Opublikowano 18 października 20159 l Jakbym miał te 10lat to może bym to założył. Ja widziałem ostatnio 40 latka w koszulce Donkey Konga z 64. Jak ktoś dobrze wygląda i jest zadbany, to mu będzie wszystko pasować. Edytowane 18 października 20159 l przez Figaro
Opublikowano 18 października 20159 l T-shirt jak to T-shirt. Jakoś jak uczniowie widzą koszulkę z gry/filmu/komiksu to jest +5 do reputacji. Ale bardziej w koszulach gustuję.
Opublikowano 18 października 20159 l Imo mało która koszulka growa nadaje się do tego by wyjść w niej z domu. No tak, w końcu T-shirt do wyjścia w sobotę na spacer i na zakupy w Tesco musi być elegancki i dyskretny.
Opublikowano 18 października 20159 l A gdzie takie koszulki można nabyć ? Nie wiem o którą pytasz. Te z TLOU chyba były w Croppie? Za to ta z SMB 3 bodajże w New Yorkerze.
Opublikowano 18 października 20159 l To macie słabą psychę. Ostatnie takie widziałem w sklepie: Zayebista. Ja sam mam koszulkę z ręcznie malowanym pixelowym mario oraz oficjalną koszulką z Fallouta. Obie zayebiste. No, ale ta z tlou bida przez ten ryj joela.
Opublikowano 18 października 20159 l Ping, chyba seta na DSa nie planujesz zebrać? Ja bym się bał o piraty
Opublikowano 18 października 20159 l Imo mało która koszulka growa nadaje się do tego by wyjść w niej z domu. Ja sobie zamówiłem pierwszy w życiu growy ciuch i mysle ze nadaje sie do wyjscia z domu.
Opublikowano 18 października 20159 l Miałem swego czasu mega koszulkę dragon Ball z Housa. Wystarczyło kilka prań, i nadruk wyblakł. Albo trefna partia, albo ten typ tak ma.
Opublikowano 18 października 20159 l A co byś wolał ryj tej małej pindy?A po co jakikolwiek ryj? W sumie jo.
Opublikowano 18 października 20159 l w pewnym momencie normalny facet powinien zostawić wszystkie bluzki z reklama marki piwa, gry, czy zespołu w szafie by czekały na malowanie bądź inny remont. Tak jest napisane w jednej mądrej ksiażce która dostałem kiedyś na urodziny. Edytowane 18 października 20159 l przez Toudi_89
Opublikowano 18 października 20159 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bluzki. Xd (pipi)a mać, będzie łopatologicznie, bo nie wydolę. BLUZKA - KOSZULKA -
Opublikowano 18 października 20159 l ja sobie kupiłem x360 (8sma sztuka xd) niestety tak porysowany , że żal dupe mi ściska. poszukam jakichś obudów fajnych albo tych naklejek winylowach.
Opublikowano 18 października 20159 l Pewnie kolejny okaz z cyklu "stan dobry, normalne ślady użytkowania" jakich pełno na Allegro XD @up: nowe 360tki z tego co swego czasu sprawdzałem to jeszcze stoją cenowo całkiem wysoko więc też wolałbym używkę. Edytowane 18 października 20159 l przez Paliodor
Opublikowano 18 października 20159 l no dokładnie 4gb najtaniej w sklepie 599zł na allegro z "normalnymi śladami użytkowania" 350zł z wysyłką kurierem do ogrania paru gierek starczy. Kiedyś jak miałem dostep do miliona tanich punktów mickrosoftu praktycznie wykupiłem lwią część gier na żądanie w marketplace-ie, już zapchałem 400gb dysku xd.
Opublikowano 19 października 20159 l Anniversary edition, piękne słuchaweczki dużo fajnych opcji, no i dźwiek... Tak sie zastanawiam niby tylko 2004 sztuki? Na całą europe chyba czy jak Dodatkowo gratis dostałęm do tego + koszulke i smycz Steelseries Edytowane 19 października 20159 l przez Krzysztof Tomczak
Opublikowano 19 października 20159 l W domu grasz, więc światełka nie przeszkadzają, a wygląda ładnie.
Opublikowano 19 października 20159 l Ledy mozna wylaczyc, albo zmienic na jakikolwiek kolor z palety 18 milionow kolorow
Opublikowano 19 października 20159 l Skoro można wyłączyć to spoko. Ogólnie SteelSeries ma bardzo fajny sprzęt i pewnie w przyszłości zaopatrzę się u nich w następną myszkę i podkładkę.