Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Pingu silverami i goldami to żeś zaorał

Goldy to niestety pic na wodę fotomontaż, bo w środku nie ma wytłoczki ani instrukcji. Sama tekturka i gra. Na półce wygląda ok, ale będę szukał lepszego egzemplarza. Bardziej podobają mi się pudełeczka na GBA, no i chciałbym RED/Blue/Yellow w boxach - mają ŚWIETNY retro sznyt. Na początku przyszłego roku lecę do Tokyo na zakupy, więc będę sobie wybierał mint pristine condition gierek z mojej wishlisty :lapka:.

Edytowane przez ping

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Rysunki od Sugimoriego zawsze robiły robotę. Aż szkoda, że od Ruby pożegnali się z tym stylem.

18j22r2n9t7upjpg.jpg

File:009Blastoise_RG.png
Sztos.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

@ping, skąd Ty na takie słodkości masz hajs? No ja pyerdole - przez Ciebie wpadam w kompleksy.

JAP, nawet komplety, są dosyć tanie (dla przykładu pudełeczko z Pokemon Crystal JP ~70zł, PAL ~250zł).

Japońskie pudełka od gierek GB/GBA są fantastyczne, jedyne co mnie boli, że nie mam ich jak sensownie wsadzić na półeczce pomiędzy PALki :(

Takie Wario Ware Twisted:

gocoqgc.jpg

:banderas:

Opublikowano

O Jezu.

Opublikowano

Plusik za baldura. Idealny na kanapowego kopa.

Opublikowano

Pingu silverami i goldami to żeś zaorał

Goldy to niestety pic na wodę fotomontaż, bo w środku nie ma wytłoczki ani instrukcji. Sama tekturka i gra. Na półce wygląda ok, ale będę szukał lepszego egzemplarza. Bardziej podobają mi się pudełeczka na GBA, no i chciałbym RED/Blue/Yellow w boxach - mają ŚWIETNY retro sznyt. Na początku przyszłego roku lecę do Tokyo na zakupy, więc będę sobie wybierał mint pristine condition gierek z mojej wishlisty :lapka:.

Lecisz do Japoni?

http://www.mistergameprice.com/ImagesJeu/122/12962/jaquette_back.jpg

http://vignette2.wikia.nocookie.net/godzilla/images/9/9e/Japanese_Godzilla_Save_The_Earth_PS2_Cover.jpg/revision/latest?cb=20140123051921

Gdybyś się natknął w rozsądnych cenach, nie pogardzę.

Fatal Fury - koniecznie wersja 2CD.

Edytowane przez ciwa22

Opublikowano

tak sie wiekszosc z nas jara kolekcjonerkami, a press kity w 99% przypadkow miazdza edycje kolekcjonerskie dla plebsu :(

Opublikowano

To jedynkę spolszczyli? Sorry, ale nei wchodzę do CW, ani na ppe.pl

Opublikowano

No dla jedynki to chyba warto to kupić bo moim zdaniem najlepsza część serii.

Opublikowano

Dla mnie dwójka najlepsza, ale jedynkę szanuję. To był mocarny ex swego czasu, pamiętam że w 2008 grałem jak opętany. Bardzo się cieszę że dodali do niej polski dubbing. Przyjemnie mi się gra w polskie wersje od Sony. Takie kolekcje/remastery to świetna okazja by dodać polską wersję, ale do tej pory było z tym ciężko. Pamiętamy oszukańcze znaczki PL na Halo Anniversary czy Killzone HD. W tej chwili mam inne wydatki, ale przed czwórką na pewno łyknę kolekcję Nathana. Teraz u Rocka sprawdziłem jak się sprawuje ten dubbing w jedynce. Jest super! A swoją drogą ten Rock to niezły jajcarz. Zachwala grafikę w jedynce i zastanawia się czy w czwórce będzie ładniejsza :)

Opublikowano

serio ktoś oglada tego typa? :rotfl:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Ostatnie zakupy. Same pseudo slasherki...

30mlkrc.jpg

i bomba :obama:

hwyikk.jpg

m98vgp.jpg

:banderas::obama::fsg:

Opublikowano

Minus ode mnie za Darksideres w czerwonej ramce - za 2 dyszki bym ci premierkę puścił :P

Opublikowano

Gdyby to nie były essentiale :smutas:

Opublikowano

Minus ode mnie za Darksideres w czerwonej ramce - za 2 dyszki bym ci premierkę puścił :P

W tym miechu budżet wyczerpany, kupie za miesiąc. :P

Opublikowano

Jak to dobrze że jeszcze nie grałem w te gierki z Wii. Wszystko przede mną. :banderas: