Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ale będzie napierdalane dziś w NIOSZKA
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Kusi mnie ten Nioh. Dawno nie gralem w zadne soulsy. Moj organizm zdazyl sie juz zregenerowac hehe. Ukonczylem tylko jedynke Nioha, a dwojke specjalnie odpuscilem ze wzgledu na efekt deja vu, ale w trojke bym chetnie wskoczyl.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 15 hours ago, Faka said:Ogłaszam luty miesiącem Residentów. Trzeba nadrobić do Requiem.Elegancko. Też planuję zakupić te wersje Gold na PS5. Premierowe mam już na Xboxa. Generalnie dubluje Residenty na kilka platform, ale to ukochana seria i mam już ponad 20 fizyków w kolekcji.
Opublikowano 50 minut temu50 min Godzinę temu, Lukas_AT napisał(a):ale w trojke bym chetnie wskoczyl.Na zachętę można zagrać w demo zanim się zdecydujesz na zakup
Opublikowano 10 minut temu10 min Młodemu w końcu przyszedł ten wyczekiwany 3DS.XL w wersji Pikachu Stan idealny. Jestem w szoku.