Opublikowano 24 września 20168 l Od początku softu 4.0 pojawia mi sie komunikat "Nastepujacy użytkownik dołączył do imprezy", ale nie ma info kto, moge tylko wcisnąć button PS aby zrobić quick join. Wszyscy tak mają z tym komunikatem czy u mnie coś nie tak?
Opublikowano 26 września 20168 l Sprawdziłem i wyświetla ok. Menu mam po angielsku, sprawdź u Siebie, może w wersji PL jest błąd.
Opublikowano 3 października 20168 l Dzisiaj pojawiła się aktualka systemu. Ktoś z forum robił? Ile waży i jak długo aktualizowało?
Opublikowano 4 października 20168 l Wydajności mi nie poprawiło, ale od niektórych świadków wiem że latka naprawia błędy z firmare'u 4.0 który namieszal niektórym konsolom. Błąd polegał na tym że konsola lagowala poruszanie się po menu ps4 podczas normalnego użytkowania.
Opublikowano 5 października 20168 l Od dwóch dni nie mogę wejść na stora wyskakuje mi błąd ws-37397-9 wiecie może o co chodzi? Ma ktoś taki problem?
Opublikowano 6 października 20168 l U Was menu śmiga bez żadnych nawet najmniejszych przycinek? U mnie przeskakując między kafelkami da się zauważyć szarpnięcia. W sumie było to od zawsze, ale po ostatnim uptade'cie jakby się nasiliło. Żadne odbudowy bazy danych itp. tego nie poprawiają.
Opublikowano 8 października 20168 l To chyba zalezy od tego jak masz mocno zawalony HDD. Edytowane 8 października 20168 l przez Nemesis
Opublikowano 8 października 20168 l U mnie pomyka tak samo jak przed patchem, zero przycinek problemów, przed 4.0 zdarzały sie. Jak Nemesis pisze może właśnie chodzić o ilość wolnego miejsca na dysku
Opublikowano 13 października 20168 l Na dysku mam około 70GB wolnego miejsca. Spróbuje coś powyrzucać i zobaczę czy pomoże.
Opublikowano 25 października 20168 l Właśnie mi się pobiera nowy update 4.05, znowu system performance w opisie.
Opublikowano 28 października 20168 l Witam. Mam problem z zalogowaniem do PSN. Dostałem email od sony że został mi zmieniony identyfikator wpisu. Tak poprostu. Miał ktoś podobny problem?
Opublikowano 28 października 20168 l Jeśli nie zmieniałeś swojego identyfikatora wpisu, ale otrzymałeś wiadomość e-mail z powiadomieniem o tym fakcie, skontaktuj się z nami jak najszybciej. info ze strony playstation
Opublikowano 10 listopada 20168 l Na czas jak nie mam ps4 to kumplowi udostepnilem moje konto i na konsoli jest jako glowne. Gdzie w opcjach moze je usunac i swoje ustawic? Nie chce mi sie do niego jechac specjalnie po to, a on srednio ogarnia.
Opublikowano 10 listopada 20168 l Po przytrzymaniu PS button, w menu podręcznym powinno być Switch User, tam można nowego utworzyć i zalogować się na inne konto.
Opublikowano 10 listopada 20168 l No ale nie jest tak ze jeden profil moze byc tym nadrzednym tylko na jednej konsoli? Chce zeby wy(pipi)al moje i swoje zmienil na to glowne.
Opublikowano 10 listopada 20168 l No jak zrobi swoje, to wtedy niech dezaktywuje twoje i usunie profil.
Opublikowano 3 lutego 20178 l Info co przyniesie update 4.50 http://blog.us.playstation.com/2017/02/03/ps4-system-software-update-4-50-features-detailed/ Główny ficzer to wsparcie dla dysków zewnętrznych.
Opublikowano 3 lutego 20178 l Trochę im to zajęło, ale to dobra informacja. Wspierana pojemność jest aż do 8TB, oczywiście w grę wchodzi tylko USB 3.0.
Opublikowano 3 lutego 20178 l A ile taki chociaż 1 TB kosztuje?? Lama straszna jestem a miejsca na dysku brak
Opublikowano 3 lutego 20178 l To zależy, ale zwykle powyżej 200 zł. Imo jak już kupować to najlepiej opłaca się 2TB, chyba że się ustrzeli 1TB w naprawdę dobrej cenie.
Opublikowano 3 lutego 20178 l A ile taki chociaż 1 TB kosztuje?? Lama straszna jestem a miejsca na dysku brak Już służę pomocą: https://goo.gl/9KBEU1