Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Zacne książki.  :notbad: To Nintendo Archives to i ja bym przytulił. Podziel się, o ile to nie tajemnica, skąd zamawiałeś i w jakiej cenie.

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

a635d200d0750ae7489c4a8f5a484e74.jpg

Ostatnia gierka na PSXa i trza sie brać za ps2:)

Opublikowano

O mamusiu! Pamiętam jak katowałem demko Rollcage z OPPM. Zawsze olewałem ściganie się a jeździłem pojazdem tak, żeby zniszczyć wszystkie budowle na trasie. To były czasy gdy człowiek spędzał więcej czasu grając w demo, niż obecnie w jakieś pełne wersje gier.

Opublikowano

Ponoć można kupować trofea to wziołem

TybmQud.jpg

Opublikowano

hZEM6Yk.jpg

Opublikowano

Dobrocie na Nintendo doleciały.

:okemi:

afb2621c21b1ab4b4271c61f8e6f515e.jpg

BTW pierwsza fota w dziennym świetle od nie pamiętam kiedy.

Opublikowano

Z uwagi ze xkom zrobil w ciula z edycja limitowana, sytuacje uratowal szanowny uzytkownik forum Czezky :hi:Serdecznie polcam tego uzytkownika!

Oto ona, piękna i tak niesamowicie japońska: Waifu: Automata

ioEHWKZ.jpg

17mt7bowxcozljpg.jpg

Opublikowano

Podsumowanko lutego i marca. Już raczej nic więcej nie wpadnie do końca tego, więc podsyłam fotkę.

F9Yyghz.jpg

Co te Sony to ja nawet nie... :obama::fsg::banderas:

Torment prawilnie na blachę (już ograny).

P.S. A tu nadal Yakuza 0 niezmiennie w czytniku się kręci od końca stycznia. Do końca roku z tym wszystkim co na zdjęciu powinienem wyrobić. Persona 5 za pasem jeszcze. :yao:

Edytowane przez ireniqs

Opublikowano

irenigis fantystyczny zakup, poleci plusik jak tylko sie odnowia :)

widze ze podobne gusta mamy i ..... rozna glebokosc portfelaxD

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

fsafrsoho2uo.jpg
A wy co? Dalej szukanie ziarenek dla kupy bez poradnika

Opublikowano

Fajna okładka.

Opublikowano

Zasilacz dodatkowy do roboty bo żadna inna ładowarka nie pozwala grać i ładować jednocześnie.

Persona w końcu fizyczna bo cena była OK.

Kupione w x-consoles w Mysłowicach.

knLVHJD.jpg

Opublikowano

Przepraszam, że tak nie śmiało spytam, ale dlaczego ładowarka Nintendo kosztuje 120 zł? Donkey Kong nią jaja wycierał, czy o co chodzi?

Opublikowano

Jakość wykonania w miarę wysoka, długi kabel, dwa napięcia zasilania (czyli monopol na jednoczesne ładowanie i granie) + zaradość nintendo.

Opublikowano

lutowo marcowe zakupy, dwie giereczki na vite i horizon ed. limitowana, preorderowy steelbook za friko od usera z forum (nawet za friko przesylka) w okresie kiedy na allegro schodza po 50zl to tylko forumek potrafi i za to kocham to miejsce, wpadl tez plakat za 15zl to sie wsadzilo w antyrame, ktora mialem i dumnie wisi na scianie niedaleko lodowki ;)

i8UybdU.jpg

Opublikowano

U mnie na spokojnie :) Ot, taki skutek pomysłu pt: "A może by tak zacząć kolekcjonować gry Psygnosis?" :) Już kilka mam, ta jest kolejna. 

17358833_1365983410133263_58175979696603

Opublikowano

Pochwal sie poprzednimi. Zbierasz tylko na konsole czy amiga/pc tyz?