Opublikowano 3 października 20186 l 1 godzinę temu, ireniqs napisał: Też się czaję na tego Northstara, ale coś czuję że za miesiąc, góra dwa, będzie po 50zł latał. No i ta druga strona okładki to przekocur. <3 Lepiej poczekaj. Ta gra to druga liga
Opublikowano 3 października 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ze 100h już na steamie wbite, ale jak zwierzę w 25fpsach na xboxiku zupełnie inna jakość pocenia gaci przy 60fpsach, toteż wpadł taki zestawik
Opublikowano 3 października 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udało mi się wyrwać solidną karcioszkę w dobrej cenie, powinna zapewnić znaczący boost do osiągów w porównaniu z GTX 1060 6GB szczególnie po oc. @easye ciekawe jak blisko twojej 1080 uplasuje się ta karta po podkręceniu.
Opublikowano 3 października 20186 l Ta karta nie powinna mieć backplate'u? Widziałem ją gdzieś już i chyba miała.
Opublikowano 3 października 20186 l 12 minut temu, krzyhu923 napisał: Ta karta nie powinna mieć backplate'u? Widziałem ją gdzieś już i chyba miała. 1070 Ti od Evga ma backplate w wersji FTW2 to jest SC.
Opublikowano 3 października 20186 l 3 godziny temu, krzyhu923 napisał: blantman gra w raki od ubi i telltale, a daje minusa za FIFę. Masz ty rozum i godność człowieka? Kilka osób dało a ten mnie do tablicy wyrwał. No to patrzę w co KONESER grywa pes , fifa i to wszystko. Może zanim zaczniesz o gustach dyskutować wyjdziesz poza piłkę nożną bo na niej świat się nie kończy. Na zachętę minusik poleciał. Btw dałem minusa bo kolega sprite mi dawał nie raz bez powodu a akurat tutaj morda ronaldo i fifka to był idealny powód @kes a jaka cena tak z ciekawości
Opublikowano 3 października 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Trochę dobra z ostatnich czasów, którego nie miałem okazji wrzucić.
Opublikowano 3 października 20186 l 12 minut temu, blantman napisał: Kilka osób dało a ten mnie do tablicy wyrwał. No to patrzę w co KONESER grywa pes , fifa i to wszystko. Może zanim zaczniesz o gustach dyskutować wyjdziesz poza piłkę nożną bo na niej świat się nie kończy. Na zachętę minusik poleciał. Btw dałem minusa bo kolega sprite mi dawał nie raz bez powodu a akurat tutaj morda ronaldo i fifka to był idealny powód No sprawdziłem sobie z ciekawości, czy komuś hipokryzja dupy nie ściska i z osób które kojarzę z grywania w raki różnego rodzaju tylko ty się wpisałeś. Nie wiem po czym stwierdziłeś, że tylko FIFA i PES, ale to nieistotne, bo ja lubię pograć w taką FIFę, bo jaram się otoczką i tego nie ukrywam - ot bardziej z zamiłowania do piłki nożnej niż do gier. Ty za to w gry piłkarskie raczej nie grasz, ale minusika dałeś, bo "nie znam się ale się wypowiem" hehe FIFka i cyk minusik. Tak że nie o gusta gierkowe chodzi - niech każdy gra w co chce - a o hipokryzję, bo często jesteś jej najlepszym przykładem. Minusik, bo tak.
Opublikowano 3 października 20186 l @krzyhu923 Może dał minusa nie za fife, a za okładkę z gwałcicielem? Postawisz se na półce wizerunek takiej osoby? trochę to słabe
Opublikowano 3 października 20186 l 1 minutę temu, devilbot napisał: @krzyhu923 Może dał minusa nie za fife, a za okładkę z gwałcicielem? Postawisz se na półce wizerunek takiej osoby? trochę to słabe Który mamy rok?
Opublikowano 3 października 20186 l A może dał minusika bo chciał? kurde naszła mnie ochota żeby Ci dać kolejnego minusa
Opublikowano 3 października 20186 l 6 minut temu, krzyhu923 napisał: No sprawdziłem sobie z ciekawości, czy komuś hipokryzja dupy nie ściska i z osób które kojarzę z grywania w raki różnego rodzaju tylko ty się wpisałeś. Nie wiem po czym stwierdziłeś, że tylko FIFA i PES, ale to nieistotne, bo ja lubię pograć w taką FIFę, bo jaram się otoczką i tego nie ukrywam - ot bardziej z zamiłowania do piłki nożnej niż do gier. Ty za to w gry piłkarskie raczej nie grasz, ale minusika dałeś, bo "nie znam się ale się wypowiem" hehe FIFka i cyk minusik. Tak że nie o gusta gierkowe chodzi - niech każdy gra w co chce - a o hipokryzję, bo często jesteś jej najlepszym przykładem. Minusik, bo tak. O jaaa nie wiem po co odpisuje ale nich będzie. Nie gram w raki gram we wszystko. Biorę gazete psx extreme lub cda i widzę w reckach gry w które gram lub które przeszedłem. Fife i pesa wziąłem z twojego psn id nic poza nimi tam nie ma. Steam id masz ukryty to i klops. Ja mam odkryte gry i na każdego raka wg ciebie przypada kilka bardzo dobrych gier no chyba że dla ciebie rakiem są divinity2,yakuza 6, kingodme come, two point hospotaln, vc4 czy wiele innych gierek z moich ogranych w ciągu ostatniego roku. Kończę offtop liczę na minusa od ciebie i sprite jutro w tym temacie. Dzięki jaczesowi wiem w co będę jutro grał
Opublikowano 3 października 20186 l Przecież blantman to zwyczajny przegryw i ulany pantofel. Koleś rozdał gifty za friko na zlocie tylko po to żeby przynajmniej część forum się z niego nie śmiała I to też pewnie przed żoną ukrył, bo inaczej patelnią w potylicę i do kąta obok lodówki. #gardze Edytowane 3 października 20186 l przez sprite
Opublikowano 3 października 20186 l 2 minuty temu, blantman napisał: Kończę offtop liczę na minusa od ciebie i sprite jutro w tym temacie. Możesz liczyć na cały mój dzienny limit minusów, mogę być twoim lukiem lukiem247 jeśli chcesz. Napisz tylko, dlaczego dałeś minus typowi, który wrzucił foto z FIFą.
Opublikowano 3 października 20186 l 7 minut temu, krzyhu923 napisał: Możesz liczyć na cały mój dzienny limit minusów, mogę być twoim lukiem lukiem247 jeśli chcesz. Napisz tylko, dlaczego dałeś minus typowi, który wrzucił foto z FIFą. 10 minut temu, sprite napisał: Przecież blantman to zwyczajny przegryw i ulany pantofel. Koleś rozdał gifty za friko na zlocie tylko po to żeby przynajmniej część forum się z niego nie śmiała I to też pewnie przed żoną ukrył, bo inaczej patelnią w potylicę i do kąta obok lodówki. #gardze Ale swoją drogą minus zabolał chodzi i rozdaje je w innych tematach teraz:) Edytowane 3 października 20186 l przez blantman
Opublikowano 3 października 20186 l 17 minut temu, Pupcio napisał: A może dał minusika bo chciał? kurde naszła mnie ochota żeby Ci dać kolejnego minusa Odwdzięczyłbym się, ale szanuję za "Ci" z dużej litery.
Opublikowano 3 października 20186 l 3 godziny temu, sprite napisał: Przecież blantman to zwyczajny przegryw i ulany pantofel. Koleś rozdał gifty za friko na zlocie tylko po to żeby przynajmniej część forum się z niego nie śmiała I to też pewnie przed żoną ukrył, bo inaczej patelnią w potylicę i do kąta obok lodówki. #gardze Tak z ciekawości, jakie były gifty ?
Opublikowano 4 października 20186 l 8 godzin temu, giger_andrus napisał: Tak z ciekawości, jakie były gifty ? różne rzeczy z loot boxów (figurki, komiksy, pluszaki etc) i innych takich inicjatyw plus rzeczy z kolekcjonerek gier mi nie potrzebne (nieśmiertelniki z gearsów czy jakaś bandana z innej gry).
Opublikowano 4 października 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jak się konsolomaniaki pokłóciły o minusy na forum o gierkach xD xDDD
Opublikowano 4 października 20186 l No lepsze od czasu do czasu takie ustawienie do pionu jakiegoś blantmana wożącego się jak alfons ze swoimi mądrościami życiowymi, które jak się okazuje jego nie dotyczą, niż codzienne siedzenie w CW w imię plastiku i udawanie że to tylko, absolutnie tylko taka konwencja i nikomu dupka tam nie pęka od wymiany uprzejmości.