Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pomoc przy kupnie auta

Featured Replies

Opublikowano

Ja pierdole, ale nagle się tutaj Dubaj zrobił.

• Odpowiedzi 9 tys.
  • Wyświetleń 690,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wziąłem to co wyżej, identyczny jak na fotach - M440i, kolor Tanzanite blue. Nie miałem dużego wyboru, bo odbiór 530i lub słabszej 430i to czekanie do października lub listopada i nie mam na to czasu.

• Czezare
    Czezare

Dobry wieczór!

• Samochód po testowany w środku i tylko rys dopatrzeć się nie mogłem bo oszroniony (8 rano w olsztynie 0 stopni).  Wszystko tak jak chciałem wersja L kamera, składane lusteka czy lepsza tapicerka Na s

Opublikowano
Może lepiej autko z salonu niż kilkuletnie wypasy które podałem.

Jest możliwość pomiędzy, 2-3 letni samochód kupiony od dilera marki w ramach programu dającego gwarancję i inne profity. Np:

https://gebrauchtwagen.bmw.de/CarSearch/Details/1258618/17

Minimalny przebieg, cena 20k euro niższa od nówki z tym silnikiem bez opcji i nawet 60k jeśli policzyć opcje.

Opublikowano

Bez kitu ja tu mysle jak kupic tanie sprezyny ma tyl do E36 i czy wytrzyma podroz do Chorwacji a burzuje wybieraja pomiedzy GTR a 911...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kumpel właśnie teraz Prelą do Makarskiej dojechał. Da radę wszystkim dojechać hehe

Edytowane przez Łebi

Opublikowano

Moj ojciec kiedys z polnocy Polski pojechal maluchem do Bulgarii. Takze wiecie :D

Opublikowano

Ja z rodziną kilka razy byłem w 5 osób Dużym Fiatem aka 125p, 600 km w jedną stronę.

Opublikowano

Dojechalem. Nawet sie nie spocil.

Oczywiscie na raz. 19h podrozy.

Edytowane przez WisnieR

Opublikowano

Ja przez ostatnie 3 tygodnie zrobilem 17letnim e46 ~4000km z czego 3tys w trasie do chorwacji i rowniez wszystko w porzadku. Jestem nawet mile zaskoczony bo spalil rekordowo malo (6-7l/100km).

Opublikowano

To ile ty po autostradach jechałeś 90 ?

Opublikowano

Moje e46 zaczyna coraz częściej się psuć, teraz jakieś totalne pierdoły typu podnośnik szyby, ale kase drenuje z portfela. Na bieżąco naprawiane wszystko a i tak jest niewdzieczne. Znajde coś wartego uwagi do 20 tyś,z jakąś mocną benzyną pod maską? Rocznikowo ok. 2004-05.

Opublikowano

Obecnie jezdze 2.8l benzyna, 193km. Chcialbym coś porównywalnego.

Opublikowano

Czy tego silnika czasami nie miały Golfy III VR6?

Opublikowano

tam było chyba 174 km. No i golf to v a bmw rzędówka.

Edytowane przez D.B. Cooper

Opublikowano

coś zadbanego za 20 tyś, rocznik 04-05 to na pewno już nie bmw ani audi czy vw. Za mały budżet, za duże wymagania. Chyba, że coś z renault lub mazdy.

Opublikowano

Na szczęście w tym przedziale cenowym mocne wersje nie trzymają już tak ceny, bo ludzie boją się wydatków na paliwo. Może Astra H z 2.0 turbo? Tylko poczytaj opinie o silniku, sam nie orientuję się za bardzo, bo oglądałem jak już 1.6.

Opublikowano

właśnie myślę nad astrą h, tyle że 1.6turbo. Spalanie wg internetu podobne, a koszty utrzymania zapewne niższe. Tylko trafić nie bitą i nie katowaną to pewnie jak wygra ć na loterii

Opublikowano

Obecnie jezdze 2.8l benzyna, 193km. Chcialbym coś porównywalnego.

Watpie. W co bys nie wsiadl, mimo ze mlodszego, ale w tym budzecie to nie bedziesz zadowolony. 20k to jest wlasnie budzet na E46 330/328. Alternatywy nie widze.
Opublikowano

Zdecydowanie bez alternatywy, wszystko co wybierzesz bedzie gorzej jezdzilo. Zamienic E46 na Astre? Trzeba byc niepowaznym moim zdaniem

Opublikowano

A mondeło sti nie będzie teraz stało koło tych 20 + tysi? Ile to miało? 225 kucy?