Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. To lecimy Wziąłem ze sobą przyjaciela żeby dodawał mi odwagi w otchłani koszmaru
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. No to kilka gierek wpadło
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. A jednak dowieźli na czas! Już się instaluje, może coś obadam.jeszcze przes nocną zmianą.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Podobno mocne 7 na 10. Dodatkowo 220zł to dobra cena jak na premierę. Chociaż tyle samo dałem za nową Mafie, która nie jest warta więcej niż 100. Zobaczymy.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Godzinę temu, kiseki napisał(a):Dodatkowo 220zł to dobra cena jak na premieręNo to u mnie lepiej bo w sklepie, w sumie nie tak daleko od domu, mieli za 197zł więc aż głupio byłoby nie kupić :) Edytowane 5 godzin temu5 godz. przez Ins
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Dobra gierunia, oraz perspektywa dwutygodniowego urlopu. Czy może być cos piękniejszego dla zagrajmera?
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 4 godziny temu, SebaSan1981 napisał(a):A jednak dowieźli na czas! Już się instaluje, może coś obadam.jeszcze przes nocną zmianą.Też już mam, biały kruk, nigdzie już nie ma pudełek
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Serio fizyki się już wyprzedały? Nieźle, mieliśmy trochę fuksa zatem. Milego granka, ja po samouczku jestem, pogram trochę i podzielę się wrażeniami q dedykowanym topiku.