Opublikowano 27 czerwca27 cze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Co sie odwlecze, to nie uciecze.Mam tylko nadzieje, ze nie bedzie trudna walka, bo chcialbym zniknac w tej gierceBlack Eagles jakby co
Opublikowano 27 czerwca27 cze Graj Golden Lion, jedyny dom z true endingiem. Wkurzyłem się jak poszedłem w BE i okazało się, że wybrałem źle a zakończenie było ewidentnie niedokończone.
Opublikowano 27 czerwca27 cze Ja planuje na jesień sie zabrać i po cichu licze że jakiś patch sie napatoczy po drodze
Opublikowano 27 czerwca27 cze 3 minuty temu, Ken Adams napisał(a):Trudno… Nie moge nie wybrac Edelgard z imperium Adrestian.To musisz bardzo mocno zinternalizować w sobie myśl, że "maybe the real true ending were friends we made along the way"
Opublikowano 27 czerwca27 cze Z tego co mi wiadomo, to BE ma dwa zakończenia, ale jeszcze tej ścieżki nie robiłem
Opublikowano 27 czerwca27 cze Bloodstained od dawna chciałem ograć, nówka teraz 4 dyszki, to chyba uczciwa cena.
Opublikowano 27 czerwca27 cze Początkowo byłem sceptyczny co do tego stylu 2.5D, ale jak już zaskoczy to gra nie odpuszcza do końca - kawał potężnej metroidvanii i to rodowodem z Japonii co tylko dodaje całości smaku.
Opublikowano 27 czerwca27 cze 18 hours ago, Emtebe said:Ciąg dalszy nadrabiania, tym razem Bracia Mariany wleciały. Ponoć nawet grywalne Chłop wyniósł z chaty wszystkie gry żeby się przewietrzyły
Opublikowano 27 czerwca27 cze 6 minut temu, Shen napisał(a):Bloodstained od dawna chciałem ograć, nówka teraz 4 dyszki, to chyba uczciwa cena.Będziesz pan zadowolony. Poza główną grą sprawdź sobie classic mode, jest w pytę
Opublikowano 27 czerwca27 cze Bloodstained jest zajebiste, lata temu grałem w GP i kupiłem w pudełeczku. Niestety, ostatni true boss do dziś nie daje mi za wygraną. No i ta muzyka
Opublikowano 27 czerwca27 cze 1 godzinę temu, Ken Adams napisał(a):Co sie odwlecze, to nie uciecze.Mam tylko nadzieje, ze nie bedzie trudna walka, bo chcialbym zniknac w tej gierceBlack Eagles jakby coTam jeszcze dlc z czwartym domem wyszło, za stufke.
Opublikowano 27 czerwca27 cze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. U mnie też ostatnio trochę wpadło.
Opublikowano 27 czerwca27 cze 2 godziny temu, Ken Adams napisał(a):Co sie odwlecze, to nie uciecze.Mam tylko nadzieje, ze nie bedzie trudna walka, bo chcialbym zniknac w tej gierceBlack Eagles jakby coMoja ulubiona gra na Switchu i pierwsza część serii z jaką się zetknąłem. Szkoda, że Engage to był taki downgrade. Edytowane 27 czerwca27 cze przez Josh
Opublikowano 27 czerwca27 cze 25 minut temu, Josh napisał(a):Moja ulubiona gra na Switchu i pierwsza część serii z jaką się zetknąłem. Szkoda, że Engage to był taki downgrade.Mi podpasowal engage duzo bardziej - tylko dojebana walka, zero persony (to co bylo, bylo zupelnie opcjonalne).
Opublikowano 27 czerwca27 cze Social linki fajnie łączyły się z rozwojem ziomków i generalnie wszystko co działo się w bazie wypadowej miało później wpływ w trakcie starć. Wiadomo, że nie każdemu to przypasuje, ale ja lubię kiedy erpeg pozwa walkami ma do zaoferowania trochę więcej zawartości.
Opublikowano 27 czerwca27 cze Ja tez, ale akurat three houses mi nie siadlo, obrzydliwa byla ta akademia ;/
Opublikowano 27 czerwca27 cze Godzinę temu, Soul napisał(a):U mnie też ostatnio trochę wpadło.wstyd to gówno od ubi wrzucać z takimi grami :)
Opublikowano 27 czerwca27 cze 3 hours ago, iluck85 said:Skromnie.Gdzie Shenmue i za ile? Mam obie w cyfrze i pudełko na DC ale takie też fajnie byłoby mieć.