Opublikowano 2 września 20159 l Zauważyłem, że gry ściągają się zaktualizowane. Wiadomości wyglądają inaczej. Takich drobiazgów pewnie jest sporo.
Opublikowano 3 września 20159 l Pewnie was ucieszy, że "Odkryj" już nie wyskakuje przy każdym uruchomieniu PS4 Liczba znajomych online też już działa normalnie. Zmienili za to system ich wyświetlania: teraz jest podobnie do PS3 - wszyscy w jednej linii, ci online na górze. Edytowane 3 września 20159 l przez SzczurekPB
Opublikowano 3 września 20159 l Wyskakuje powiadomieni jak znajomy wpisuje się do psn? Podobno można teraz zostawiać komentarze pod screenami i filmikami znajomych.
Opublikowano 3 września 20159 l Powiadomień brak. Będzie można komentować aktywność znajomych, która się pojawia w "Co nowego". Można też wyłączyć automatyczne screenshoty przy zdobyciu trofeum. OK, więcej nie piszę, bo NDA jest EDIT. Z już oficjalnie zapowiedzianych rzeczy: w "Na żywo z PlayStation" możemy teraz oglądać filmy i screeny przesyłane przez innych graczy. Fajna sprawa, brakowało tego. Edytowane 3 września 20159 l przez SzczurekPB
Opublikowano 3 września 20159 l A ja Lem'kowi dałem za odwagę. ^_^ Bo im więcej konsol padnie w czasie beta testów tym mniej konsol padnie gdy FW będzie już powszechnie dostępny. Oczywiście nikomu tego nie życzę.
Opublikowano 29 września 20159 l Jutro premiera nowego fw: http://blog.eu.playstation.com/2015/09/29/everything-you-need-to-know-about-ps4-system-software-3-00-out-tomorrow/
Opublikowano 30 września 20159 l Przytrzymaj SHARE -> OPTIONS -> Ustawienia Udostępniania -> Ustawienia zrzutów ekranu. BTW. Zakładamy sobie forumkową społeczność? Edytowane 30 września 20159 l przez SzczurekPB
Opublikowano 30 września 20159 l BTW. Zakładamy sobie forumkową społeczność? Nie inaczej Ogólnie fajne nowości w "Na żywo z PS", można przeglądać archiwalne streamy, najpopularniejsze klipy czy screeny. No i Zdarzenia, zapisałem się na event z podwójną liczbą XP do DC. Można w opcjach ustawić możliwość włączenia się samoczynnie PS4 podczas startu eventu. Edytowane 30 września 20159 l przez YETI
Opublikowano 30 września 20159 l Aktualizacja u was bez problemów, wszystko śmiga, nie będzie niespodzianek po powrocie z pracy? dash nadal chodzi tak samo szybko?
Opublikowano 30 września 20159 l Jak na razie ten update nic nie zepsuł, i to już jest jakis sukces Dash u mnie chodzi bez zmian. Nawet serwery jako tako dały rade i aktualizację w ok. 3 min ściągnęły (pal licho że to tylko 250 MB) Generalnie, dla graczy takich jak ja, nie jarających się całym tym "community", graniem on-line, streamowaniem etc ten update nie wnosi wiele.
Opublikowano 30 września 20159 l Społeczności fajna opcja! tylko czemu jak wstawiam tło, to automatycznie przyciemna obraz i w efekcie tego tła prawie nie widać Tak czy inaczej zapraszam wszystkich fanów THE LAST OF US do dołączenia do grupy polskiej społeczności gry na PS4: Polska społeczność THE LAST OF US
Opublikowano 30 września 20159 l Aktualizacja u was bez problemów, wszystko śmiga, nie będzie niespodzianek po powrocie z pracy? dash nadal chodzi tak samo szybko? Śmiga płynnie i bez problemów. Podobają mi się powiadomienia społecznościowe. Kto gdzie kiedy bierze udział.
Opublikowano 30 września 20159 l O, wyświetla w co znajomi z PS3 grają , a nie wieczna pustka. Ale to widać było cały czas. Z tego co wiem to nie pokazywało gier z PS One i 2.
Opublikowano 30 września 20159 l No spoko - tylko nie można zmienić raz wybranej opcji dołączania do społeczności...