Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 897
  • Wyświetleń 76,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 3.0 master race pozdrawia peasantów 2.57   

• Oj tam, od razu wulgaryzm... przede wszystkim chciałem mieć ksywkę przemyślaną (okazało się, że nie bardzo), schludną, ładnie wyglądającą, bez losowych ciągów liczbowych typu "przemo017"   , podkreśln

• No bazy danych Sony wygladaja tak:  

Opublikowano

Właśnie dziś załączyłem ps4 , a tu soft 6.0..............

Opublikowano

Niektórzy liczyli na cross-play, zmianę nicków i inne gruszki na wierzbie, a tu:

ZL0dpR2.jpg

:kaz:

Opublikowano

STABILNOŚĆ 

Opublikowano

UncomfortableLeadingAtlanticblackgoby.gi

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

tylko zdradziłem na chwilę Sony, odpalając Xboxa od pinga, a od razu dostałem maila z kodem na firmware beta 6.5.

Podobno bardzo mało ludzi dostało, a niektórym po wejściu na stronę, kod się nie wygenerował.
Ciekawe jak teraz znowu poprawili stabilność?

Opublikowano

To soft pod zmiane psn ID imo

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mam pytanie. Jak kupiłem konsole to grałem w Deus Ex i w powiadomieniach pojawiło mi się info, że pojawił się błąd podczas wysyłania savea, pewnie do chmury, ale w deusa nie gram od 2 lat a tego powiadomienia nie da się usunąć, normalnie da się zaznaczyć opcję usuń a tego jednego powiadomienia się nie da usunąć jest na to jakiś sposób? Niby nic takiego ale mnie denerwuje :)

Chciałem zapytać o wyłączenie konsoli po pobraniu gry ale doczytałem na wcześniejszej stronie.

Ciekawe czy kiedyś będzie się dało wyłączyć lightbara.

Opublikowano

Możesz wgrać save ręcznie do Chmury, powiadomienie powinno zniknąć.

Opublikowano

A podpowiedz jak to zrobić. Ja go nie potrzebuję po prostu chcę usunąć powiadomienie bo deus poszedł w odstawkę :)

Opublikowano

Settings --> Application Saved Data Management.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jest soft 6.50. O dziwo... brak poprawek stabilności :mog: Za to doszła obsługa Remote Play na iOS oraz opcja zmiany przypisania funkcji klawiszy X i O

Opublikowano

O! Czekałem. Ciekawe czy poprawi mi błąd że konsola na chwilę się freezuje przy wyborze tematów na konsoli.

Opublikowano
3 minuty temu, Kyo napisał:

O! Czekałem. Ciekawe czy poprawi mi błąd że konsola na chwilę się freezuje przy wyborze tematów na konsoli.

Jak naprawi to zapraszam do ED :yao: 

Opublikowano

A co jest z tą zmianą PSN ID, miało być chyba przy 6.0 jest 6.50 i dalej nic

Opublikowano
1 minutę temu, Wooyek napisał:

A co jest z tą zmianą PSN ID, miało być chyba przy 6.0 jest 6.50 i dalej nic

Gdzie tak pisało, jedynie że coś takiego jest prawdopodobnie testowane, nigdy nie było to potwierdzone że będzie dostępna zmiana ID.

Opublikowano
9 minut temu, Figuś napisał:
12 minut temu, Kyo napisał:

Jak naprawi to zapraszam do ED :yao: 

Hotas 4 w Morele.net za 299 zł z kodem THRUST0307 :ogor:

Opublikowano

Remote Play na iOS, pierdółka, ale fajne że dodali.

Opublikowano
10 minut temu, Figuś napisał:

Gdzie tak pisało, jedynie że coś takiego jest prawdopodobnie testowane, nigdy nie było to potwierdzone że będzie dostępna zmiana ID.

A to możliwe, nie siedzę w temacie, po prostu obiło mi się coś takiego o uszy i myślałem, że to oficjalne było. 

Opublikowano

zapewne wyczytałeś to w niusie na ppe.pl o nowej wersji beta firmware. I tam ktoś palnął, że w końcu będzie zmiana loginu. 
Miałem tą betę i nic takiego nie nie znalazłem w samym firmware/ustawieniach. 

Opublikowano

witam , mam taki problem : w trakcie aktualizacji wyświetla się napis ze konsola zostanie uruchomiona ponownie w celu dokończenia aktualizacji, światełka gasną konsola się wyłącza i już nie odpala... można ją uruchomić ponownie samemu ale za każdym razem sama po wyłączeniu nie chce się sama uruchomić 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

No tak trochę nie wiem

• Możesz utracić dostęp do zawartości (również płatnej) uzyskanej w przypadku gier, włącznie z zawartością obejmującą dodatki i wirtualne waluty.
  • Możesz utracić postępy w grach, między innymi dane zapisanych gier, miejsca w rankingach i postępy w zdobywaniu trofeów.
  • Określone funkcje w grach i aplikacjach mogą nie działać prawidłowo, zarówno w trybie online, jak i offline.
  • W niektórych obszarach Twoje poprzednie identyfikatory internetowe mogą pozostać widoczne dla Ciebie i innych graczy.

Sony...:yao:

A tak serio to sam nie wiem co o tym myśleć - z jednej strony mówi się o wstecznej w nowej konsoli a z drugiej TO. I teraz co, kupiłem gierkę, ale na Ps5 muszę jeszcze raz kupić bo zmieniłem Nick?

P.S.

Listę gier przetestowanych w zakresie zmiany identyfikatora internetowego oraz informacje na temat najczęściej występujących problemów związanych z tą funkcją zawiera można znaleźć w linku poniżej :

https://www.playstation.com/pl-pl/get-help/help-library/my-account/access-and-details/change-online-id-games/

Nie będę tutaj wklejał całej listy ale tak z ciekawszych:

Bloodborne™ (znaleziono problem*)
Grand Theft Auto V (znaleziono problem*)
The Last of Us™ Remastered (znaleziono problem*)
Uncharted™ 4: Kres Złodzieja (znaleziono problem*)
LittleBigPlanet™ 3 (problemy krytyczne**)
Worms™ Battlegrounds (problemy krytyczne**)