Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 33,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
Godzinę temu, Orzeszek napisał:

Od takiej ilości błonnika kupa twarda jak adamantium pewnie. Jeszcze ta kawa, balas wystrzeliwuje jak z armaty brzdęk pewnie w opocznie słychać 

Byłem właśnie urodzić i pragnę Cię poinformować, że wyszło elegancko, czwóreczka w skali bristolskiej :usmiech: 

Opublikowano

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Androidy wchodzą do domów :)

sQ30qnX.jpg

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Dziń dybry!

nqLe13t.jpg

Opublikowano

Qrde, sexowny paznokieć. Malujesz bezbarwnym?

Łap plusa /za grę ofkorz/.

@Czezare

Opublikowano

Czas zasilić to małe community botów swoją kopią. Będzie grane. Idealna gra po urlopie i powrót do mojej ulubionej części. 

NnwUuLl.jpg

Opublikowano

to juz caly naklad na polske wyprzedany 

Opublikowano
8 minut temu, hav7n napisał:

to juz caly naklad na polske wyprzedany 

Ja musiałem aż do Wrocławia z olsztyna jechać do galerii dominikańskiej aby znaleźć egzemplarz gry na xboxa. Dla dark souls wszystko

Opublikowano

x0xcNkN.jpg

Kolejna zabawka do zrobienia :D FAT 40gb, który miał jeszcze fabryczną plombę, a nie jest egzemplarzem "poylodowym" . Kupiony za grosze,  bo z usterką napędu. Na szczęście nowy laser powinien do mnie dotrzeć w przyszłym tygodniu :P

Edytowane przez Quake96

Opublikowano

Tak tylko z ciekawosci po co to zbierasz?

Opublikowano

Bo mam takie a nie inne hobby :) Poza tym jeszcze po "pecetowych" czasach, została mi żyłka do grzebania w sprzęcie. Lubię posiedzieć przed czymś takim, ponaprawiać i mieć satysfakcję z uratowanego sprzętu. A, że to tanie to czemu nie? :D

Opublikowano

to ja polecam w takim wypadku kupić komputer typu malinka i samemu zaprogramować sprzęcik i zbudować obudowę. Trochę dałem doopy bo poszedłem po taniości i wziąłem najtańszy model, no i jest gimnastyka z portami usb. Nalepiej jednak kupic model z kilkoma usb i tym bluetoothem + wifi.

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

VUOnI7U.jpg

Piątkowe zakupy czyli androidy, umierający rycerze i puszczanie hadokenów.:lapka: Szkoda, że ten SF nie wyszedł w metalowym pudełku, byłby to jeden z najpiękniejszych stilbuków. :mog:

Tym samym kolekcja Dusz jest niemal kompletna. :potter:

qlzanpN.jpg

A będąc przy kolekcji, to wczoraj wzbogaciły ją przygody Henryka. :wio:

bJICwX6.jpg

Opublikowano

Jeszcze Prepare to Die i Fire Fades Ci chyba brakuje :)

Opublikowano

33Aspdfh.jpg

Kurwa miałem poczekać ale nie mogłem przejść obojętnie. Platyna to formalność. 

Ale będę nakurwial. :fsg:

Opublikowano

No to wtedy też brakuje Black Armor i Apocalypse, limitki jedynki itp itd

Opublikowano
16 godzin temu, Orzeszek napisał:

to ja polecam w takim wypadku kupić komputer typu malinka i samemu zaprogramować sprzęcik i zbudować obudowę. Trochę dałem doopy bo poszedłem po taniości i wziąłem najtańszy model, no i jest gimnastyka z portami usb. Nalepiej jednak kupic model z kilkoma usb i tym bluetoothem + wifi.

Trochę to nie w moim stylu, bo ja wolę coś "naprawiać" niż "budować", szczególnie, że nie jestem jakimś mistrzem w lutowaniu itd. a przy malince takie umiejętności się przydają. O wykonywaniu własnej obudowy to już nawet nie mówię :P

Na razie po głowie czasem chodzi mi jeden pomysł. Mam FATa 80gb dawcę, z którego w całości już nic nie będzie. Mam też chińskiego "pegaklona", którego obudowa jest zrobiona chyba z gów...gumy. Jak najdzie mnie wena, to pewnie wezmę obudowę od PS3 i wpakuję do niej tego pegazłoma, oczywiście tak aby port na kartridże nie był w doopie, tak jak ma to miejsce w "Funstation 3" xD To jest coś na mój skill w lutowaniu i ogólnym "majsterkowaniu" :P

Opublikowano
W dniu 24.05.2018 o 23:59, c0ŕ napisał:

tew2 to był priorytet jednak

no i prawidlowo :cool:

Opublikowano

Kilka tytułów z ostatnich miesięcy na poprzednia generacje dla dzieci. 

IMG_20180527_175858_01.jpg

Opublikowano

Nie bawiąc sie w podstawki FS mogłoby jeszcze wypluc Demonsy remaster i tasowanko do oporu. :ohstop:

IMG_20180525_190851_352.jpg 

Edytowane przez II KoBik II

Opublikowano

fajne te wasze kolekcje soulsów, ale że wam się chce grać w to umieranie :dog: 

Opublikowano
2 godziny temu, II KoBik II napisał:

Nie bawiąc sie w podstawki FS mogłoby jeszcze wypluc Demonsy remaster i tasowanko do oporu. :ohstop:

IMG_20180525_190851_352.jpg 

Jedyne co brakuje do ideału, to Dark Souls 3 w wersji azjatyckiej zamiast tego złotego gunwa co dostaliśmy (też jest po angielsku)

s-l1600.jpg

Edytowane przez Mr. Bamboo

Opublikowano

*japońskiej.

Wydania na Azję (Chiny, Korea, Hong Kong) wyglądają tak samo jak wersja EU (prócz ratingu wiekowego i obecności znaków).

Opublikowano

Dla mnie ważne ze dodatki na płycie. Nawet jak np. obecnie mam podstawke AC Origins to pewnikiem wyjdzie Goty. Wtedy jade do G4Y i wymieniam za małą opłatą. Taniej, na płycie i walić cyfrowe dlc.