Opublikowano piątek o 10:152 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. To lecimy Wziąłem ze sobą przyjaciela żeby dodawał mi odwagi w otchłani koszmaru
Opublikowano piątek o 13:332 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. A jednak dowieźli na czas! Już się instaluje, może coś obadam.jeszcze przes nocną zmianą.
Opublikowano piątek o 13:392 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Podobno mocne 7 na 10. Dodatkowo 220zł to dobra cena jak na premierę. Chociaż tyle samo dałem za nową Mafie, która nie jest warta więcej niż 100. Zobaczymy.
Opublikowano piątek o 15:052 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Godzinę temu, kiseki napisał(a):Dodatkowo 220zł to dobra cena jak na premieręNo to u mnie lepiej bo w sklepie, w sumie nie tak daleko od domu, mieli za 197zł więc aż głupio byłoby nie kupić :) Edytowane piątek o 15:052 dni przez Ins
Opublikowano piątek o 15:312 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. To będzie intensywny weekend
Opublikowano piątek o 16:332 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dobra gierunia, oraz perspektywa dwutygodniowego urlopu. Czy może być cos piękniejszego dla zagrajmera?
Opublikowano piątek o 17:462 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 4 godziny temu, SebaSan1981 napisał(a):A jednak dowieźli na czas! Już się instaluje, może coś obadam.jeszcze przes nocną zmianą.Też już mam, biały kruk, nigdzie już nie ma pudełek
Opublikowano piątek o 18:052 dni Serio fizyki się już wyprzedały? Nieźle, mieliśmy trochę fuksa zatem. Milego granka, ja po samouczku jestem, pogram trochę i podzielę się wrażeniami q dedykowanym topiku.
Opublikowano sobota o 06:442 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wstyd się przyznac, ale Alien jakoś do tej pory mnie ominął. Wjedzie po potężnym Cronosie. Jeszcze tylko zakupić paczkę stoperanu i można grać.
Opublikowano sobota o 10:061 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ostatnie łupy:ogólnie nie polecam MM przy premierach bo notorycznie spóźniają się o 1 dzień, teraz nie bolało ale przy innych pozycjach by szczypało
Opublikowano sobota o 11:191 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dalszy ciąg uzupełniania kolekcji 360, na pewno kiedyś dobije te brakujące osiągnięcia!
Opublikowano sobota o 13:221 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Najlepsza koszykówka i najgorsza futurystyczna scigałka na N64.
Opublikowano sobota o 13:411 dzień A co to! Jakies nowe standardy? Tylko jedna focia. Tego sie nie spodziewalem P.Splusiki sie skonczyly.
Opublikowano sobota o 15:291 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dzis pewnie pogra sie do poznej nocy.
Opublikowano sobota o 19:001 dzień Synalek sie wkręcił w gre. Przyszedł czas na komiks który jest dość nietuzinkowy. Ten egzemplarz czytamy od prawej do lewej @kaz1115 Zerknij, może syn sie zainteresuje
Opublikowano sobota o 20:511 dzień 1 godzinę temu, MEVEK napisał(a):Synalek sie wkręcił w gre. Przyszedł czas na komiks który jest dość nietuzinkowy. Ten egzemplarz czytamy od prawej do lewej @kaz1115 Zerknij, może syn sie zainteresuje 1 godzinę temu, MEVEK napisał(a):Synalek sie wkręcił w gre. Przyszedł czas na komiks który jest dość nietuzinkowy. Ten egzemplarz czytamy od prawej do lewej @kaz1115 Zerknij, może syn sie zainteresuje Nie synek tylko ty i córka bo chłopaka poznała i w anime się wkręciła
Opublikowano sobota o 20:561 dzień 4 minuty temu, kaz1115 napisał(a):Nie synek tylko ty i córka bo chłopaka poznała i w anime się wkręciła. Edit:mój błąd i twój syn a moja córka