Opublikowano 7 kwietnia 20169 l A szkoda bo dwójczeka jest wpytę, jeżeli grałeś NGS2 a nie grałeś w zwykłego Ninja Gaidena II to polecam jest dużo lepszy.
Opublikowano 7 kwietnia 20169 l No wiesz co. Dwójka mi się bardzo podobała, tylko dwójka. Reszta dla mnie meh.
Opublikowano 7 kwietnia 20169 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ostatnie zakupy. I jedna cyfrówka, raczej ich nie wrzucam, ale gra jest cudna, polecam, trzeba wspierać takie perełki.
Opublikowano 7 kwietnia 20169 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pomacałem, pozmieniałem gałki i prawie wywaliłem poprzedniego pada do śmieci...powstrzymała mnie odległość kilkuset kilometrów od niego. Zupełnie nowe doznanie w graniu gwarantowane.
Opublikowano 8 kwietnia 20169 l Lokalny sklepik ze stuffem sprowadzanym z UK. Cale reklamowki gier na GBA, DS, GB, Sega Game Gear.
Opublikowano 8 kwietnia 20169 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Praise the fuckin' Sun! Ale bedzie grane w weekend.
Opublikowano 8 kwietnia 20169 l Graty Bansai, ale z ciekawości gdzie kupiłeś? Lokalny sklepik? z wczoraj: Ps4 1tb 1300zł z UD (na sell) i F4 (ale tego raka nie będę pokazywać, bo od razu idzie na sprzedaż), dodatkowo zakupiłem kolekcje Nathana za 80zł (allegro) aby ograć ponownie przed u4. Edytowane 8 kwietnia 20169 l przez Starh
Opublikowano 8 kwietnia 20169 l Bansai jak zwykle przed premierą Muszę się wyrobić z pracą przed 12-tym, na szczęście dzisiaj albo w sobotę powinienem skończyć wszystkie rzeczy.
Opublikowano 8 kwietnia 20169 l Ale weź no tego GBA wyczyść trochę. Nie bylo jeszcze czasu. Popracuje nad nim. Da sie to jakos podswietlic bo tragedia granie na tej konsoli.
Opublikowano 8 kwietnia 20169 l Ale weź no tego GBA wyczyść trochę. Nie bylo jeszcze czasu. Popracuje nad nim. Da sie to jakos podswietlic bo tragedia granie na tej konsoli. Możesz zmodować ekran i walnąc back/front lighta
Opublikowano 8 kwietnia 20169 l bansai w tym momencie żałuje że mieszkam na za(pipi)u.... muszę czekać aż media markt albo empik dostanie haven ['] zielony bracie
Opublikowano 8 kwietnia 20169 l Ale weź no tego GBA wyczyść trochę. Nie bylo jeszcze czasu. Popracuje nad nim. Da sie to jakos podswietlic bo tragedia granie na tej konsoli. Tak jak pisze Rayos, dodam tylko, że backlight jest o wiele lepszy, ale w tym momencie trudniejszy w realizacji, ze względu na bardzo słabą dostępność ekranów. Trochę więcej pisałem tutaj.
Opublikowano 8 kwietnia 20169 l Ja miałem taką dedykowaną, małą, przyklejaną, wyginaną lampkę Edytowane 8 kwietnia 20169 l przez Tankietka
Opublikowano 8 kwietnia 20169 l Jaki dzień w zakupach Hav7n przyjacielu więc jednak na PS4 zagramy o dziebany nawet jakiś head set kupił Mam nadzieje, że będzie zachwycony jakością nowych gierek! A co to za misiek z bombką w nosie? Edytowane 8 kwietnia 20169 l przez Fanek
Opublikowano 8 kwietnia 20169 l Ogrywania zaległości na PS3 ciąg dalszy. Niesamowite jest kupowanie gier za 30zł na długie godziny.