Opublikowano wczoraj o 17:07 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Spieszmy sie kochac pudeleczka na playstation bo tak szybko odchodza MGS Vol 1 do kolekcji..
Opublikowano wczoraj o 18:55 1 dzień 7 godzin temu, giger_andrus napisał(a):VGP wysyłało ostatnio maila o jakimś dodatkowym opodatkowaniu małych przesyłek do EU. Ciebie już nie zahaczy ale od lipca warto już brać to pod uwagę przy zakupach.Już od wczoraj doliczają 10CAD do każdego zamówienia. Było wiadome od listopada ubiegłego roku, że zniknie zwolnienie z cła dla małych paczek. Dlatego przez ostatnie miesiące kupowałem tytuły które nie wyszły w EU, albo są u nas drogie/ trudno dostępne.8 godzin temu, DarkStar napisał(a):Zaintrygowało mnie to El Shaddai, nawet nie słyszałem o takiej grze. Wrzuciłem sobie na wishlistę. Wygląda na oryginalną produkcję, w 2011 jeszcze takie wychodziły Było na przecenie w maju za 82zł na play-asii.6 godzin temu, DarkStar napisał(a):Nie wiem czy nie zahaczy :( Też dostałem tego maila.Z tego co czytałem na ich Twitterze; wszystkie zamówienia złożone przed 30 czerwca, będą miały przez nich opłacone cło; jak będzie to się okaże.Jak wprowadzono obowiązkowy VAT w 2021, to początkowo, przez kilka miesięcy, Urząd Celny naliczał jeszcze raz podatek od paczek z tego sklepu, mimo że był wcześniej opłacony przy zakupie, ale wystarczyło napisać do VGP i przedłożyć poświadczenie celne (można je było pobrać z strony Poczty Polskiej) to zwracali. Edytowane wczoraj o 19:52 1 dzień przez Dajzner
Opublikowano wczoraj o 20:11 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dwie najlepsze z gier wyścigowych kojarzących mi się z wakacjami idealnie wjechały na te tropikalne temperatury. Dwa wybitne tytuły - używki łącznie za 80 złotych z wysyłką. Trzeba uzupełniać kolekcje póki się da
Opublikowano wczoraj o 21:15 1 dzień Szkoda, że FH3 nie ma fps boosta i utknęło na niegrywalnych 30 fps.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 11 godzin temu, funditto napisał(a):Weź popraw okładkę w tej Forzy, bo wygląda, jak te małolaty, co spodniami zamiataja chodniki na mieście
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Kolejny raz płyta latała w pudełku. Dobrze, że Sony kończy produkcję to ograniczy nam trochę nerwów i stresu.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 9 minut temu, Czoperrr napisał(a):Kolejny raz płyta latała w pudełku. Dobrze, że Sony kończy produkcję to ograniczy nam trochę nerwów i stresu.Dobrze, że Sony rozwiązało ten problem i teraz będzie tylko karteczka z kodzikiem, a może jak się poszczęści to nawet plastiku nie będzie tylko ładna tekturowa zawieszka i wtedy wszystkie wielorybki i delfinki będą szczęśliwe, bo mniej plastiku na świecie będzie
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ostatnie zakupy, jeden rodzynek retro i reszta na Switcha.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 42 minuty temu, Ukukuki napisał(a):Ostatnie zakupy, jeden rodzynek retro i reszta na Switcha.Beholgar cudowna gra. Ja kupilem podstawowe wydanie w pudle. forgive me fahter 2 tez super. UFO50 nie wiedzialem, ze znowu sie pojawilo. Trzeba dokupic
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 18 minut temu, Pierre Deck napisał(a):Beholgar cudowna gra. Ja kupilem podstawowe wydanie w pudle. forgive me fahter 2 tez super.UFO50 nie wiedzialem, ze znowu sie pojawilo. Trzeba dokupicKupuję tylko to co mnie interesuje, nie mam zapychaczy na półce. Czasem zdarzy się kupić kupsztala jak Battle Axe czy House of the Dead 2 remake ale obie ograne. Beholgar mega mi się spodobał dzięki tej kolorystyce ala commodore 64.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 10 minut temu, Ukukuki napisał(a):Kupuję tylko to co mnie interesuje, nie mam zapychaczy na półce. Czasem zdarzy się kupić kupsztala jak Battle Axe czy House of the Dead 2 remake ale obie ograne. Beholgar mega mi się spodobał dzięki tej kolorystyce ala commodore 64.2 wyszla cyfrowo na switcha, ale styl juz inny obrali. Tak czy inaczej tez na pudlo czekam Edytowane 2 godziny temu2 godz. przez Pierre Deck
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nie będę płakał z powodu Sony, za to dalej inwestuję w swoją kolekcję switchową, 3 klasyczki Nintendo + bardzo chciałem zagrać we Włoczykija.