Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Od początku softu 4.0 pojawia mi sie komunikat "Nastepujacy użytkownik dołączył do imprezy", ale nie ma info kto, moge tylko wcisnąć button PS aby zrobić quick join. Wszyscy tak mają z tym komunikatem czy u mnie coś nie tak?

• Odpowiedzi 897
  • Wyświetleń 70,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 3.0 master race pozdrawia peasantów 2.57   

• Oj tam, od razu wulgaryzm... przede wszystkim chciałem mieć ksywkę przemyślaną (okazało się, że nie bardzo), schludną, ładnie wyglądającą, bez losowych ciągów liczbowych typu "przemo017"   , podkreśln

• No bazy danych Sony wygladaja tak:  

Opublikowano

Sprawdziłem i wyświetla ok. Menu mam po angielsku, sprawdź u Siebie, może w wersji PL jest błąd.

Opublikowano

Dzisiaj pojawiła się aktualka systemu. Ktoś z forum robił? Ile waży i jak długo aktualizowało? 

Opublikowano

312 mega waży. 

Opublikowano

Wydajności mi nie poprawiło, ale od niektórych świadków wiem że latka naprawia błędy z firmare'u 4.0 który namieszal niektórym konsolom. Błąd polegał na tym że konsola lagowala poruszanie się po menu ps4 podczas normalnego użytkowania.

Opublikowano

Od dwóch dni nie mogę wejść na stora wyskakuje mi błąd ws-37397-9 wiecie może o co chodzi? Ma ktoś taki problem?

Opublikowano

U Was menu śmiga bez żadnych nawet najmniejszych przycinek? U mnie przeskakując między kafelkami da się zauważyć szarpnięcia. W sumie było to od zawsze, ale po ostatnim uptade'cie jakby się nasiliło. Żadne odbudowy bazy danych itp. tego nie poprawiają.

Opublikowano

To chyba zalezy od tego jak masz mocno zawalony HDD.

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

U mnie pomyka tak samo jak przed patchem, zero przycinek problemów, przed 4.0 zdarzały sie. Jak Nemesis pisze może właśnie chodzić o ilość wolnego miejsca na dysku

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam. Mam problem z zalogowaniem do PSN.  Dostałem email od sony że został mi zmieniony identyfikator wpisu. Tak poprostu. Miał ktoś podobny problem?

Opublikowano

Jeśli nie zmieniałeś swojego identyfikatora wpisu,

ale otrzymałeś wiadomość e-mail z

powiadomieniem o tym fakcie, skontaktuj się z

nami jak najszybciej.

info ze strony playstation

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na czas jak nie mam ps4 to kumplowi udostepnilem moje konto i na konsoli jest jako glowne. Gdzie w opcjach moze je usunac i swoje ustawic? Nie chce mi sie do niego jechac specjalnie po to, a on srednio ogarnia.

Opublikowano

Po przytrzymaniu PS button, w menu podręcznym powinno być Switch User, tam można nowego utworzyć i zalogować się na inne konto.

Opublikowano

No ale nie jest tak ze jeden profil moze byc tym nadrzednym tylko na jednej konsoli? Chce zeby wy(pipi)al moje i swoje zmienil na to glowne. 

Opublikowano

No jak zrobi swoje, to wtedy niech dezaktywuje twoje i usunie profil.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Trochę im to zajęło, ale to dobra informacja. Wspierana pojemność jest aż do 8TB, oczywiście w grę wchodzi tylko USB 3.0.

Opublikowano

To zależy, ale zwykle powyżej 200 zł. Imo jak już kupować to najlepiej opłaca się 2TB, chyba że się ustrzeli 1TB w naprawdę dobrej cenie.