Opublikowano 24 lipca 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jeżeli Dawid rzeczywiście zrobił najlepszą grę to czekają mnie pięknie noce. Warto było czekać! Zdjęcia robione kartoflem.
Opublikowano 24 lipca 20186 l Kolekcjonerka. Szkopuł polega na tym, że takowa wyszła tylko w Japonii. Edytowane 24 lipca 20186 l przez Wilk_Zly
Opublikowano 25 lipca 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Miałem poczekać na resztę zakupów, ale dwa posty to 2x więcej plusów:
Opublikowano 25 lipca 20186 l Smolista czerń na forumku. Jeden kupuje tv za tysiunce dla silent hill 2, inny przeglada forumek. Lewy mesjasz z tym oledem.
Opublikowano 25 lipca 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Juz dawno tak dobrze nie strzelalo sie do niemiaszkow. oczywiście w jedynej słusznej wersji. Druga część wyrwalem w fajnej wersji za 6 dyszek a mało spotykana na rynku wtórnym.
Opublikowano 25 lipca 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nie wytrzymałem i jeszcze na ten miesiąc musiałem. Przy jednej z tych giereczek pewnie pstryk wyląduje w koszu.
Opublikowano 27 lipca 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. A poszedłem tylko gacie kupić
Opublikowano 27 lipca 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ostatnie zakupy, głównie retro
Opublikowano 28 lipca 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nie wiem po co to kupilem majac The Last Guardian i Nioh w zanadrzu. Tyle mnie jeszcze dobroci na PS4 czeka, ze do premiery PS5 Ultimate Supreme Pro Superior mi zejdzie.
Opublikowano 29 lipca 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. wykończenie nowego M dobiega końca, budżet ustabilizowany, można wracać do gry :-) n3ds najlepszą wersją 3ds jednak Edytowane 29 lipca 20186 l przez Wieslaw
Opublikowano 30 lipca 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Rodzina w komplecie. Konto w debecie. Folia jeszcze na oledzie. Edytowane 30 lipca 20186 l przez szejdj