Opublikowano 19 września 20168 l Labtec; Saturn, arcade stick i Last Bronx zniszczyły mnie jak rzadko. Do tego to piękne N64 - pierwszy raz widzę tym kolorze - jest moc!!! Edytowane 19 września 20168 l przez ciwa22
Opublikowano 19 września 20168 l Zakupy z poprzedniego tygodnia. Troszkę zaległości z poprzedniej generacji i dwie nówki exów na trójnożke. I deus w folii.
Opublikowano 19 września 20168 l Szczytem marzeń są dwustronne covery - jedna strona na półkę sklepową, z USK, ocenami z magazynów i innym ścierwem. Druga taka sama jak sklepowa, jednak pozbawiona tych wszystkich pierdół (rating, recenzje). @Labtec szkoda, że stick ten 'gorszy' - mam go w boxie i niestety nie działa na microswitchach. Złote 64 natomiast piękne .
Opublikowano 19 września 20168 l Takie tam zdobycze z ostatnich kilku dni. Góra będzie pogoniona po ukończeniu, dół zostaje. IA/VT z playasia czy jakiś inny sklep:>?
Opublikowano 19 września 20168 l Ładne te białe Saturny Udało się załatwić bez płacenia cła ? Nie, ale najgorzej na tym nie wyszedłem @Labtec szkoda, że stick ten 'gorszy' - mam go w boxie i niestety nie działa na microswitchach. Złote 64 natomiast piękne . nie wiedziałem, mój pierwszy wiec trzeba gdzie zacząć, a chcialem z Last Bronx, bo pamiętam jeszcze jak demo gierki odpalałem w 1998 dodawane do CD-Action, na komputerze Pentium 2 233mhz Edytowane 19 września 20168 l przez Labtec
Opublikowano 19 września 20168 l jezu za te usk, to powinni ręce ucinać Wszystkie europejskie kolekcjonerki nitedo są tym oszpecone. Ja rozumiem niech sobie naziści w swoim kraju szpecą gry ale nie w całej EU.
Opublikowano 20 września 20168 l Takie tam zdobycze z ostatnich kilku dni. Góra będzie pogoniona po ukończeniu, dół zostaje. IA/VT z playasia czy jakiś inny sklep:>?Dostałem w prezencie od znajomych, którzy byli w Japonii. Zakup bezpośredni z jakiegoś tamtejszego sklepu z grami.
Opublikowano 20 września 20168 l jezu za te usk, to powinni ręce ucinać Ale najzabawniejsze jest to, ze dojcze wydaja wszystkie gry podwojnie.... z oznaczeniem USK i PEGI( wyjatkiem sa wszystkie Visual Novel, Mirrors Edge Catalyst i Shovel Knight- tu troche ubolewam ale wzialem co dali). Zdaza sie tez, ze oznaczenia usk sa zaklejane naklejka PEGI XD co zabawniejsze tylko na folii. Ale generalnie to masz racje... do pieca z dziadostwem
Opublikowano 20 września 20168 l U nas też już robią dość zje.bany metody dla januszy czyli wielkie kółka lub napisy na pół okładki, że gra posiada wersje POLSKĄ bo statystyczny gracz to debil i grać w innym języku nie potrafi.
Opublikowano 20 września 20168 l Najlepsze były te nadruki na okładkach gier na PS3 - polska wersja językowa, wielki biało czerwony placek
Opublikowano 20 września 20168 l Futerał fajny, gra wiadomo, ale folie wy(pipi)ałem - za duża ( nie wiem jakim cudem )
Opublikowano 20 września 20168 l Zdjęcie mierne, ale gierki sztosik A pady to taki darmowy bonus do GTA. Nawet działają
Opublikowano 20 września 20168 l Jak miałem dopłacać jeszcze 10zł żeby kupić w CeXie wydanie z czarnym pudełkiem to sorry, ale była silniejsza. Wolałem poszukać tańszego egzemplarza. Poza tym SA było też wydane w niebieskim pudełku, ale w późniejszej reedycji. Lata temu kupiłem taki sam egzemplarz w Empiku.
Opublikowano 20 września 20168 l Zakup zrobiony głównie z myślą o graniu, także wrzucam. Będzie ostre naparzanie online w godrizon3 i gow4.
Opublikowano 20 września 20168 l W sumie to pralka Eco bubble i PlayStation now to również growy zakup
Opublikowano 20 września 20168 l Większość lagów jest przez ludzi grających wireless. Online tylko po kablu.
Opublikowano 20 września 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kolejny dzień, kolejne gierki. Carmageddon w sumie wczorajszy - wczoraj doszło pudełko, dziś płyta (kontrahent zapomniał o tym, że została w konsoli) - fajoska 3D okładka. A Marian od kolegi z forumka :czesc:
Opublikowano 20 września 20168 l Takie tam zdobycze z ostatnich kilku dni. Góra będzie pogoniona po ukończeniu, dół zostaje. IAVT mega gierka, żałuję że kiedyś sprzedałem:/