Opublikowano 11 kwietnia 20196 l A to nie, dziekuje. Bedzie se dalej KoBik10. Zmianę nicku edytuje sie w edytorze a sony jak zwykle metoda z czarnej dziury czeluści kosmosu technologie wynajduje. Wsteczna kompatybilnosc?
Opublikowano 11 kwietnia 20196 l Szkoda nawet szczempić ryja. Zmieniłbym nick bez zastanowienia, ale oni nie dają nawet gwarancji, że powrót do starego naprawi ewentualne problemy. Cytat Pamiętaj, że przywrócenie poprzedniego identyfikatora nie musi rozwiązać wszystkich problemów (możesz na przykład nie odzyskać niektórych albo wszystkich materiałów, postępów i funkcji). Jeśli chcesz przywrócić poprzedni identyfikator internetowy, sugerujemy, by zrobić to jak najszybciej, ponieważ zmiana może mieć wpływ na materiały, postępy w grach i funkcje powiązane z nowym identyfikatorem.
Opublikowano 11 kwietnia 20196 l A ja nick zmieniłem, wieczorem po robocie sprawdzę czy mi usunęło save z BB czy coś innego się stało
Opublikowano 11 kwietnia 20196 l Miał RayosPL - (pipi) widać bo ukrył trofki xD. Ciekawe jak z nowym. https://my.playstation.com/profile/RayosPL
Opublikowano 11 kwietnia 20196 l A co jesli chce zminic nick ale jest on juz zajęty? Czy jest jak w przypadku zakladania konta psn gdzie prosi nas o wybranie innego? Bezsensowna to jest zmiana. Jesli mam tracić trofea i zakupione gry to juz lepiej założyć sobie nowe konto. Efekt jest taki sam. Nowe id = czyste konto
Opublikowano 11 kwietnia 20196 l Ale jak dobrze przeczytałem, to tylko około 8 gierek (i to dość starych) ma krytyczne problemy, typu usunięcie zawartości itp. Nie usuwa żadnych zakupionych gier i trofeów, gdzie to (pipi)a wyczytaliście? Edytowane 11 kwietnia 20196 l przez Rozi
Opublikowano 11 kwietnia 20196 l 4 minuty temu, Kyo napisał: Miał RayosPL - (pipi) widać bo ukrył trofki xD. Ciekawe jak z nowym. https://my.playstation.com/profile/RayosPL miałem Rayos2, zmienilem na RayosPL ustawilem, zeby nie bylo widac starego nicka
Opublikowano 11 kwietnia 20196 l 10 minut temu, u55r napisał: A co jesli chce zminic nick ale jest on juz zajęty? Czy jest jak w przypadku zakladania konta psn gdzie prosi nas o wybranie innego? tak
Opublikowano 11 kwietnia 20196 l Z Reddita: Cytat Bloodborne, DS3 and Sekiro are fine, checked this morning.
Opublikowano 11 kwietnia 20196 l 13 minut temu, Rozi napisał: Nie usuwa żadnych zakupionych gier i trofeów, gdzie to (pipi)a wyczytaliście? A ktoś pisał że usuwa? Wkleiłem co Sony nabazgrało przy próbie zmiany nicka.
Opublikowano 11 kwietnia 20196 l Aaa. Faktycznie Takie coś Sony podaje przy próbie zmiany nicka i to wkleiłem
Opublikowano 11 kwietnia 20196 l 26 minut temu, u55r napisał: A co jesli chce zminic nick ale jest on juz zajęty? Czy jest jak w przypadku zakladania konta psn gdzie prosi nas o wybranie innego? Tutaj masz mały FAQ https://blog.eu.playstation.com/2019/04/10/psn-online-id-change-feature-launches-for-all-ps4-players-tomorrow/
Opublikowano 15 kwietnia 20196 l Dobre, że Sony za zmianę nicka chce kasę. Pierwsza zmiana za free, a potem płać pieniążka. Ale z drugiej strony jak ktoś założył 10 lat temu, jakiś durny nick typu "cycek", to w końcu będzie mógł zmienić.
Opublikowano 25 kwietnia 20195 l Cześć, pewnie było, ale nie mogę znaleźć. Jak zmierzyć liczbę klatek w grach na ps4? Nie widzę takiej opcji w konsoli czy w bf5
Opublikowano 13 czerwca 20195 l dostal ktos z Was kod do bety powiekszonego czatu? tak czytam maila i niby mozna zaproscic 20 znajomych...znajomych nie posiadam ale moze ktos chce Edytowane 13 czerwca 20195 l przez Szymek_PL_
Opublikowano 13 czerwca 20195 l Mam kod jak ktoś chce bo ostatnio sam gram i na pewno tego nie przetestuję
Opublikowano 13 czerwca 20195 l 20 minut temu, SG1-ZIELU napisał: Mam kod jak ktoś chce bo ostatnio sam gram i na pewno tego nie przetestuję A to poproszę jeśli można