Opublikowano środa o 08:461 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Myślałem że to nie jest gra dla mnie ale demo mnie wciągnęło a że w PerfectBlue jest w dobrej cenie to żal było nie wsiąść
Opublikowano środa o 20:171 dzień Z racji wrodzonej...nerwicy? jeszcze zanim doszedł mi zestaw do simracingu kupiłem monitor 21:9, bo wcześniejszy 26.5" wydawał mi się ze mały. No ale podjarałem się, szybki strzał i po 24h monitorek już wisi. Ale już teraz wiem, że monitor zostanie choćby i ten wcześniejszy 26.5" okazał się idealny do jeżdżenia, nigdy nie myślałem żeby kupić ekran w takiej rozdzielczości ale wygląda to wszystko rewelacyjnie. Z nieoczywistych plusów to 1. Mniej kabli (bo wcześniej wisiały dwa + listwa led) 2. Lepsze podświetlenie z tyłu, a na dodatek kosztował mniej niż wcześniejszy mniejszy oled. Edytowane 16 godzin temu16 godz. przez rafanus2
Opublikowano środa o 20:311 dzień Model i ile cali? Ja myślę w przyszłym roku wymienić swój już wysłużony. Waham się jedynie czy nie wrócić do konsolowych proporcji z uwagi na Switcha 2, będzie bardziej uniwersalny monitor. Tylko 16:9 w 40 calach jest bardzo mało modeli oled, a 21:9 nawet w 50 calach jest wybór i sensowne ceny.
Opublikowano środa o 20:381 dzień Philips Evnia 34 seria 6000. No cena 2200 za niego to według mnie bardziej niż git. W porównaniu do poprzedniego msi ten ma podświetlenie, usb, głośniki (nie potrzebuję ale miło że coś tam może popierdzieć w razie potrzeby), a jest stówkę tańszy.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dorzucam Pragmatę w towarzystwie kilku innych gierek.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Edytowane 13 godzin temu13 godz. przez Emtebe
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Ale bym pocisnal w nowa czesc ale NIE bo studio jest juz zamknięte od bodajże 10 lat