Opublikowano wczoraj o 11:14 1 dzień Pamiętam tylko dziwną zagadkę z pieczeniem ciasta, ale nie wiem czy to było w jedynce czy dwójce. Spoko klimacik.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pierwsze fanty (albo drugie xD ) w tym roku
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Sw Fallen Order mimo bolączek był spoko. Zobaczymy czy 35zl wydane za dwójkę nie poszły na marne. Jedynie grubo ponad 100gb do zassania boli bo na radiowce trochę to potrwa xd
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 16 hours ago, Paliodor said:Sw Fallen Order mimo bolączek był spoko. Zobaczymy czy 35zl wydane za dwójkę nie poszły na marne. Jedynie grubo ponad 100gb do zassania boli bo na radiowce trochę to potrwa xdFajny zakup ale nie ten temat.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 2 godziny temu, Plugawy napisał(a):To ktoś jeszcze kupuje gry w pudełku na PC? :)Wyszło taniej niż cyfrówka to spontanicznie wziąłem. Dopiero po odbiorze przypomniałem sobie, że tam nawet plyty nie ma xd