Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Czas na podmiankę do kompletu 

PREgqvf.jpeg

• Odpowiedzi 33,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

NO ELO. Poniżej moje ostatnie zakupy. Steam Deck wiadomo. Nowy PC w koncu trzeba było kupić a ten jest najbardziej konsolowy i tani jak na PC więc wybór był prosty. 

OST Xeno 2 to edycja 5 płytowa kupionana amazonie za 238zł. W opisie jest 1 płyta więc jak bysci szukali to polecam ignorować co tam amazon podaje. Książki jak widać to encyklopedie, które zawierają oficjalne releasy w EU i US. Nie sprawdzałem czy typ sie nie jebnał gdzieś ale wrazenia mega pozytywne no i nostalgia level milion (zwłaszcza NES i MD bo te konsole miałem za dzieciaka). We wrześniu będzie N64 to sie zamówi.

image.thumb.jpeg.90c12de1a56e12a7fc19566eef682bb4.jpeg

Opublikowano

Książeczki też z Amazona, czy gdzieś taniej są?

Rozumiem, że obejmują wyłącznie zachodnie gierki? Tj. nie ma gier Super Famicom?

Opublikowano
11 minut temu, Suavek napisał:

Książeczki też z Amazona, czy gdzieś taniej są?

Rozumiem, że obejmują wyłącznie zachodnie gierki? Tj. nie ma gier Super Famicom?

Tak książki z amazona. Korzystam z Prime skoro płace za Video wiecchociaz przesyłka gratis. Nie ma jap. gierek. Tylko EU i US. Aha no i w miękkiej oprawie z tego co pisało to taniej. Ja poprostu wolę tak więc dopłaciłem.

Opublikowano

Jak ktoś nie zna to polecam: https://www.bitmapbooks.com Królowie książek gierkowych. Pojawił się restock Nes/Famicom Visual Compendium oraz A Guide to Japanese Role-Playing Games, obie zamówione. Dają PDFy więc będzie co czytać zanim przyjdą. Poniżej kilka fotek z tych które niedawno przyszły. 

CCDAE6C5-F0E4-4A5C-A654-2A2D289AB20F.jpeg

2658A99E-791F-4902-9462-1EB9BBC2A76A.jpeg

E708FC7E-4100-48C7-AAD1-5389C18F44C5.jpeg

63BF7911-32D7-4D0A-9948-5F13CF24BFAF.jpeg

Opublikowano

Kurcze, ten "A Guide to Japanese Role-Playing Games" wygląda bardzo kusząco... Trzeba będzie się zastanowić, czy warto dać te ~250zł. Ponad 600 stron w kolorze i twarda oprawa teoretycznie tłumaczą wysoki koszt.

EDIT:

Pierdzielę, chyba zamawiam. Jakieś jeszcze knigi od nich są szczególnie warte uwagi? :) Z nastawieniem bardziej na lekturę, niż same arty.

Opublikowano
Godzinę temu, Suavek napisał:

Kurcze, ten "A Guide to Japanese Role-Playing Games" wygląda bardzo kusząco... Trzeba będzie się zastanowić, czy warto dać te ~250zł. Ponad 600 stron w kolorze i twarda oprawa teoretycznie tłumaczą wysoki koszt.

EDIT:

Pierdzielę, chyba zamawiam. Jakieś jeszcze knigi od nich są szczególnie warte uwagi? :) Z nastawieniem bardziej na lekturę, niż same arty.

Kwestia papieru, ale cena ani wysoka ani niska. Dochodzi do tego nisza tematu, to w sumie spoko cena. 

Ta książka z Game Boyem 168zł, nie wiem ile wysyłka. Ale cena spoko. Nie dużo mniej płaciłem za 100 stronicowe monogramie o Japońskim samolocie. 

Opublikowano

Wysyłka niecałe 7 funtów, plus jeszcze podatek do całości. Książka o jRPG wyniosła mnie łącznie ~260zł z wysyłką.

Część tych książek jest również dostępna na Amazonie, choć nie wszystkie. A tam wiadomo, darmowa wysyłka i bez dodatkowych opłat.

Opublikowano

Ostatnia część wylądowała, więc wieczorkiem będzie granko.

Jezu jak ja uwielbiam ten cover Art :xboss:na premiere kupowałem steelboka gdzie prezentował się milion razy ładniej A płytka była zrobiona na pseudo winyla. Coś pięknego 

20220517_115232.jpg

Opublikowano

Też trzymam na półce z odwrócona okładka żeby nie było tych gówno znaczków i napisów :D

Opublikowano

Chyba kupiłem amerykańską wersje bo dorzucili mi bitwę o los angeles na blu rayu xD

Opublikowano

Chwilę pograsz i przejdzie xd

Opublikowano

Nie słuchaj Dawida! Chłopak jest rozsierdzony brakiem porządnych strzelanek zabijanek na konsole nintendo 

Opublikowano
20 godzin temu, GenzoChan napisał:

Jak ktoś nie zna to polecam: https://www.bitmapbooks.com Królowie książek gierkowych. Pojawił się restock Nes/Famicom Visual Compendium oraz A Guide to Japanese Role-Playing Games, obie zamówione. Dają PDFy więc będzie co czytać zanim przyjdą. Poniżej kilka fotek z tych które niedawno przyszły. 

CCDAE6C5-F0E4-4A5C-A654-2A2D289AB20F.jpeg

2658A99E-791F-4902-9462-1EB9BBC2A76A.jpeg

E708FC7E-4100-48C7-AAD1-5389C18F44C5.jpeg

63BF7911-32D7-4D0A-9948-5F13CF24BFAF.jpeg

A Guide to Japanese Role-Playing Games i ta z gameboyem wjadą do mnie w przyszlym miesiacu, cudnie to wyglada

Opublikowano

Długo czekałem na danganronpa v3 na carcie, nie udało się na Vicie to może być na pstryczka, a musou personowe musi być spoko rozrywką

spacer.png

Opublikowano

Dangan petarda ale ta personka niestety już średnio kurcze. Ale chociaż okładka i muzka fajna :shieeet:

Opublikowano
10 minut temu, Wieslaw napisał:

Długo czekałem na danganronpa v3 na carcie, nie udało się na Vicie

Mam angielska wersje nowke w folii, zdziwilem sie, jak zobaczylem cene na ebay :nosacz3:

Opublikowano

Poczekaj az wyłącza sklepy na vicie i 3ds :nosacz3: Jeden sceniarusz do Fire Emblem był tylko do limitki dodawany na nośniku. Czuje, ze cene wypierdoli w kosmos.