Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 33,4 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
W dniu 11.06.2025 o 11:04, Josh napisał(a):

MDw412K.jpeg

backlog ostateczny, powinno starczyć na jakieś 2 miesiące grania

Baldurek japoński z cenzurą niki

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Coś na Switcha.

IMG_1197.jpeg

Lista życzeń na DSa zamknięta. Nie szukam już żadnego tytułu D

IMG_1198.jpeg

Teraz pewnie na radar wpadnie Mega Drive i PSP. Zostało mi też kilka tytułów na famicoma. No i sporo na PC z ery DVD bez DRM.

Opublikowano
1 godzinę temu, Ukukuki napisał(a):

Lista życzeń na DSa zamknięta. Nie szukam już żadnego tytułu D

No nie owijaj w bawełnę byczku, ile za tę Castlevanie? P

2 godziny temu, messer88 napisał(a):

Baldurek japoński z cenzurą niki

W sensie nie można r00chać jurnej niedźwiedzicy zrogowaciałej co się kurwi pod mostem za wojaka i co pijaną kurwę wozili w taczce po osiedlu? :)

Opublikowano

I czemu zelda po chińsku, to nie jest jakiś rarytas, mozna dorwac w znosnej cenie

Opublikowano
1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał(a):

W sensie nie można r00chać jurnej niedźwiedzicy zrogowaciałej co się kurwi pod mostem za wojaka i co pijaną kurwę wozili w taczce po osiedlu? :)

Pewnie można ale nie ma cycków gorących elfic, wersja niekompletna.

I w walce ponoć efekty nie tak brutalne.

Opublikowano
9 godzin temu, Paolo de Vesir napisał(a):

No nie owijaj w bawełnę byczku, ile za tę Castlevanie?

Nie dużo, 220 zł z wysyłką.

9 godzin temu, Shen napisał(a):

I czemu zelda po chińsku, to nie jest jakiś rarytas, mozna dorwac w znosnej cenie

Po latach mam ochotę na drugie przejście a pamiętam z gazet ,że spirit tower w japońskiej wersji jest pozmieniane więc miło będzie zobaczyć to wydanie. Gra jest mega tania więc dorzuciłem do paczki z Tingle Ballon Fight.

Opublikowano

Zestaw masochisty, coś do poczytania o najwspanialszej tetralogii swojego gatunku, oraz gratisy od Perfect Blue.

YzqXi3h.jpeg

Opublikowano
1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Gratki, faktycznie widzę, że ceny pospadały. Moze jeszcze rynek retro się uspokoi i kupno starych gier nie będzie wiązało się ze sprzedażą nerki.

Nie dość ,że dolar i yen tanie to jeszcze ceny niektórych retro gierek pospadały o 50% i na wykresach pricecharting dalej lecą D

Dobry moment żeby dokupić brakujące klasyki. Oby też trend się utrzymał w dobie powszechnej i taniej emulacji oraz reedycji cyfrowych retro klasyków w cenie paczki fajek.

Opublikowano
W dniu 13.06.2025 o 21:16, XM. napisał(a):

IMG_20250613_211303.jpg

Szkoda że ta gra to gówno jebane :(

Opublikowano
23 godziny temu, Paolo de Vesir napisał(a):

Gratki, faktycznie widzę, że ceny pospadały. Moze jeszcze rynek retro się uspokoi i kupno starych gier nie będzie wiązało się ze sprzedażą nerki.

Remastery zbiły cenę; jeśli ktoś chce mieć pudełko na półce, nie jest już skazany na wydania DSowe i co się z tym łączy, większa liczba kopii na rynku wtórnym, bo część osób sprzedaje starsze wersje, po zakupie reedycji. Powszechne zjawisko przy popularniejszych tytułach, które dobrze się sprzedały. Swego czasu Wind Waker HD dosyć mocno obniżył cenę oryginału na GC; podobnie było z Tales of Symphonia, ale efekt był krótkotrwały.

Edytowane przez Dajzner

Opublikowano

Kurrr zapial… to jednak wyszla Castlevania kolekcja z DS w pudelku widze juz na Allegro sprzedaja biznesmeni za 469 i to jeszcze sklep, ktory tu kiedys polecalem wiecej tam nic nie kupie bank jest to

Nie bedzie wydania poza L*G co?

Opublikowano
12 minut temu, Ken Adams napisał(a):

Nie bedzie wydania poza L*G co?

Będzie - azjatyckie; chyba nawet z angielską okładką.

Jeśli nie chcesz czekać, to sam możesz sprowadzić wydanie LRG z Kanady

VIDEOGAMESPLUS.CA
No image preview

Search: 9 results found for "castlevania* dominus*"

VIDEOGAMESPLUS.CA

Wychodzi ok 236zł z wysyłką i podatkami. Jeśli coś jeszcze dobierzesz i wartość zamówienia przekroczy 75 CAD to odpadają koszty wysyłki (minus ok 30zł)

Edytowane przez Dajzner

Opublikowano

A to pewnie z dostepnoscia bedzie tak samo - czyli w normalnym sklepie w normalnej cenie tego nie bedzie.

J*bac takie kupowanie co trzeba skakac przez plotki zamiast skoczyc rowerem do paczkomatu albo marketu z elektronika

Opublikowano

Cyfra w promce za kilkadziesiąt złotych, dopłacać 2 bomby za pudełkoobama

Opublikowano

@Shen Z milosci do tych gierek (katowalem godzinami w ds’a) kupilbym

Ale tylko w markecie albo z allegro, w cenie rekomendowanej przez producenta.

Wykonywanie fikolkow w celu zakupu przedmiotow z departamentu „hobby” porzucilem dawno

Opublikowano
14 godzin temu, suteq napisał(a):

Szkoda że ta gra to gówno jebane :(

Do dziś mnie boli dupsko bo brałem w preorderze balon

Opublikowano

No te gierki sportowe Nintendo tylko do pogrania że znajomymi za 120pln, na nic więcej nie ma co liczyć

Opublikowano

Po ograniu Mario Strikers/Mario Tennis/Mario Golf z Gamecuba (na steam decku problem) stwierdzam że wszystkie analogiczne sportówki ze Switcha to co najmniej liga niżej dla gracza singlowego. Żenująca firma.

Opublikowano

Dalsze zbieranie średniaków z dusza, które utknęły na starszych konsolach lub zniknęły z cyfrowej dystrybucji (Wanted i Syndicate).

20250616_104141.jpg

Opublikowano

20250616_152149.jpg

Poźno się za to zabrałem ale w końcu jest i Evka! Teraz tylko czekam na urlop i będę mógł ograć to sztosiwo.

Opublikowano

0ypbXVK.jpegR5f8nmT.jpeg