Opublikowano 11 listopada 201410 l Nigdy nie używałem uśpienia, wolę mieć kontrolę nad tym co robi mój soniacz. A co będzie jeśli bez mojej wiedzy moja konsola uzyska świadomość 27 Sierpnia o 02:14 rano?? Nie zauważyłem żeby po wprowadzeniu 2.0 chodziła głośniej. Jest normalnie. I tak ma pozostać.
Opublikowano 11 listopada 201410 l 217mb i poprawa stabilności to troche dużo, wcześniejsze miały dużo mniej naprawili ponoć prędkość pobierania sprawdzcie? tak po szybkiemu zauważyłem tylko, że trofki jeszcze minimalnie szbciej chodzą i wysyłanie wiadomości do 2 osób test, wysyła sie od razu, nie ma tego częstego czekania 97% i doopiero wysyła
Opublikowano 11 listopada 201410 l 217mb i poprawa stabilności to troche dużo, wcześniejsze miały dużo mniej Z tego co widzę, to 2.01 miał 207MB, rzeczywiście dużo mniej. Poza tym za każdym razem ściągasz cały FW, a nie jakieś mniejsze patche.
Opublikowano 11 listopada 201410 l A nie jest już naprawione ? ( soft 2.01 z tego co czytałem, naprawił tego buga)
Opublikowano 11 listopada 201410 l 217mb i poprawa stabilności to troche dużo, wcześniejsze miały dużo mniej naprawili ponoć prędkość pobierania sprawdzcie? tak po szybkiemu zauważyłem tylko, że trofki jeszcze minimalnie szbciej chodzą i wysyłanie wiadomości do 2 osób test, wysyła sie od razu, nie ma tego częstego czekania 97% i doopiero wysyła jest za wczesnie na sprawdzanie wysylania za maly traffic jest. po 16 owszem
Opublikowano 11 listopada 201410 l Teraz pobieram łatkę to CoD AW 10min 100MB Oo gdzie przez na komórkę giga idzie w 4min z Google Play. Edytowane 11 listopada 201410 l przez gamerTHC
Opublikowano 11 listopada 201410 l 217mb i poprawa stabilności to troche dużo, wcześniejsze miały dużo mniej Z tego co widzę, to 2.01 miał 207MB, rzeczywiście dużo mniej. Poza tym za każdym razem ściągasz cały FW, a nie jakieś mniejsze patche. uhhh, wydawało mi sie, że poprzednie poprawiające stabilność miały ok 100mb przed update 2.0 Oby naprawili ten żałosny błąd z trybem czuwania. to naprawili już w 2.01 można spokojnie usypiać konsole sprawdzimy traffic wieczorem, a z pobieraniem faktycznie dalej 200-300kb/s co za paranoja
Opublikowano 11 listopada 201410 l Pobieranie u mnie od zawsze takie same... czyli maksymalna możliwa przepustowość.
Opublikowano 11 listopada 201410 l Ale wiecie, że to zależy od serwerów? Jeden plik będzie się pobierał szybciej, drugi dłużej. Dodatkowo na PS3 pomagało zatrzymanie i wznowienie pobierania, aby właśnie się przełączyć na inny serwer. Może na PS4 też da radę tak zrobić.
Opublikowano 11 listopada 201410 l ale przez 5mscy jak mam PS4 zawsze leciało mi max łącza, zawsze, a dopiero od update 2.0 zaczeły sie problemy i nawet ze znajomymi jak gadam to każdemu tak pobiera, wiec coś z tym jest nie halo
Opublikowano 11 listopada 201410 l No, ale nie pobierasz tych samych plików co kiedyś, prawda? Nie bronię Sony, bo biorąc kasę za online powinien on działać na full obrotach, a nie tak, że download jest ułamkiem tego co powinno być. Próbuje tylko nakreślić sytuacje.
Opublikowano 11 listopada 201410 l U mnie z tym ściąganiem jest tak że przez 3-4 sek ściąga mi po 3-4 MB/ a za chwile 500kb/s i tak cały czas. Przed tą aktualizacją wszystko ściągało mi się 5-6 MB/s, a teraz jest lipa. Ale raczej bym obstawiał, że sony coś z serwerami kombinowało żeby je odciążyć, bo np sklep chodzi mi teraz płynniej niż wcześniej.
Opublikowano 18 listopada 201410 l Panowie pytanko. Po ostatniej aktualizacji nie mogę skutecznie wyłączyć mojej aktywności. Chodzi o info w co grałem i jakie trofiki zdobyłem. Co dziwne w ustawieniach mam zdjęte haczyki przy aktywności a mimo to wciąż jest info. Czy ktoś wie jak wyłączyć skutecznie? :-) Edytowane 18 listopada 201410 l przez Lukas.
Opublikowano 18 listopada 201410 l a ja dzis zauwazylem, ze pomimo tego ze konsola byla w trybie czuwania to nie pobralo mi automatycznie updatu do driveluba tylko sciaganie zalaczylo sie dopiero po wlaczeniu konsoli, wczesniej nie mialem takiego problemu, cos te softy rodziny 2 pozmienialy w tej kwestii?
Opublikowano 18 listopada 201410 l mi dziś w trybie uśpienia normalnie pobrało up do DC i trials fusion, do tego leciało max mojego łącza upewnij sie, że w opcjach masz włączony internet w trybie uśpienia i pobieranie aktualizacji, to w 2 różnych zakładkach jest jak dobrze pamiętam? i w jednym miejscu jeszcze jest okno w, którym masz 2 opcje pobierania w trybie uśpienia, pierwsze odznacozne mam, drugie zaznaczone (pamietam jest tam znaczek ps+) jeśli nie znajdziesz to jutro moge podać dokładnie gdzie to jest Edytowane 18 listopada 201410 l przez Fanek
Opublikowano 18 listopada 201410 l A da się ustawić tak jak w PS3 że po pobraniu wszystkiego konsola wyłączy się w cholere?? Nie siedziałem za dużo w opcjach ale strasznie mi tego akurat brakuje i jeżeli się da to ustawić to podpowiedzcie jak.
Opublikowano 19 listopada 201410 l a ja dzis zauwazylem, ze pomimo tego ze konsola byla w trybie czuwania to nie pobralo mi automatycznie updatu do driveluba tylko sciaganie zalaczylo sie dopiero po wlaczeniu konsoli, wczesniej nie mialem takiego problemu, cos te softy rodziny 2 pozmienialy w tej kwestii?U mnie to samo - patch zaczął pobierać się dopiero po włączeniu konsoli. To już nie pierwszy raz u mnie, o czym zdaje się pisałem już tutaj. Dzieje się tak, mimo poprawnie włączonych ustawień, o których pisze Fanek.
Opublikowano 19 listopada 201410 l no ja mam wszystko dobrze pozaznaczone a nie sciagnalo, poobserwuje. Jak cos robie na pc i klikam przez pc by sciagalo na ps4 to konsola po chwili sama to sciaga w standby, stany gier tez przesyla, tylko nie chce sama sciagac patchy do gier
Opublikowano 19 listopada 201410 l Otóż u mnie jest dokładnie ta sama sytuacja. Gry ze sklepu pobiera, sejwy wysyła, ale aktualizacji nie pobiera.
Opublikowano 3 grudnia 201410 l Po dzisiejszej aktualizacji mam wrażenie że konsola znacznie przyspieszyła.