Opublikowano 13 września 20186 l Niektórzy liczyli na cross-play, zmianę nicków i inne gruszki na wierzbie, a tu:
Opublikowano 1 lutego 20196 l tylko zdradziłem na chwilę Sony, odpalając Xboxa od pinga, a od razu dostałem maila z kodem na firmware beta 6.5. Podobno bardzo mało ludzi dostało, a niektórym po wejściu na stronę, kod się nie wygenerował. Ciekawe jak teraz znowu poprawili stabilność?
Opublikowano 20 lutego 20196 l Mam pytanie. Jak kupiłem konsole to grałem w Deus Ex i w powiadomieniach pojawiło mi się info, że pojawił się błąd podczas wysyłania savea, pewnie do chmury, ale w deusa nie gram od 2 lat a tego powiadomienia nie da się usunąć, normalnie da się zaznaczyć opcję usuń a tego jednego powiadomienia się nie da usunąć jest na to jakiś sposób? Niby nic takiego ale mnie denerwuje Chciałem zapytać o wyłączenie konsoli po pobraniu gry ale doczytałem na wcześniejszej stronie. Ciekawe czy kiedyś będzie się dało wyłączyć lightbara.
Opublikowano 20 lutego 20196 l A podpowiedz jak to zrobić. Ja go nie potrzebuję po prostu chcę usunąć powiadomienie bo deus poszedł w odstawkę
Opublikowano 7 marca 20196 l Jest soft 6.50. O dziwo... brak poprawek stabilności Za to doszła obsługa Remote Play na iOS oraz opcja zmiany przypisania funkcji klawiszy X i O
Opublikowano 7 marca 20196 l O! Czekałem. Ciekawe czy poprawi mi błąd że konsola na chwilę się freezuje przy wyborze tematów na konsoli.
Opublikowano 7 marca 20196 l 3 minuty temu, Kyo napisał: O! Czekałem. Ciekawe czy poprawi mi błąd że konsola na chwilę się freezuje przy wyborze tematów na konsoli. Jak naprawi to zapraszam do ED
Opublikowano 7 marca 20196 l A co jest z tą zmianą PSN ID, miało być chyba przy 6.0 jest 6.50 i dalej nic
Opublikowano 7 marca 20196 l 1 minutę temu, Wooyek napisał: A co jest z tą zmianą PSN ID, miało być chyba przy 6.0 jest 6.50 i dalej nic Gdzie tak pisało, jedynie że coś takiego jest prawdopodobnie testowane, nigdy nie było to potwierdzone że będzie dostępna zmiana ID.
Opublikowano 7 marca 20196 l 9 minut temu, Figuś napisał: 12 minut temu, Kyo napisał: O! Czekałem. Ciekawe czy poprawi mi błąd że konsola na chwilę się freezuje przy wyborze tematów na konsoli. Jak naprawi to zapraszam do ED Hotas 4 w Morele.net za 299 zł z kodem THRUST0307
Opublikowano 7 marca 20196 l 10 minut temu, Figuś napisał: Gdzie tak pisało, jedynie że coś takiego jest prawdopodobnie testowane, nigdy nie było to potwierdzone że będzie dostępna zmiana ID. A to możliwe, nie siedzę w temacie, po prostu obiło mi się coś takiego o uszy i myślałem, że to oficjalne było.
Opublikowano 7 marca 20196 l zapewne wyczytałeś to w niusie na ppe.pl o nowej wersji beta firmware. I tam ktoś palnął, że w końcu będzie zmiana loginu. Miałem tą betę i nic takiego nie nie znalazłem w samym firmware/ustawieniach.
Opublikowano 15 marca 20196 l witam , mam taki problem : w trakcie aktualizacji wyświetla się napis ze konsola zostanie uruchomiona ponownie w celu dokończenia aktualizacji, światełka gasną konsola się wyłącza i już nie odpala... można ją uruchomić ponownie samemu ale za każdym razem sama po wyłączeniu nie chce się sama uruchomić
Opublikowano 10 kwietnia 20196 l Jutro będzie dostępna możliwość zmiany nicku na PSN: https://blog.eu.playstation.com/2019/04/10/psn-online-id-change-feature-launches-for-all-ps4-players-tomorrow/
Opublikowano 11 kwietnia 20196 l No tak trochę nie wiem Możesz utracić dostęp do zawartości (również płatnej) uzyskanej w przypadku gier, włącznie z zawartością obejmującą dodatki i wirtualne waluty. Możesz utracić postępy w grach, między innymi dane zapisanych gier, miejsca w rankingach i postępy w zdobywaniu trofeów. Określone funkcje w grach i aplikacjach mogą nie działać prawidłowo, zarówno w trybie online, jak i offline. W niektórych obszarach Twoje poprzednie identyfikatory internetowe mogą pozostać widoczne dla Ciebie i innych graczy. Sony... A tak serio to sam nie wiem co o tym myśleć - z jednej strony mówi się o wstecznej w nowej konsoli a z drugiej TO. I teraz co, kupiłem gierkę, ale na Ps5 muszę jeszcze raz kupić bo zmieniłem Nick? P.S. Listę gier przetestowanych w zakresie zmiany identyfikatora internetowego oraz informacje na temat najczęściej występujących problemów związanych z tą funkcją zawiera można znaleźć w linku poniżej : https://www.playstation.com/pl-pl/get-help/help-library/my-account/access-and-details/change-online-id-games/ Nie będę tutaj wklejał całej listy ale tak z ciekawszych: Bloodborne™ (znaleziono problem*)Grand Theft Auto V (znaleziono problem*)The Last of Us™ Remastered (znaleziono problem*)Uncharted™ 4: Kres Złodzieja (znaleziono problem*)LittleBigPlanet™ 3 (problemy krytyczne**)Worms™ Battlegrounds (problemy krytyczne**)