciang ciong!

sedpy2U_d.jpg?maxwidth=640&shape=thumb&f

Opublikowano

Coś "nowego" i coś z wyprzedaży Rayosa [emoji4]ab67e8bdc58acb5b8ab8d738f17f4839.jpg

Opublikowano

31960899_10214077796196692_1216052077839