Opublikowano 22 marca 20187 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Multiplatformowcy muszą ratować sytuację bo klapki pewnie nie kupio:
Opublikowano 22 marca 20187 l Godzinę temu, ciwa22 napisał: A steelbook bądź tekturka też przyjemności nie sprawia? Trochę sprawia, ale preferencyjnie jako dodatek do premierówki niżeli zamiennik.
Opublikowano 22 marca 20187 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. a ja sie złamałem i w końcu kupiłem...
Opublikowano 22 marca 20187 l Staram sie juz nie kupowac kolekcjonerek, bo faktycznie lezy to to nieuzywane i duzo miejsca zajmuje, ale sa czasem takie momenty (XC2, teraz Ni no Kuni II) ze poprostu musze. Wszystko mi sie w tej kolekcjonerce podoba i jakosc wykonania naprawde fajna, takie cos naprawde zasluguje na miano edycji kolekcjonerskiej, piekny steelbook, duzy artbook w twardej oprawie, figurka co sobie gra i sie kreci (xD), do tego naprawde PIEKNY vinyl. Raz czy dwa razy do roku mozna sobie pozwolic na takie cuda
Opublikowano 22 marca 20187 l Trochę prawda. Sam tak impulsywnie kupiłem Zeldę Twilight Princess z Amiibo plus Bravely Second. I co? Leżą, nawet nie rozpakowałem bo szkoda Pyerdole ten biznes.
Opublikowano 22 marca 20187 l Do tego takie kolekcjonerki sporo zyskują na wartości. Dla mnie ta kolekcjonerka jest piękna i bez dwóch zdań warta tych 7 liści.
Opublikowano 23 marca 20187 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jedynkę pokochałem, więc dwójeczka musowo na premierę
Opublikowano 23 marca 20187 l 16 minut temu, Velius napisał: Dlaczego macie takie ładne pudełka Bo Ty wolałeś karton "śmieci"
Opublikowano 23 marca 20187 l Dorośli ludzie kupują tylko nieruchomości i samochody. Rozi ile masz domów i samochodów?
Opublikowano 23 marca 20187 l 33 minuty temu, _Be_ napisał: Dorośli ludzie kupują tylko nieruchomości i samochody. Rozi ile masz domów i samochodów? Ja bym zaczął od konta w banku
Opublikowano 23 marca 20187 l Takie tam do co opa z żoną i z bluberem. Zobaczymy z kim wpierw skończę gre Edytowane 23 marca 20187 l przez blantman
Opublikowano 23 marca 20187 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bardzo przyjemne wydanie. Edytowane 23 marca 20187 l przez giger_andrus