Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
2 godziny temu, Dr.Czekolada napisał:

@auxZazdro jak leży ci ten dpad? Miałem ostatnio w łapach co prawda zwykłego 3dsa i używanie tam dpada na dłuższych posiedzeniach bywało problematyczne bo nie miała gdzie łapa spocząć.

Póki co jest okej, zobaczymy przy dłuższych sesjach z DQVIII :) Dla mnie też klasyczny 3DS okazał się za mały. XL jest najlepszy na męskie łapy. Choć prawdę mówiąc najlepiej mi się gra na starym 2DS :D

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

kurcze nigdy nie miałem żadnej konsolki od nintendo

czy to ostatni gwizdek na kupienie 3ds w spoko stanie?

chciałem ostatnio dla nostalgii kupić PSP ale znaleźć coś sensownego już strasznie ciężko

Opublikowano

Sporo ofert widuje na fejsie, można dorwac ciekawe zestawy, ludzie przesiadaja sie caly czas na switcha.

Opublikowano

troche już mam dość tego samego od lat na konsolach microsoftu i sony

chyba coś pomyślę nad switchem lite 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

W końcu upragniony upgrade TV <3

IMG-20200527-151948.jpg

No i giereczka na nowy sprzęt

IMG-20200530-173036.jpg

Opublikowano

Tylko pamiętaj, zeby za duzo nie grać, bo uwiecznisz gry nie tylko w pamieci :usmiech:

Opublikowano
13 godzin temu, 20inchDT napisał:

Tylko pamiętaj, zeby za duzo nie grać, bo uwiecznisz gry nie tylko w pamieci :usmiech:

A niech się uwiecznia, najlepiej miesiąc przed końcem gwarancji to wpadnie nowy model za frajer

Opublikowano
10 godzin temu, Hendrix napisał:

Widzę, że nie tylko do mnie dotarł B9 w tym tygodniu, gratulacje!

Łopatologicznie - B9 lepszy od C9? Bo wydawało mi się, że na odwrót. Jak to jest?

Opublikowano

@Wredny

Gdybym miał większy budżet byłby C9, LG B9 to niższy model oledów na 2019 (różni się głównie procesorem i jasnością), ale taka dyskusja pasuje do tematu HD, więc jak coś, to tam możesz kontynuować pytania, jeśli masz jakieś konkretne :)

Opublikowano

Znacie to uczucie gdy w pracy dostajecie wolne na poniedziałek, a do drzwi puka niezapowiedziany kurier?

Moja dziewczyna zaskoczyła mnie takim oto prezentem. 

9cP7dOY_d.jpg?maxwidth=640&shape=thumb&f

Oniemialem, bo konsola to ostatnia rzecz jakiej bym się od niej spodziewał. Oj, będzie nadrabiane, bo jednak PC nie zastapił mi konsoli, oj nie. :banderas:

Opublikowano

Da się jeszcze na tym grać w czerwcu 2020 roku? Nie dbam mocno o grafikę, ale jak z płynnością?

Opublikowano

Taki xbot a konsoli nie miał? B E K A

Nie pokazuj się w Polsce Paweł. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano
9 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Jak to bazowa konsola, 30 klatek w standardzie. Jak ich zabraknie zostaje zawsze PC. :potter:

Wiem, cudów od S-ki nie oczekuję, no ale czy trzyma te 30 klatek w nowszych tytułach? Oczywiście mam na myśli normalne gry, a nie jakieś spartaczone remastery Mafii. Nie mam obecnie żadnej konsoli, to bym sobie kupił do czasu n-genów na przeczekanie. PC jest OK, ale czasami chciałoby się mieć konsolę dla samego posiadania konsoli. ;)

Opublikowano
11 minut temu, krzysiekp392 napisał:

Wiem, cudów od S-ki nie oczekuję, no ale czy trzyma te 30 klatek w nowszych tytułach? Oczywiście mam na myśli normalne gry, a nie jakieś spartaczone remastery Mafii. Nie mam obecnie żadnej konsoli, to bym sobie kupił do czasu n-genów na przeczekanie. PC jest OK, ale czasami chciałoby się mieć konsolę dla samego posiadania konsoli. ;)

Zależy od optymalizacji gierki, niektóre potrafią dropić, niektóre działają płynnie. Największym bólem Ski jest zazwyczaj najniższa rozdziałka, a nie framerate.

Opublikowano

Cześć, oto moje skromne zakupy. Trochę żałuję, że nie doszła do mnie jeszcze jedna perła na PS2, na którą najbardziej czekam, no ale to może innym razem.

9530ae0f02c8eb5d888fb390a25600d7a6142008

Edytowane przez squaresofter

Opublikowano
2 minuty temu, 20inchDT napisał:

To ori to ma tylko kartonik z kodem w środku?

nie normalna edycja z płytą, wyszła chyba tylko w USA

Opublikowano

Dokładnie; to wydanie ma definitive edition na płycie plus soundtrack na drugiej. 

Ori-and-the-Blind-Forest-Definitive-Edit

Edytowane przez Dajzner

Opublikowano
19 minut temu, 20inchDT napisał:

To ori to ma tylko kartonik z kodem w środku?

To wydanie z płytą. Dajz polecił mi to ściągnąć z Kanady, bo na Allegro jakaś cebula sprzedawała ostatnio za 430zł, a Ori tak mnie zachwyciło, że wolałem kupić grę na płycie niż inwestować w Gamepassa, w którym gry można stracić z dnia na dzień. Tak jak koledzy wyżej napisali, wydanie płytowe dostępne jest tylko w wersji NTSC.

Edytowane przez squaresofter

Opublikowano
2 minuty temu, squaresofter napisał:

Ori tak mnie zachwyciło, że wolałem kupić grę na płycie niż inwestować w Gamepassa, w którym gry można stracić z dnia na dzień.

Ori to gra first party Microsoftu, a te nie wypadają z gamepassa