Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
4 minuty temu, Pupcio napisał:

Dużo dałeś za slaja i mgsa?

Ciężko powiedzieć bo dogaduję cenę za rzut kilku gier. 
Wiem natomiast, że cała kwota jest niższa niż suma najtańszych ofert na te gry dostępnych aktualnie w internecie. 
Interesują mnie tylko komplety w bdb stanie, dlatego Sly ma na przykład niewykorzystany kod w środku a MGS zacną książeczkę. 

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Powoli zamykam listę gierek do zebrania na Switcha, jeszcze z 2-3 miesiące i można powiedzieć - będę na bieżąco. 

Gorzej z czasem na granie, ogrywam maks 2-3 gry na Switcha. Ostatnio mam mniej czasu i ta platforma ze swoją szybką dostępnością idealnie trafia w moje potrzeby. 

95F2E447-C806-4259-A01F-3B45ACD9B7FE.thumb.jpeg.032afc7e20deb1f038dcda13518f15c1.jpeg

Opublikowano
Godzinę temu, giger_andrus napisał:

Ciężko powiedzieć bo dogaduję cenę za rzut kilku gier. 
Wiem natomiast, że cała kwota jest niższa niż suma najtańszych ofert na te gry dostępnych aktualnie w internecie. 
Interesują mnie tylko komplety w bdb stanie, dlatego Sly ma na przykład niewykorzystany kod w środku a MGS zacną książeczkę. 

Wiesz że te kody mają termin ważności jak coś? Inna sprawa że sam bym tak robił żeby był komplet :)

Opublikowano

20220406_193343.thumb.jpg.fefd903a30f593412be5a652923c1f1c.jpg

Ograne na XSX ale jako, że bardzo podoba mi się ta część to z chęcią zaliczę ją jeszcze raz na PS5. No i 99zł to całkiem znośna cena :)

Opublikowano

278141020_5512552402108362_5005180599247

smile-terminator.gif

Prequelowy komiks właśnie przeczytałem i zaraz jazda.

Moja druga w życiu pudełkowa gra na Xboxa.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

I wszyscy chórem - TYLKO ...

To teraz proszę o info gdzie znajdę najtańszy GP :)

IMG_20220408_160339225_HDR.jpg

Opublikowano
36 minut temu, Figaro napisał:

I wszyscy chórem - TYLKO ...

To teraz proszę o info gdzie znajdę najtańszy GP :)

IMG_20220408_160339225_HDR.jpg

Gratuluję zakupu, ale przydałoby Ci się również info o najtańszym praniu tapicerki

Opublikowano

Zesrales się na te siedzenie czy kiełki sądziles na nim?

I w sumie po ps4 kupić nextgen 1.3 z grami w 30 klatkach albo full HD to trochę bieda

Opublikowano

@XM.

Kupił to kupił na chuj drążyć. Mam też series s w domu i masa gier chodzi zajebiście w 60 klatkach. No i lewicowy bojownik pyta już o gamepassa a więc wybrał idealnie. 

Ta konsola robi niesamowite wrażenie, mocą, kulturą pracy, wyglądem, a najbardziej ceną.

Opublikowano
19 minut temu, XM. napisał:

I w sumie po ps4 kupić nextgen 1.3 z grami w 30 klatkach albo full HD to trochę bieda

czy ja wiem? Nie mam 4k telewizora, gram raz na weekend i przede wszystkim chcę sobie ograć gierki z łoniaka :) A One X to praktycznie ta sama cena.

Opublikowano
8 minut temu, Figaro napisał:

czy ja wiem? Nie mam 4k telewizora, gram raz na weekend i przede wszystkim chcę sobie ograć gierki z łoniaka :) A One X to praktycznie ta sama cena.

To co ty robisz że nie masz czasu pograć w tygodniu???:nosacz3:

Opublikowano
Godzinę temu, XM. napisał:

Z deka pyerdolisz.

A sprzecik jest super i do gejpasa jak znalazl.

Opublikowano

Od 3 lat :reggie:

Opublikowano

Figaro widzę fotele wyścigowe z paskiem zeby do kieratu szybciej dojeżdżać.

Opublikowano
Godzinę temu, Mejm napisał:

Z deka pyerdolisz.

A sprzecik jest super i do gejpasa jak znalazl.

No ty akurat to nie masz prawa mi tu pisać 

Opublikowano
6 minut temu, Figaro napisał:

Czym pierzesz tapicerkę???

Nie piorę. 

Opublikowano

Trzeba było kupić Edge z okładka jak był za 50 w Empiku….

Nie kupuje już papieru, ale dla okładki zrobiłem wyjątek, ale cena 34,50 to :yao:

7CED39DD-B469-4348-9B51-3D254FC03AB7.jpeg