Opublikowano 16 czerwca 20159 l Po wczorajszych konfach nie zostalo mi nic innego jak..... hav3n przyjacielu, zagramy w coś wierze
Opublikowano 17 czerwca 20159 l W końcu pierwsza pudełkowa gra kupiona na mojego premierowego szrota4
Opublikowano 17 czerwca 20159 l polecam zmienić okładkę na tylną, bo ta z białym tłem jest ohydna. ta naklejka ;/
Opublikowano 17 czerwca 20159 l Myslalem, ze jak temat sie nazywa "zakupy growe" to znaczy, ze piszemy tutaj o tym co kupilismy. Ale dobra, inaczej figaro by nie mogl sie wpisac wcale, wiec niech mu bedzie.
Opublikowano 19 czerwca 20159 l Bardzo lubie gry FPP z okresu drugiej wojny swiatowej a za ten zestaw zaplacilem cale 30 zl czyli po 10 zeta za gre w pudelku, pewnie dlatego ze crapy niesamowite ale moze i nie. Najwazniejsze ze ogram i sam sie przekonam. A poki co trafiaja do mojej skromniutkiej kolekcji.
Opublikowano 19 czerwca 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dwa miesiące ciężkiej pracy i wreszcie i ja mam Vitę, obecnie "kręci się w niej" Katamari. Gran Turismo 6 i pokrowiec na Vitę to gratisy z Play-Asia. Pokrowiec ujdzie, jak już się skutecznie wywietrzy, pachnie bowiem niepokojąco chemią.
Opublikowano 20 czerwca 20159 l @ashka Piękna Vita w kolorze biało-zielonym(?). Szkoda, że w EU tylko czarne wypuszczają. Plusik leci.
Opublikowano 20 czerwca 20159 l Wiesiek rozbabrany jeszcze a tu już wisienka. Mówią, że mało gier. Chyba nołlajfy i dzieci na utrzymaniu rodziców.
Opublikowano 20 czerwca 20159 l Wiesiek ograny, platyna na wyciagniecie reki, ale zrobie sobie krotka przerwe na Mrocznego Radexa Hejoo.
Opublikowano 20 czerwca 20159 l Po co dają ta zieloną kropkę obok PEGI? BB w edycji kolekcjonerskiej też ma taką i trochę szpeci niezła okładkę.
Opublikowano 20 czerwca 20159 l Podziel się potem wrażeniami z tego LEGO Jurassic World, bo sam się nad tą grą zastanawiam
Opublikowano 20 czerwca 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pierwszy w życiu, swój własny telewizor Panasonic 40AS640. Do tego pierwsza w życiu konsola Nintendo Edytowane 20 czerwca 20159 l przez Banny
Opublikowano 20 czerwca 20159 l Najlepszy platformer 2d XXI wieku. Baw się dobrze. Czekaj, przecież ty WiiU sprzedajesz? Edytowane 20 czerwca 20159 l przez ragus
Opublikowano 20 czerwca 20159 l No sprzedaje. To chyba nie dla mnie - niby spoko, ale wolałbym chyba zagrać w Wieśka czy BB. WiiU to dla mnie 2 gry Bayonetta2 i Xeno. Ogram to później
Opublikowano 20 czerwca 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ale będzie grane! Odkupilem swoją pierwszą "dyskietkę" na IQ 502. Dzieciństwo powraca. Edytowane 20 czerwca 20159 l przez Emtebe