Opublikowano 28 grudnia 20177 l 2 godziny temu, Copper napisał: Pamiętaj, żeby się zgłosić do limitedruna z potwierdzeniem zapłaty odprawy celnej - zwrócą Ci kasę Paypalem O ja jebie, już mam zwrot i to nawet więcej niż zapłaciłem na poczcie szybko działają skurczybyki.
Opublikowano 29 grudnia 20177 l kiedy masz najlepszą drugą połówkę na świecie Edytowane 29 grudnia 20177 l przez MYSZa7
Opublikowano 29 grudnia 20177 l Głównie to Yakuzą się jaram, to oczywiste Resztę też z przyjemnością ogram.
Opublikowano 29 grudnia 20177 l 19 minut temu, _Be_ napisał: W sensie taką, która kupi ci jedną fajną gre? yakuza 0 też jest spoko, tylko sie dłuży
Opublikowano 29 grudnia 20177 l 4 minuty temu, kermit napisał: yakuza 0 też jest spoko, tylko sie dłuży a nie wiem pod dwóch czapterach sprzedałem jakubu pisal, ze sie nie rozkręca
Opublikowano 29 grudnia 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Skyrim w samolocie. A Yakuzka klasycznie, po bożemu- na kanapie i przed telewizorem.
Opublikowano 29 grudnia 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nowy rok, nowy pad. Do tego Asura za 25 pln (!!!), więc wreszcie zasiliła kolekcje. Do tego dziewczynki z warkoczykami i bez warkoczyków, ujdą. Edytowane 29 grudnia 20177 l przez ping
Opublikowano 29 grudnia 20177 l W dniu 28.12.2017 o 16:57, Copper napisał: Pamiętaj, żeby się zgłosić do limitedruna z potwierdzeniem zapłaty odprawy celnej - zwrócą Ci kasę Paypalem Zawsze zwracają jak celny dowali opłatę?
Opublikowano 29 grudnia 20177 l 9 minut temu, giger_andrus napisał: Zawsze zwracają jak celny dowali opłatę? yep
Opublikowano 29 grudnia 20177 l 49 minut temu, Copper napisał: yep A na jakiej podstawie? Jest gdzieś takie info w ich regulaminie? Piszę, bo moje dwa egzemplarzy Machiny również utknęły w Zabrzu... Googlowanie na ten temat nie zwraca żadnych rozsądnych wyników.
Opublikowano 30 grudnia 20177 l Godzinę temu, ping napisał: A na jakiej podstawie? Jest gdzieś takie info w ich regulaminie? Piszę, bo moje dwa egzemplarzy Machiny również utknęły w Zabrzu... Googlowanie na ten temat nie zwraca żadnych rozsądnych wyników. Na takiej podstawie, że mają podpisaną umowę ze swoją firmą wysyłkową, że pokrywa wszelkie koszty transportu, nawet te związane z vatem i cłem. Dlatego wysyła kosztuje tyle ile kosztuje.
Opublikowano 30 grudnia 20177 l Ja od siebie mogę dodać tylko, że dostałem maila z informacją, że przekażą to firmie z którą współpracują, aby uniknąć podobnych sytuacji w przyszłości.
Opublikowano 30 grudnia 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Te pady na żywo są po prostu ZAJEBISTE Rodzinka w komplecie Edytowane 30 grudnia 20177 l przez sprite
Opublikowano 30 grudnia 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ostatnie nabytki w tym roku:
Opublikowano 30 grudnia 20177 l Zapowiada się najlepszy sylwek w życiu. Co do gierki z prawej mam olbrzymie oczekiwania i przedziwne wrażenie, że i tak będzie lepiej niż to sobie wyobrażam
Opublikowano 30 grudnia 20177 l Napijesz się orzecha to nawet spadków fps nie uświadczysz, niezly plan
Opublikowano 31 grudnia 20177 l Ale to na Sylwestra zestaw miał być. Naruszyłeś już ? Pewnie już nic nie zostało. Ech, żywot alkoholika.
Opublikowano 31 grudnia 20177 l 8 godzin temu, MAJOCHEY_PL napisał: Ale to na Sylwestra zestaw miał być. Naruszyłeś już ? Pewnie już nic nie zostało. Ech, żywot alkoholika. nie no na dzisiaj jeszcze mam i może jeszcze na jutro coś zostanie do pracy dopiero we wtorek
Opublikowano 31 grudnia 20177 l Tanio i dobrze Za powyższe wyszło mi łącznie 35zł. Jak tu nie lubić CeXu
Opublikowano 31 grudnia 20177 l 36 minut temu, Quake96 napisał: Tanio i dobrze Za powyższe wyszło mi łącznie 35zł. Razem z xboxem? LA Noire bardzo dobra gierka, mocno niedoceniona moim zdaniem.