Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

A co Ty byś chciał od takiej limitki? Je.bitny artbook (220 stron A4!), steelbook i soundtrack (of course gra w zestawie). Wszystko co najfajniejsze aby postawić na półce.

Nie będę gorszy i również się pochwale, a co!:kaz:

0wsKgCy.jpgGZgSOn9.jpg

Edytowane przez chrno-x

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
17 minut temu, chrno-x napisał:

artbook (220 stron A4!)

Myślałem, że jest mniejszy, w takim razie nie mam żadnych zastrzeżen :obama: 

Opublikowano

Art book jest cudowny. Juz wiem ze będę musiał kupić ten do XCX który jest nawet jeszcze wiekszy o 100 stron.

Szkoda tylko (chyba że źle patrzylem) ze nie ma niewykorzystanych pomysłów i lokacji jak art of mira do xcx.

Opublikowano

@MichAelis Przepłaciles chłopie! 249zł za kolekcjonerke? Alez poprosze :obama: Taka jakosc zdjec bo zima i ciemno.

2HNkaaJ.jpg

Rodzinka w komplecie

wm9NQ0z.jpg

Opublikowano

No to jest ta sama gra, tyle że w 240p.

Opublikowano

takie ceny? przeciez taniej niz 400zl nie mozna xd

Opublikowano

Oj chciałbym miec steelbunia xcx :(

ale ta cena za kolekcjonerke :banderas:

Opublikowano

Mam nadzieję że będzie warta za jakiś czas 8 stówek bo jak nie to :sapek:

Opublikowano

Velius skąd taka cebulka? 

Opublikowano

@_Be_ Anulowali mi fire emblem echoes z promocji cyber monday bo zabraklo w magazynie i zaoferowali "korzystny rabat" na wybrany produkt.

Opublikowano

Okres świątecznych prezentów uważam, za otwarty   :banderas:

24273433_1714702281913469_25347036371373

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

Prawilny mistrz drugiego planu  srodkowej wysokosci z prawej, za nozka stolika dzieciecego.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Z9vM0Rdr.jpg

Opublikowano

Przyszło trochę starych gratów.

Gry na nadkonsolę jeśli chodzi o czasy 16-bit:

24253892_306447299871375_593455791864807

Niestety dwie gierki, których wcześniej nie miałem, nie mają manuala/covera :(. Ale o gry na NeoGeo CD na naszym kontynencie jest tak trudno, że nie będę marudził, najwyżej z czasem ustrzelę kompletniejsze wersje.

Set gier na PS2 (kupiony dla kilkunastu tytułów, reszta na pudełka zastępcze/do żyda żeby koszt przesyłki się zwrócił).

24177844_129612994383853_837032154967205

Opublikowano

Za gierki na PS2 mega plusik (chociaż 90% nie rozczytam nawet co to). Wspaniala konsola, która mimo tylu sprzedanych milionów sztuk, wciaz ma wiele niedocenionych oryginalnych gier, których próżno szukac na nowszych generacjach.

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Prawie zero sportówek, wiele jRPGów, wychodzi na to że 40 gier zostaje u mnie, bo jeszcze ich nie miałem (ewentualnie miałem wydania EU/US).

Dobrze, że mam miesięczny urlop, będzie czas na to żeby popykać w klasyki, nadrobić backloga no i oczywiście co niedzielę rozkoszować się sesyjkami na NeoGeo - ta platforma jest genialna, siadasz na 20 minut, odpalisz ze dwie gry, rozegrasz partyjek za równowartość 6 żetonów i jesteś syty.

Opublikowano

LN1yseK.jpg

ncQPOw2.jpg

3qbmp4o.jpg

młynnnnnnnnnnn

Opublikowano

ZaJg4Aj.jpg

Czas oczekiwania od wydania do umieszczenia w paczkomacie: 7h 33m, dotarcie do paczkomatu ~5 min, otwarcie paczkomatu 5,36 sek.

No beka z X-kom hehe :D 

Opublikowano
3 godziny temu, Rayos napisał:

Mevek, to ile teraz miesięcy w celibacie? :mevek: 

Jak zobaczysz, co żonie kupiłem to odpowiesz sobie sam na to pytanie, w każdym bądź razie nie długo   :reggie:

Zapraszam do H.Parku >  Co dziś kupiłeś/sprzedałeś?

Opublikowano

Ping jak zwykle zmiażdżyłeś - tym razem fajterami od Neo Geo. KOFów akurat nie trawię, ale wszystko inne od SNK (FF, SS i AoF) to kapitalne gierki.