Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 897
  • Wyświetleń 76,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 3.0 master race pozdrawia peasantów 2.57   

• Oj tam, od razu wulgaryzm... przede wszystkim chciałem mieć ksywkę przemyślaną (okazało się, że nie bardzo), schludną, ładnie wyglądającą, bez losowych ciągów liczbowych typu "przemo017"   , podkreśln

• No bazy danych Sony wygladaja tak:  

Opublikowano

W nocy na maila przyszła mi wiadomość o zmianie identyfikatora wpisu ( o 4:59 rano ) , możliwe że ktoś coś próbował. Staram się zalogować na konto jednak PS4 pokazuje komunikat wystąpił błąd. Ktoś coś wie ?

I maile z przywróceniem hasła nie docierają ....

Edytowane przez szymon@

Opublikowano

Ktoś Ci ukradł konto. Jak najszybciej skontaktuj się z obsługą playstation.

Opublikowano

Faktycznie...

Cytat

Zapraszamy do kontaktu telefonicznego pod numerem telefonu 22 397 89 24

Jesteśmy tutaj, aby Ci pomóc. Godziny otwarcia: pon–pią 10:30 - 18:30

W zależności od Twojego pytania będziemy musieli poprosić Cię o dane Twojego konta PSN albo numer seryjny Twojej konsoli. Przygotuj te informacje, zanim do nas zadzwonisz

Opublikowano

Polecam ustawić dwustopniowa weryfikację z esemeskami na talefon. 

Sam miałem podobny problem jakiś czas temu 

Opublikowano

Dodzwoniłem się, pomogli. Faktycznie konto zajumane.

Zapomniałem o weryfikacji dwuetapowej ...

Już OK

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Pobrałem dziś ten nowy update i znajomi odświeżają mi się w godzinę albo w ogóle i ciągle wypierdziela mi błąd 

WS- 44369-6

Widziałem też posty na Reddit z tyn problemem ,jak to u was śmiga?

Edytowane przez KarolJanuszGejmingu

Opublikowano
Pobrałem dziś ten nowy update i znajomi odświeżają mi się w godzinę albo w ogóle i ciągle wypierdziela mi błąd 
WS- 44369-6
Widziałem też posty na Reddit z tyn problemem ,jak to u was śmiga?
Mam ten sam problem. Tylko mi jeszcze cała biblioteka gier się odświeża co chwila [emoji14]
Opublikowano

Brawo k.u.r.w.a. SONY! Jakim to trzeba być ąkłym, żeby wypuszczać update, który rozwala to co miał rzekomo ulepszyć. :reggie:

Edytowane przez LukeSpidey

Opublikowano
11 godzin temu, SG1-ZIELU napisał:

Znajomych nie widzę wcale , imprezy nie mogę założyć a w cod wywala co chwilę jakieś błędy

Imprę można założyć, ale trzeba kombinować. Jak masz jakąś historię wiadomości z typkiem, którego chcesz zaprosić to można z tego poziomu. 

Wczoraj tak mi się udało z ziomkiem pogadać. 

Opublikowano

Nooo skopali po całości. Ale chociaż w końcu dali możliwość wyłączenia mikrofonów. Mam słuchawki z mic bez przełącznika i mnie to wkurzało że cały czas właczony mic był.

Opublikowano

A jak klikałeś na siebie w Party to nie dało się wyciszyć swojego?

Tak średnio mi się podoba ten pomysł z tworzeniem grup zawsze gdy chcemy być na Party, niezły śmietnik się zrobi później w wiadomościach.

Opublikowano

In-game audio chyba nie użyłem ani razu na PS4. Od tego jest Party. A mika i tak się chyba dało wyłączyć w opcjach, czyż nie? W sumie teraz to już bez znaczenia.

Niech ogarniają tego FW, bo zauważyłem wczoraj, że jak np coś się mieli jak lista znajomych to aplikacje w folderach mogą się nie ładować i nie można ich odpalić z głównego menu :pawel:

Opublikowano

Naprawili już coś albo jest jakieś info co dalej ?

Opublikowano

Działa już normalnie. 

Opublikowano

Wczoraj strona tez pokazywała ze wszystko działa, a jednak było inaczej

Opublikowano

No raczej nie, bo jak sprawdzałem jakoś wieczorem to w pewnym momencie było info o kłopotach z graniem online na PS4.

@grzybiarz niekoniecznie muszą wydawać nową wersję, bo mogli coś poprawić od strony PSN. Ja dzisiaj jeszcze konsoli nie odpalałem, ale wyżej masz info, że działa. A to, ze strona typu ppe dała newsa to nic nie oznacza.

Opublikowano

Wrócę do domu to sprawdzę. Wczoraj grałem sobie w Wildlands i nie było problemu, ale zakładki ze znajomymi nie działały i generalnie trochę muliło na dashu. Dla mnie żenuła, żeby tak spartolić. 

Opublikowano

Póki co wszystko wydaje się działać dobrze. Lista znajomych się wyświetla i nie wydaje się mulić jak wczoraj. 

Opublikowano

Wygląda na ostry downgrade żeby kupić PS5?

nie wiem...mi ten update nie przeszkadza

tx6a0m8tp6t51.jpg